Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL . (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/51392-my-car-oltcit-club-12-trs-axel.html)

Guwy 30-11-07 23:53

Re: My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL .

In sfarsit am reusit sa termin interiorul ( l-am facut negru tot ... ) , mi-am luat presuri racing , am pus folie in sfarsit pe luneta si cel mai important ... astazi am reusit sa imi cumpar volan sport :D , maine sper sa il pot monta ;) .
O sa revin cu poze in curand ! ! !
Salut ! ! !

Guwy 01-12-07 15:41

6 Attachment(s)
Poze ... cu noile achizitii :D .

Guwy 06-12-07 19:29

3 Attachment(s)
Mi-am lasat si eu masina jos , deocamdata nu am decat cateva poze dar maine o sa revin cu mai multe .

Cosmin* 06-12-07 23:28

salut ce bine arata asa lasata...dar ce iai facut? adica cu ce lai lasat jos...suspensii schimbate...arcuri schimbate...arcuri taiate..

valib 07-12-07 00:51

probabil a lasat-o doar 1 dinte, din bara de torsiune.
oltcitul nu are arcuri, ci doar bara de torsiune + amortizor.
De unde ai lasat-o, din partea unde se imbina bara de torsiune cu bratul inferior, sau in partea cealalta, unde se imbina cu lama de flexiune? Vezi ca daca dai 1 dinte din partea din fata = 4cm, 1 dinte din partea din spate = 1cm, deci se poate lasa cam cat vrea muschiul tau:)

naspa e ca o sa iti tzopaie din cauciucuri. Ai NEAPARAT nevoie de amortizoare de spate montate pe fata (eventual intarite), sau amortizoare mai scurte (mai scurte ca si cele originale de pe fata).

eu am pus amortizoare pe gaz, QH, englezesti, au vreo 1000km, sunt gata adaptate (marite gaurile bucsilor de prindere), daca vrei...putem trata un pret pentru ele (eu am masina si mai joasa, mult mai joasa)

Guwy 07-12-07 05:28

Nu am facut asa am procedat altfel :D , mult mai simplu si mai usor , am slabit toti pivotii , capatul de bara si ce mai este pe acolo mai putin planetara ... dupa aceea am desfacut bara de torsiune din lama de flexiune si am scos-o , am pus roata la loc si am lasat masina jos , dupa aceea am pus bara de torsiune la loc in lama de flexiune am strans-o si gata :D ( asta am facut pe fata ) , iar pe spate am scos bara de torsiune ( pe o parte si pe alta ) si am ridicat-o in sus cat sa mai am loc sa bag roata .
Mai mult de atat nu am avut cum sa o las pe fata este la maxim , iar pe spate mai mergea dar nu mai aveam cum sa mai bag roata .
Salut ! ! !

Danutz Bratosin 07-12-07 12:12

arata sooper....si vopseaua...si farurile...si spoilerul fata sunt sooper...acu ii sta si mai bine lasata;) felicitari!:-P

Guwy 07-12-07 16:48

Ms ... o sa revin cu poze mai pe seara .
Salut ! ! !

Guwy 09-12-07 19:36

7 Attachment(s)
Poze .......

Cosmin* 12-12-07 20:44

2 Attachment(s)
Salut, uite pozele :), mama ce semnatura ai :)), nu stiam ca ai clean loock pe oltean :D

valib 12-12-07 20:49

cu tzopaitul cum stai?:):):):)

Guwy 12-12-07 20:55

Multumesc pentru poze Cosmin .
Valib stau bine cu tzopaitul .

cmdbass 14-12-07 02:54

bine zis "bine" :D

Guwy 14-12-07 08:05

Topaie rau de tot ... o sa imi cumpar si amortizoare de spate :D sa le pun pe fata , i-am mai taiat din schimbatorul de viteze si i-am schimbat capul ala rosu , i-am pus unul frumos din imitatie de carbon arata frumos acum nu mai este asa urat .
Salut ! ! !

Cosmin* 14-12-07 10:13

hy ca a inceput sa iti placa oltcitu :)) super tare lai facut :) asteptam niste jentzi :D

valib 14-12-07 10:28

vezi ca, la cat ai lasat-o, nu o sa iti ajunga doar amortizoarele schimbate, ci iti trebuie neaparat si cauciucuri cu talon mic (asta ca investitie pe viitor)

niste CMS'uri pe 13, cu 175/45/13 ar sta suberb:)

Madalin Zolti 14-12-07 10:51

ia zi valib, sau altii care ma puteti ajuta
unde gasesc si eu niste CMS'uri pe 13, cu 175/45/13? sau 175/50/13 cum avea doarr4u 17sau PetricaPTK pe masinile lor?
merg pe jentile de oltean? sau trebuie sa pun jenti de dacie cu balon? :(

Guwy 14-12-07 11:56

Cat costa CMS-urile si ce trebuie sa fac sa le pun pe masina ?

valib 14-12-07 18:00

pai SH pe la 300-500ron(in functie de castana), noi din pacate nu stiu, si iti trebuie butucii fata de RM + flansele de pe spate de la RM. (RM = oltcitu cu roti de dacie, dar care are si pe spate discuri de frana) (butucii+flansele...vreo 50ron)

sau daca vrei sa pui in 4 prezoane...butuci modificati+flanse pe spate...

darck_angel64 17-12-07 11:10

In 3 prezoane gasesti la Metro la 130 lei bucata si trebuie sa schimbi fuzetele pe fata cu unele de RM iar pe spate pui flanshe tot de RM .

valib 17-12-07 11:27

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 1250082)
In 3 prezoane gasesti la Metro la 130 lei bucata si trebuie sa schimbi fuzetele pe fata cu unele de RM iar pe spate pui flanshe tot de RM .

schimbi doar butucii pe fata. Daca schimbi toata fuzeta, o sa iti pui franele la roata, si de acolo alte cheltuieli(planetare de RM, modificat cutia de viteze pentru planetare de rm, conducte de frana, etrieri), si alte combinatii. Franele la cutie sunt mult mai bune decat cele la roata.

Guwy 18-12-07 18:42

Daca o sa fac rost de bani anul asta o sa imi iau si jenti si spuneti-mi si mie mai precis la care Metro din Bucuresti gasesc .
Salut ! ! !

Guwy 31-12-07 19:53

Va doresc tuturor un an bun , sanatate , bani , fericire , femei frumoase , turbine , carburatoare de alfa :D , motoare puternice si tot ce va mai doriti voi .
Va salut baieti ! ! !

gbry_el_05-RSG 05-01-08 17:19

mai bine nu pui fuzeta de rt? io asa am pus pt a-mi pune jantele de r5. am luat butucii si am folosit doar fuzetele...

Guwy 05-01-08 21:56

1 Attachment(s)
:-) :rolleyes2 :-P :lol: :D .

bogdanlascu 05-01-08 22:06

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1276526)
mai bine nu pui fuzeta de rt? io asa am pus pt a-mi pune jantele de r5. am luat butucii si am folosit doar fuzetele...

cum ai luat butucii si ai folosit doar fuzetele?cred ca ai luat fuzetele cu tot cu butuci si ai folosit doar butucii(adica aia pe care prinzi roata)

Guwy pe unde stai?

Guwy 06-01-08 09:43

Pe Zori de zi stau , de la Muntii Carpati a 3 a strada .

Cosmin* 06-01-08 12:29

guwy tzi se pare mare zapada:))) ce aveai u langa masina...atat era pe a lu tata =)) 2 ore am stat sa curat masina si sa dau zapada de langa ea...ce a primit de revelion...de anu nou ?? ca stiu ca de craciun ai uitat de ea :(

LUCI BV 89 WRC 06-01-08 13:17

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1096467)
Va salut pe toti , pe 10 septembrie 2007 mi-am cumparat si eu un Oltcit .
Cateva detalii : An fabricatie 1994 , motor 1300 cmc , cutie 5 viteze ,
interior impecabil , vopseaua necesita un polish .
Am sa revin cu poze .
Salut ! ! !

belea masina spor la lucru

bogdanlascu 06-01-08 16:51

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1277742)
Pe Zori de zi stau , de la Muntii Carpati a 3 a strada .

ok vecine ....

FuriaOarba 06-01-08 17:43

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1186362)
L-am dat fiindca nu imi iesea bine folia , nu avea apa unde sa se duca si ramaneau multe bule de aer ... iesea urat rau de tot .

care-i treaba cu apa la folie?

Guwy 06-01-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1277986)
guwy tzi se pare mare zapada:))) ce aveai u langa masina...atat era pe a lu tata =)) 2 ore am stat sa curat masina si sa dau zapada de langa ea...ce a primit de revelion...de anu nou ?? ca stiu ca de craciun ai uitat de ea :(

Nu a primit nimic ... o sa primeasca in curand :D .

Guwy 06-01-08 19:47

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1278603)
care-i treaba cu apa la folie?

In caz ca nu stiai folia cand se pune pe geam se da inainte cu apa .

Guwy 07-02-08 07:51

Aseara stateam si ma gandeam eu ... si mi-a venit in cap sa vand masina , nu stiu inca sunt nehotarat , sa vad ce fac astia cu taxa asta ... plm .
Cei care doresc masina mea sa spuna si daca e vb. ;) , v-am spus inca sunt nehotarat .

Guwy 07-02-08 08:03

Sa va spun si ce are masina :
I-am pus volan sport , schimbator din carbon i-am scurtat si schimbatorul , folie toate geamurile , tot interiorul negru , cd-player JVC , scaune de BMW e36 ( pisica ) , presuri racing , pedale racing , 4 boxe spate ( 2 ovale , 2 rotunde PANASONIC ) , are becuri stil xenon in faruri , toba finala am scos-o si i-am pus o gura de toba din inox ( am si toba finala care este noua ) , stopuri rosii , are toate consumabilele schimbate acum 300 km , am lasat-o jos , motor 1.3 franta , cutie 5 trepte franta , toata masina este impecabila ... nu bate , nu troncane , motorul nu consuma ulei , trage bine , planetare nu bat sunt perfecte , fisele de la toate bujiile sunt noi din silicon .

Bmwaldo 14-02-08 15:43

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1340992)
Sa va spun si ce are masina :
I-am pus volan sport , schimbator din carbon i-am scurtat si schimbatorul , folie toate geamurile , tot interiorul negru , cd-player JVC , scaune de BMW e36 ( pisica ) , presuri racing , pedale racing , 4 boxe spate ( 2 ovale , 2 rotunde PANASONIC ) , are becuri stil xenon in faruri , toba finala am scos-o si i-am pus o gura de toba din inox ( am si toba finala care este noua ) , stopuri rosii , are toate consumabilele schimbate acum 300 km , am lasat-o jos , motor 1.3 franta , cutie 5 trepte franta , toata masina este impecabila ... nu bate , nu troncane , motorul nu consuma ulei , trage bine , planetare nu bat sunt perfecte , fisele de la toate bujiile sunt noi din silicon .

stii tu ca nu se compara oltcit cu urs . Da oltcitul si strange banii pt urs . :D

Danutz Bratosin 14-02-08 18:55

pastreaza oltcitu!!!

valib 14-02-08 19:52

vinde-o linistit, oricum oltcitu nu e masina de drift/cerculetze/burnout.

ti-as sugera sa o pui pe forumul oltcit.ro

Guwy 15-02-08 13:10

Normal ca o sa il vand si o sa imi iau urs .

bodyspeed 16-02-08 19:50

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1356872)
stii tu ca nu se compara oltcit cu urs . Da oltcitul si strange banii pt urs . :D

Nu e generalizata treaba;)
, apoi totul depinde de pasiune si cat suflet ai pus la fiecare surub care l-ai pus acolo unde ii era locul, cate nopti nedormite s-au scurs si cate si mai cate , multi tin la un oltcit , alti la un bmw ..Dar avem ceva comun.. pasiunea dedicata masinilor .........

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning