Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Liberta Motor Ax in cap !!! (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/51393-dacia-liberta-motor-ax-cap.html)

Muttley 10-04-09 17:43

Re: Dacia Liberta Motor Ax in cap !!!

Baietica, da' vad ca ti-ai schimbat radical tonul.

E o diferenta totusi intre...
Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 2227365)
...daca vrei iti trimit prin posta 20 lei...

si
Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 2227570)
...daca te-a deranjat , ca am copiat de la tine acea copie imi cer scuze

Ca sa termin:
- nu m-a deranjat nimic, doar n-ai luat scanul din calculatorul meu. Ideea era cu totul alta, da' daca nu s-a-nteles, durea-m-ar;
- motorul asta a fost un esec total. Povesti am auzit si eu multe, da' abia cand am vazut cu ochii mei a devenit totul clar. Poza aia e doar un argument din mai multe. Da' nu vad de ce as vorbi de rau "mortii", asa ca nu insist, nu rezolv nimic;
- la restul nu-mi mai bat tastele si capul, cum zici tu, ca "sa nu-ti stric topicul".

Liberta 10-04-09 18:10

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 2227595)
Baietica, da' vad ca ti-ai schimbat radical tonul.

E o diferenta totusi intre...

si

Ca sa termin:
- nu m-a deranjat nimic, doar n-ai luat scanul din calculatorul meu. Ideea era cu totul alta, da' daca nu s-a-nteles, durea-m-ar;
- motorul asta a fost un esec total. Povesti am auzit si eu multe, da' abia cand am vazut cu ochii mei a devenit totul clar. Poza aia e doar un argument din mai multe. Da' nu vad de ce as vorbi de rau "mortii", asa ca nu insist, nu rezolv nimic;
- la restul nu-mi mai bat tastele si capul, cum zici tu, ca "sa nu-ti stric topicul".

Nu strici nimic , nu stiu daca l-ai vazut , alta istorie ------>>> https://www.dailymotion.com/related/x...=1239379321328

Da esec total din pacate ca nu s-a fabricat , pacat ca seria motoruli meu este 00000026 iar al masini UU1R1A30000024 pacat , Si sa sti ca ptr mine nu este esec , mie unul imi place cum merge si nu prea m-am facut de rahat cu el , trage bine , urca frumos in ture ,, da ai dreptate un morot stok este mai puturos dar putin mai vanos decat cel normal de dacie . oricum fiecare cu parerile lui !!!

P.S Sa imi lasi adresa , sa iti trimit cei 20 lei :twisted: baietica :twisted:

Muttley 10-04-09 19:37

Daca-ti vad masina prin Pitesti am sa ti-i cer personal.

BlueAngel 11-04-09 00:53

motorul a fost prototip...s-a montat pe putine masini...daca a fost esec,asta e,s-a incercat si nu a mai avut cine sa "imbunatateasca" prototipul.Poate prea mult timp si bani si bataie de cap,cand aveau deja un motor simplu care functiona destul de bine.Oricum proprietarul stie cum alearga masina,el stie ce belele ii face motorul sau ce placeri.Atata timp cat doar "ati auzit" de acest motor nu e cazul sa va bateti cu piatra in piept ca stiti sigur.

Neo-Legionar 27-05-09 09:49

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 2225762)
Argumenteaza. Sa comentez damboulea as putea si eu, da' ma abtin.

tu chiar comentezi damboulEa.stii bine :)

Alex_Mig 20-06-09 12:03

Nimic nou despre Liberta.
Toate libertaurile au avut motor axe in cap cum ai tu??
Ce bara spate si stopuri merg pe liberta.?

Liberta 06-02-10 19:51

Din pacate am mari probleme cu motorul , trebuie desfacut , si am o rugaminte , daca cunoasteti pe cineva care are piese pentru acest motor , anuntati-ma , cea imi trebuie cel mai mult sunt pistoanele ( nu sunt lafel ca la dacie )

Pistoanele imi trebuiesc pentru motor de 1.4 cmc !!!

bobby_gsi2 07-02-10 15:04

Varu` Nicu motorsport ;)

jack daniels 13-02-10 22:41

Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 3058268)
Din pacate am mari probleme cu motorul , trebuie desfacut , si am o rugaminte , daca cunoasteti pe cineva care are piese pentru acest motor , anuntati-ma , cea imi trebuie cel mai mult sunt pistoanele ( nu sunt lafel ca la dacie )

Pistoanele imi trebuiesc pentru motor de 1.4 cmc !!!

Stiu pe cineva care are un motor ca al tau, singura "problema" este ca al lui este 1.6 dar il vinde complet cu suporti si capac cutie.:-)

AG_XX_VLO 15-06-10 22:37

Mai sar eu cu un motor pt tine :D la fel ca al tau complet
ag_19_vel

Alex4u 16-06-10 17:38

ce se mai aude?

vandam 18-10-10 21:59

frumos cum se aude motoru :d
ceva modificarii iai mai facut?

Liberta 19-10-10 16:05

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3738595)
frumos cum se aude motoru :d
ceva modificarii iai mai facut?

:D Mersi ,pai am c-am pregatit-o ptr iarna , am refacut motorul garnituri Am gasit tot setul :twisted: , aprindere de la GOTRONIC, si acum mai am sa ii cumpar alt carburator (tot dublucorp ) .

Masina a suferit un mic accident si a fost nevoit sa ii schimb bara fata cu una mai veche :sad: dar in rest totul este ok , trage destul de bine :twisted:

Andreynyo 19-10-10 19:05

Ceva poze mai noi cu masina ai?:D

Thomas Everywhere 19-10-10 19:49

foarte tare masina, niste poze mai poti pune? foarte tare motorul ma gandesc din 1.6 cat se poate scoate, da pai din 1.4 140 cp :shock:

sorin100 15-04-13 20:08

acum 1 h ti.am vazut masina in trafic in nord la sensul giratoriu si ma uitam sa vad ce jante ai!credeam ca ai gotti mecca

Liberta 03-07-13 09:09

11 Attachment(s)
Din pacate a fost trasa pe dreapta si isi asteapta linistita drumul spre remat :cry:

Trebuiesc bagati foarte multi bani in ea ca sa o poti readuce din nou la viata , masina avand ambele lonjeroane rupte + mult alte bube de caroserie .

Dupa masina voi vinde Jantele , volanul "VICTOR" si ceasurile de bord , acestea fiind tacosan , las pozele sa vorbeasca :cry:

Pretul Jante fara cauciucuri 550 ron

Volan 100 ron

Cesuri bord 50 ron

P.S nu trimit prin posta

DanSGH 03-07-13 10:39

Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 5517398)
Din pacate a fost trasa pe dreapta si isi asteapta linistita drumul spre remat :cry:

Trebuiesc bagati foarte multi bani in ea ca sa o poti readuce din nou la viata , masina avand ambele lonjeroane rupte + mult alte bube de caroserie .

Dupa masina voi vinde Jantele , volanul "VICTOR" si ceasurile de bord , acestea fiind tacosan , las pozele sa vorbeasca :cry:

Pretul Jante fara cauciucuri 550 ron

Volan 100 ron

Cesuri bord 50 ron

P.S nu trimit prin posta

Foarte trist ca o sa ajunga Remat, dar ca posesor de Liberta te inteleg, este foarte greu de intretinut mai ales cand nu se mai gasesc piese pentru spate ... si nici meseriasi ... iar aia putini care sunt buni, sunt si foarte scumpi, ceea ce este absolut normal.

In ce stare sunt jantele?

Poate in viitor o sa te apuci de alta, pana atunci uite aici o pagina de facebook https://www.facebook.com/dacia.liberta

Liberta 03-07-13 10:56

Una singura este lovita ( nu este stramba , ovala , sparta ,este putin indoita pe interior din cauza gropilor ) pe masina de echilibrat are o bataie de 0.05 , aproape insesizabil .

Jantele sunt foarte usoare , max 1 kg bucata (fara cauciuc ) trebuiesc lustruite si revopsite

Gaby_Slo 03-07-13 14:34

eu zic sa te mai gandesti cu 1kg ala / janta. sunt producatori care se lauda cu jante de 5,5kg din categoria lightweight, si vii tu cu janta de 1 kg.
motorul cum e? e in mintile lui?

Liberta 03-07-13 22:17

Quote:

Originally Posted by Gaby_Slo (Post 5517665)
eu zic sa te mai gandesti cu 1kg ala / janta. sunt producatori care se lauda cu jante de 5,5kg din categoria lightweight, si vii tu cu janta de 1 kg.
motorul cum e? e in mintile lui?

Ai dreptate m-am grabit cand am zis 1 kg , am cantarit roata cu totu ( janta+ cauciuc ) si are 11 kg maine cantaresc cauciucul separat sa vad cat are .

NU vand motorul , este in mintile lui " inca mai face 7000 rpm " reali

Liberta 04-07-13 09:05

Am cantari cauciucul ( aveam unu identic cu ,cel dupa janta) rezultatul = 6 kg deci janta are fix 5 kg

Am mai gasit ceva si aici legat de greutate --- > http://www.edrivers.fr/piece-ROUE-DE...-R5-ALPINE-457

O idee ---> http://alpinerenault.free.fr/outils/...p?f=25&t=20958

Thomas Everywhere 06-07-13 17:33

bara aia din fata de plastic...cel mai rar model de bara. Dar pacat ca nu trimiti si eu nu sunt in tara momentan...ca as veni dupa ea la Pitesti.

SOLENZAXJG 08-07-13 11:11

Si daca o duci la remat,motorul nu il dai jos?Il duci cu totul ar fi pacat mai ales ca sunt foarte putine motoare.Si un pret daca vinzi ceva piese de pe masina.

David 908 09-07-13 19:54

si cu motorul ce faci?? ca nu vad sensu sal dai la remat daca nu iti iei masina noua sau sa folosesti tichetul laso si dezmembreazo!

Liberta 14-07-13 14:48

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by David 908 (Post 5522746)
si cu motorul ce faci?? ca nu vad sensu sal dai la remat daca nu iti iei masina noua sau sa folosesti tichetul laso si dezmembreazo!

Nu sti ce vorbesti , imi dai tu 3000 de lei pe masina ? un tichet cu atat il vinzi

Am sa adaug cateva poze cu volanul si bara fata , pozele fiind la cerere de catre "Thomas Everywhere" si "dragov "
- bara are toate prinderile bune
- Volanul are butucul facut special pentru raliu in caz de impact mai puternic(foarte puternic )se vor stramba lamelele

pret nou pentru jante fara cauciucuri 500 lei

Trimit si in tara prin posta sau curier .

In aceasta masina s-au investit FOARTE MULTI BANI , SI FOARTE MULTI NERVI , motivul fiind piesele care nu se gasesc si daca se gasesc sunt facute numai de "CEAPEURI"

Nu mai vorbiti in nestire de cauza , Daca vreti sa investiti bani si nervi in ea " masina " spuneti-mi si o dau asa cum este .

In momentul de fata are ambele lonjeroane rupte pe sub ea si in proportie de 30% este mancata de rugina , iar pentru motor nu SE GASESC PIESE .

Motorul nu il dau ( nu vreu sa imi bat joc de nimeni)

SPER CA AM LAMURIT POVESTE CU REMATUL

Liberta 15-08-13 10:16

Masina se vinde cu totul , este complet echipata , pret 2500 lei discutabil

Nu am timp se ma ocup de ea sa o refac :sad:

David 908 04-11-13 15:57

pan la urma ce sa intamplat cu ea?

Liberta 06-11-13 23:13

Quote:

Originally Posted by David 908 (Post 5606257)
pan la urma ce sa intamplat cu ea?

Este sub prelata intr-o curte , asteapta sa fie restaurata, intr-un an, 2 nu stiu,:rolleyes2

Acum prioritatea mea cea mai mare este copilul meu abia nascut :-)

Asa ca dacia poate sa mai astepte , si sigur nu va ajunge la fier vechi:twisted:

R.Equinox 11-11-13 14:16

Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 5607970)
Este sub prelata intr-o curte , asteapta sa fie restaurata, intr-un an, 2 nu stiu,:rolleyes2

Acum prioritatea mea cea mai mare este copilul meu abia nascut :-)

Asa ca dacia poate sa mai astepte , si sigur nu va ajunge la fier vechi:twisted:

Sa iti traiasca micutu!
Si ma bucur ca nu renunt la masina!

SEBASTIAN 24-04-19 21:36

Gasesc pe undeva vre un astfel de motor?

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning