![]() |
Re: SKODA vRS
salut ti-a iesit f.frumoasa masina.CAm ce nota ii dai la confort:D:D
|
ii dau o nota f buna.la confort are 10 pt ca drumurile din ro sunt pline e gropi si are suspensia moale dar tinand cont de puterea si performantele masini totusi trebuia o suspensie mult mai rigida.cred ca aici sa facut economie.in rest sunt f multumit nu am ce comenta
|
apropos, plus-urile alea cinci (de la semnatura) reprezinta cumva cate 10 CP fiecare? :?: :rolleyes2
intreb din curiozitate..;) spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
nici pe proiectoare nu e recomandat xenonul. Proiectoarele sunt pentru ceata si acestea trebuie sa lumineze in imediata apropiere a masinii nu la departare, dealtfel pe ceata o lumina putin mai galbuie chiar este folositoare. Xenon in proiectoare e cam fitza...nush...
|
oricum eu nu ies pe ceatza si pe timp rau decat daca e ste f mare nevoie.am alta amsina pt timp de genul asta.in faza lunga da e o prostie dar in proiectoare daca as pune doar in far sar vedea frumos xenonul si in proiectoare galben asa ca raman pe xenon faza scurta si proiectoare
|
Felicitari Naka,....ai o super masina.Sa o stapanesti sanatos!
Bora a ajuns pe maine bune? |
si tie asemenea iti doresc la fel cu bmw ul arata f f bine si cred ca o sa iasa si mai si.da bora a ajuns f bine este in bucuresti acum
|
http://skoda.anunturi-auto.4tuning.r...SI-110774.html Din cate vad este adevarat:(.....succes la vanzare...!!
|
dap este adevarat,masina nu are nici un cusur daca se vinde urmeaza ori un m3 e46,ori un s3,ori un a5 ramane sa ma mai gandesc.daca nu ramane in primavara vara sa ma apuc de ea serios.
|
Quote:
|
:-P pai poate nu o sa o vand si ma apuc serios de ea:-P
|
Quote:
|
si referitor la tine naka...baiatule...tu ai xenon pe scurta dar nu e asa albastru pt ca e de fabrica .nu exista far decat cu lupa pe O2 cu atat mai putin pe rs..ciaox
|
Quote:
|
Quote:
|
al3xavier si naka au dreptate. Xenon-ul la RS este trecut la optionale.
|
salut naka =)) din ce stiu si eu xenon-ul este optional cum zic si baietii
|
sa speram ca zilele astea o sa am si eu o noua valva atmosferica si de recirculare de la forge:lol::lol:
|
am facut comanda de stalpii de carbon de la milotec si miau zis cami ajung azi dar nimik:sad:.sa vedem
|
am facut comanda de stalpii de carbon de la milotec si miau zis cami ajung azi dar nimik.sa vedem
|
xenonul este optional la multe marci inmclusiv SEATLEON CUPRA, SKODA RS, VW GOLF GTI ... :idea::arrow:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
au ajunsssssssss gata.sunt super belea abia astept sai pun cred ca maine fac asta.urmeaza bovul si diverter valve forge,xenon si oglinzile de carbon.asa ca capacele de oglinzi care sunt acum pe masina sunt de vanzare le vand mai ieftin decat sunt pe skodatuning.ro sunt impecabile.daca le vrea cineva i le aduc la intrunire pe 2 martie
|
am vazut masina la vanzare?cum de ?
|
dap este de vanzare daca ai vazuto acolo
|
Am mersi si eu aseara cu masina si merge incredibil.asteptam noi modificari pt ca eu stiu ca vor urma multeeeeeeeeeee...
|
scuze, m-am exprimat gresit.
cum de este de vanzare?de ce?totusi bagi inca bani in ea.. |
6 Attachment(s)
pai la mine orice masina iau este de vanzare de cand o iau pt a urma alta.pana una alta am montat stalpii de la milotec.imi place mult cum vin.live se vad mult mai bine.acum astept sa aduca pe stok si oglinzile de carbon.pozee
|
super frumosi bv;)
|
au iesit super.asteptam poze cu oglinzile si restul modificarilor
|
Quote:
frumos BRAVOS ... :idea::arrow: |
1 Attachment(s)
poate cineva sami faca si mie masina in photo shop cu jante pe 18 chicago si suspensie sport?pls
|
si daca ar putea sati faca si oglinzile de carbon sa vezi exact cum o sa arate e perfect
|
vorbeste cu Aaronel de pe forum... ca iti face el :D ia jantele de la mine :)
|
1 Attachment(s)
Suspensie sport + Jante 18" Chicago
P.S: Fai niste poze cu camera digitala:P |
mersi mult de tot imi place cum se vede dar mereu tre sami strice ceva planurile am descoperit azi ca pe fatza am la ambele cauciucuri cate o galma si nau decat 20 de mi de km.cele mai de *** cauciucuri continental.sper sa le inlocuiesc maine cu toyo proxes t1r
|
Cat au costat ornamentele pentru stalpi si de unde le-ai luat ?
|
3 Attachment(s)
am montat azi si divert valve si bov forge.in plus am refacut softul tot la RBN t alta varianta.acum merge f GRAVVVVVVVVVVVV
|
un filmulet cu sunetul bov-ului?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning