![]() |
Pe mine ma cheama OPREA si port sutien...asta ca sa revenim la topic...
|
si ce marime porti?:)
apropo...nu te doare(te-a durut) capu` de la atatia wati? |
Re:
Quote:
|
sfigmo, o poza cu gaju neepilat?se poate?
|
Sal!!!
Mai am si eu loc printre voi?? Pt ca chiar imi place forumul asta, pt ca pe toti cei de aici ne leaga acel ceva care se cheama cred pasiune pt masini, pt cele modificate in special. Despre mine, am 18 ani, am o Dacie de care sunt multumit, am mers cu ea cu 150 (de 7 ani e). Sunt din Marghita, dar in curand o sa fiu prin Oradea pt ca is acolo la faculta. O sa va pun si o paza cu mine si cu bordul de 1310 pe care l-am modificat!!! |
Pe deal in jos cu vantul care batea din spate a prins viteza asta?
|
:P
Hai mey nu fi asa rau.......
|
Daca vrei te duc si pe tine, daca u inca nu ai gasit un vant care sa te duca asa!!!!
|
Eu iti urez bun venit! si te asteptam sa vii la \"intalnirile\" noastre......care vor fi,daca vor mai fi.............
Ce culoare e masina? Vii la Cluj in 3.09 ? |
O motorisca de de Renault care ar avea un turbo ar da mai mult muschi pentru monstruletul tau :twisted:
Am avut si eu Nova pe vremuri dar a fost maxim 145 km oricat as forta masina pe autostrada ! |
cu UFO am prins inspre Bucuresti vreo 155, sa nu zic 160. S-o crucit Alex UAD cand am trecut pe langa el, ca el merea cu 150 :):):)
pe mine, cand o sa am daciutza, ma bate gandu sa pun ceva turbo... daca te pricepi si la asa ceva...ar fi o chestie. |
Mai UFO e Dacie care e intretinuta , pusa la punct dar nu orice Dacie veche prinde 150
|
stiu, si asta si era ideea :d
am prins eu un harb, e drept a unui coleg, nu mergea mai mult de 100....nici sa o ..... 8) |
Acuma o sa ziceti: da...................femeile astea ! tzatze.....
Dar mama cu Dacia noastra din 1979 a atins cand mergeam pe aotostrada 110-115 ,m-am uitat special,pe bune. |
Ati prins un vant bun :twisted:
|
Nu, ca l-am depasit..... :weee: :2gun: :bong: :bong: :weee: :weee:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Sa stitzi ca o sa iau pe batranica la interval cand iau carnetu acuma si o sa incerc.............daca se adevereste va invit sa va lamuritzi...si eu sunt curioasa daca mai poate,pe bune.
|
:D :D :D
sper ca nu pe un drum circulat.... :D :D :D |
1 Attachment(s)
Poza cu mine si cu masina mea (care nu are nici un fel de modificari la motor, doar e ingrijita).
|
1 Attachment(s)
Si inca o poza 8)
|
1 Attachment(s)
Si inca o poza....
|
1 Attachment(s)
ii fainuta masina
nu eh cumva poza facuta in iosia? :wink: amu am si eu o poza...cu \"masinuta mea\" :lol: |
Mia poate te-ai pus pe langa !
|
Re:
Quote:
|
El3m3nt...si mie imi pari cunoscut.
cred ca te'am vazut la IT&S 1....cu vreo 3-4 dupa tine. |
Din Pacate nu am fost la ITS :cry:
LoL poate am vreo dublura pe acolo... :D Poate mati vazut seara pe undeva si de aia va par cunoscut. simbata erau cam multa lume la downtown, Lords, Heat dar acolo ma gindesc ca e in fiecare weekend asa...cite fete faine in tara. 8) |
Din Pacate nu am fost la ITS :cry:
LoL poate am vreo dublura pe acolo... :D Poate mati vazut seara pe undeva si de aia va par cunoscut. simbata erau cam multa lume la downtown, Lords, Heat dar acolo ma gindesc ca e in fiecare weekend asa...cite fete faine in tara. 8) |
Nici masina macar din poza nu a fost,adika tata-l tau sau ai cui e masina ca si aia mi se pare cunoscuta...............?
|
Nu, pentru ca cladirea aia de la teatru nu e alui taicameu :wink:
edit: cred ca este alui ala care are si hummer H2, Audi A8 W12, si daca nu ma insel chiar si lambroghini murcielago ala negru care lam vazut be borsului saptamina trecuta. am auzit ca a incercat sal bage la garaj dar nu a putut ca e prea joasa masina. lol |
Fii linistit la noi ii la ordinea zile problemele de genul am inceput sa sapam groapa pe langa masina sa nu se frece de pamant :D
|
Re:
Quote:
Cine te-a intrbat de cladire.......? si ce ma intereseaza ce masini are ala a cui e cladirea........ Offf,copii astia.....!!! Te-am intrebat,reformulez: A cui e masina rosie?......simplu nu 2. A fost masina respectiva la ITS Oradea..?....hai ca nici asta nu e grea... |
take it easy
nam omorit pe nimeni :( 1. nu stiu exact a cui este 2. nu cred ca a fost la ITS :wink: |
Si atunci de ce zici ca e a ta......?
|
Just kidding
doar nu ai crezut ca chiar e amea nu? |
:pissed: :ciggy:
|
Incredibil .... trebuia sa faci un desen El3m3nt :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Poate-l ajuti tu........nu?! :writers_b
|
bun topic...
Pentru cine vrea sa stie si in special pentru flaviutza care mi-a propus :D George,15 ani,innebunit dupa tuning si calculatoare... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning