![]() |
Re: Campionat de Pool pe Ym!
Inscrierile s-au incheiat Suntem 16 concurenti si anume Cristi T --> yo_cristi04 sandrin (sandryn89v) 69WRX | sorin_dj1005 boy_wonder --> boy_wonder_ll VaLeX -->> str82valli Dagosh88 => dagosh88 bmw_fear - farcau_catalin b0b0 - bobo_razvy bmw_e30dak ---- insomnia_squad 26WRC™- totolino90 DACIA-Wrc ==> alecs_rg Omul_Chilotel => omul_chilotel Buddy Lexx : budy_lex MKE -> b_22_mke c_bodo : bodo_costin Magos ->Magos_5 |
Sezonul al II'lea presupune si noi REGULI :arrow: 1.Se vor juca pana la 3(3-0 , 3-1 , 3-2) 2.Vom juca la fel cum se joaca si in realitate si anume : neagra in coltz opus (nu k pe mess in orice gaura) .. 3.Daca unul dintre participanti nu se prezinta (nu ma mai intereseaza motivele) ..primul care posteaza (de obicei la ora 16:00) pe forum este declarat castigator !! Nu se accepta scuze !! 4.Daca in timpul unei partide se intrerupe curentu, cade netu , o luat foc calculatorul ..celalat participant DECIDE : ori castiga partida (nu meciul) , ori o reluati , partida (nu meciul) ps. O partida inseamna 1-0 Un meci inseamna 3-0 , 3-1 , 3-2 (cine ajunge la 3 a castigat meciul) 5.NU SE VOR MAI TOLERA OFFTOPICURILE 6.Probabil ca la sf se vor decerna "Cupe" asta ramane de vazut si vb cu andrey2003 Cred ca am fost destul de clar, cine nu este de acord cu regulile este liber sa paraseasca competitia ! Intrebari ? |
boy_wonder m-a ajutat la extrageri si dupa cum urmeaza :arrow:
69WRX vs. bmw_fear boy_wonder vs. Magos c_bodo vs. VaLeX Cristi T vs. MKE Dagosh88 vs. Buddy Lexx Omul_Chilotel vs. 26WRC™ bmw_e30dak vs. DACIA-Wrc b0b0 vs. sandrin Rezultatele pana maine(Luni) la 18:00 |
Quote:
am incheiat discutia. |
c_bodo - VaLeX 0-3 ...bv VaLeX
|
Quote:
|
sugestie: ptr ca incepe scoala e f probabil sa nu pot sa pun rezultatul pana la ora 6...ar fii mai bine sa fie termenul limita pana la 8-9 seara...nu stiu nici cand tre sa ma duc la liceu nici la ce ora o sa vin nici cat o sa stau nici daca invat dimineaqta sau dupaaminaza...deci...se poate pana la 8-9 ?
|
Quote:
|
Faceti multe POSTURI cu OFFTOPIC ... discutati pe MSG in conferinta ca aveti ID ... v-am mai explicat odata ... :idea: :arrow:
Daca va dispar POSTURILE sa nu va intrebati de ce ... :idea: :oops: :arrow: |
Dagosh88 vs. Buddy Lexx : 3-0
|
!!!!!!!! FELICITARI VaLeX PT OBTINEREA PERMISULUI AUTO!!! BV BRO` !!!!!!
Sry d offtopic.... |
Quote:
|
26WRC™ vs Omul_Chilotel => 3-1
|
se pare ca cu'nceputu scolii ..nimeni nu mai are chef ..ce facem ? suspendam ? ..inchidem topic sau continuam asa ? :|
multzam de urari :) in sf am buletin de conducere |
eu nu joc.. dar am o mica raspundere (cupele :D ) :P.. eu zic ca merge continuat dar in asa fel incat sa dureze mai mult un campionat.. un meci sa fie lasat 2-3-4 zile.. sa nu mai fie asa graba..
salut |
(ma bag si io da sambata viitoare ca e inceput de sc,e ultimu an,etc sa vad ce e pe acolo cum se prezinta situatia si incerc)
daca e faceti ceva sa se joace 16 persoane pe 30 septembrie...sau ma rog o data stabilita.....in lipsa de ocupatie iti faci de lucru:)))) salut |
oke ..mai lasam o zi cu rezultatele :D..sa vedem ce se'ntampla ..
marti 20:00 hours |
kre s`o retras..da ca joc eu in locu lui:D
|
sandrin - b0b0 1:3
|
nu mai sunt interesat de acest compionat
ma retrag |
a murit topicu`?