![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
@cobra - prelungirea e speciala de tico..mie mi-a trimis`o Vialy , daca vrei iti dau id`ul lui sa vb cu el si iti face...
cu bara nu ma complic. am una de fibra si tre s`o finisez. @aikman - bordu l-am primit cadou de la un prieten din bucuresti :D |
is eu orb poate,da nu vad nici o diferentza intre bordu asta si cel original. Doar culoarea negru/albastru difera ? sau ...... ?
|
Quote:
|
Quote:
si batul ala de resetat kilometrajul , este pe mijloc , acul nu are opritor... si inauntru e total diferit , asta albastru care il avem toti pe masini e simplificat mult..;) |
1 Attachment(s)
imi place mai mult asa.... :lol:
|
Negru e mult mai elegant, luminat alb si ace rosii .
|
da , iluminarea este cu leduri albe ;)
|
7 Attachment(s)
updates :D
folie omologata 95% tweetere buzunare usi originale finitii usi + mici alte maruntisuri. |
Inelele de distantare de la difuzoare le-ai confectionat tu sau le-ai achizitionat de pe undeva? Se cunoaste diferenta de cand ai pus bara intre telescoape? De ce ai pus breatherul si nu ai dat jos si coasca de la filtru si sa-l inlocuisti cu unul sport?
Oricum arata impecabil masinuta. |
1 Attachment(s)
uite si o poza de la mine :) cand nu avea folii :lol:
|
Quote:
Ce sa zic , cu bara aia diferenta e insesizabila , dar cel mai mult se obsearva cand urci masina pe cric , la mine spre ex inainte sa am bara nu prea mai puteai sa deschizi usa...sau se inchidea greu... acuma cu bara nu mai am probleme Filtru sport este , dar este din ala care se pune in cutia originala. Am avut din ala conic , dar nu mi-a placut deloc. |
Deci se simte diferenta si cu bara.daca mergi batraneste prin oras, normal ca nu se va simti nimic ca nu fortezi caroseria.
Ia treci pe condusul mai sportiv, pe viraje si alte nebunii, si ai sa simti o diferenta ;) |
da man , stiu , eu i-am spus asa in general , ca nu stiu cum merge omu... :P
eu nu degeaba am pus`o acolo :) |
Quote:
|
Sa inteleg ca nu mi-ar strica deloc o bara , inelele sunt din MDF?
|
nu ti-ar strica o bara , si rau nu are ce sa faca.
inele sunt din pal dublustratificat. |
2 Attachment(s)
asaaa.....
O janta pe 12" gata terminata , curatata , finisata si vopsita cu candy white... celelalte 3 zilele astea... e mult de munca , si nu am rabdarea sa fac mai mult de 1 pe zii... vin la fix pe tico. sunt de mini morris... urmeaza poze cu ele montate pe masina :D |
superbe :-P
se gasesc pe undeva sau mai faci rost? |
Frumoase jantele topser... dar pe 12? Nu mergea ceva mai mare, sau nu ai vrut sa te complici?
VDAN, cred ca sunt raritati jantele de Mini Morris, masina in sine e rara in zona asta a Europei. |
Topser nota 10 pentru jante....arata absolut superb....chiar sunt curios cum vor veni pe tico. Spor la treaba in continuare.
|
Felicitari mai Topser. Sigur or sa dea f bine. Aluminiu sau aliaj? Cu ce gume o sa le incalti? Nota 10 pt simplul fapt ca sunt de Mini si ca sunt rare :D
|
o sa va raspund pe rand :)
@VDAN - jantele astea...au ajuns din greseala in Romania..printr`un centru de dezmembrari... @Geo - man , in primul rand nu am vrut sa ma complic pentru ca am cauciucuri noi Michelin , Made in Great Britain ...ca si jantele de altfel.. Jantele sunt de rally , una are in jurul la 3 kg , practic e mai usoara ca una de tabla... am avut mult de munca la ele caci avea stropi de la ferodo incins... @KTL - mersii mult , sper sa vina bine....eu am un pitic pe creier si pe viitor vreau sa le sablez , sa vedem daca gasesc unde... @Snappy - Duraluminiu , le incalt cu niste Michelin`uri :) mersii |
pacat ca nu se mai gasesc :sad:
oricum sa le folosesti cu placere si sa ai grija de ele :D p.s. cam cat costa un cauciuc Michelin nou pe 12? |
1 Attachment(s)
un cauciuc este 140 ron
am pus jantele pe masina...maine fac poze pe zii cu masina spalata :D |
fara suparare dar mie unul mi se par oribile;doar o parere personala;stiu ca sunt cam rare jentile pt TICO dar modelul asta de acum 50 de ani mi se pare oribil;
|
Quote:
Serifule, las-o jos, cat mai jos ! :) |
e de inteles ceea ce spui tu mai ales ca vad ca vine de la unul care considera Dacia ca fiind masina sport;nu stiu despre ce moda vorbesti tu dar ar fi bine sa te trezesti ;a fost o parere personala;asta e rolul unui topic:de a-si expune fiecare parerile pro si contra;
|
e chestie de gusturi baieti
mie imi plac cum vin jantele pe masina si chiar schimba aspectul. decat cu tablele mai bine cu astea. maine va pun poze clare sa vedeti ca nu sunt asa rele... |
Va rog sa nu incepeti sa va certati aiurea... daca aveti vreo problema, rezolvati-o in PM.
Gusturile nu se discuta! topser, mie imi plac cum vin pe Tico, doar ca sunt asa mici.... :lol: |
Hai ca sunt misto.Vorba lui decat cu tablele :)
|
Arata bine jantele.
Spor in continuare. |
2 Attachment(s)
2 poze ceva mai bunicele..chiar nu am avut timp sa fac unele mai calumea :(
|
pe astea vei lua bani de la vreun mosulica ce isi va restaura vreun mini ..... pana atunci pastreaza-le, cel mai bine in garaj ! :twisted:
|
:))) da mersii...
e chestie de gusturi dupa cum am mai spus si nici pozele nu`s foarte reusite , live difera , se vad ft bine si sunt mai late... daca mai tin masina le voi sabla si le voi face gri grafit , si mi-am comandat si capacelele din centru... masina a mai primit modificari , o sa pun poze zilele astea. |
s-ar vedea mult mai bine daca ai mai lasa-o putin
|
Jantele arata neasteptat de bine... par mai mari :D Dau chiar foarte bine pe masina si parerea mea e ca ar trebui sa le lasi albe, e frumos contrastul asta.
|
De ce nu ti-ai montat stopurile clare?
|
Mie-mi plac mult jantele, poate si din cauza ca le-am vazut live... e adevarat, e chestie de gusturi, insa sunt perfect LEGALE si nu s-au montat nici cu adaptari. Si pe langa asta, chiar nu sunt deloc urate!
|
Cred ca sunt cele mai potrivite jante pentru un Tico. Sunt superbe
|
nu prea o sa mai fac mare lucru la masina...v-am spus , nu stiu cat mai sta la mine...
ps. ieri am pus stopurile clare... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning