![]() |
Re: Intalnirea renault 5
Quote:
|
vezi la dezmembrari.....sau ....noua .....
|
Quote:
|
vezi ca are dan,am vazut ieri la el doua pedale de ambreiaj complete.e pe sos.giurgiului,nr.30
|
Am Eu!!! :p
|
sau asa...s-ar putea sa iesi mai ieftin.
|
Quote:
|
week-endu' asta care vine sper sa va fac shi eu o vizita! poate reushesc shi sa ma intalnesc cu catziva dintre voi..vorbim, oricum! :)
|
eu zic sa mai facem o incercare si wknd asta.eu sper sa termin cu problema mea la radiator si vin.ce ziceti?
|
Quote:
|
no problem.la frane-racord flexibil si conducte universale gasesti la unix si tot acolo bucse si capete de bara
|
off topic :anger::anger::anger:
|
imi cer scuze.atunci on topic...ramane sambata de ziua femeii? :)
|
sambata 1 martie?? sper ca am inteles eu gresit :(( ca nu pot sa ajung. Eh si daca asta e ghinionul meu , astept data viitoare:(
|
o intilnire cand??au facut aia cu skoda misto rau si noi nu putem.....haideti ca a venit primavara ,scoateti piticii din garaje ,de sub prelate si haideti...
|
a venit caldura ,nu facem si noi o intilnire....au mai aparut oameni care au r5 ,sa marit familia de 5 uri, iesiti din casa ....
|
Quote:
|
hai baietii.... e cald rau... PS. intalnire ziua spre seara, intr-o duminica... hai sa facem pregatirile
|
dapz ms am reusit sa le dau si jos..acum maintereseaza un vopsitor...mai accesibil...:d
|
se merita loome sa imi ponn un fake bov
? |
auzi.... pot sa te rog sa muti intrebarile pe pagina cu clubu sau fa-ti pagina cu masina mea.... chiar nu are nici o legatura cu topicu ce scrii tu aici... rog un moderator sa mute sau sa stearga ultimele 3 posturi... si apropo... nu merita... suna nashpa
|
da mah srryyyyyyyyyyyyy
;d |
ne intalnim si noi maine baieti?deja e soare afara,scoatem si noi pensionarele la o plimbare.
|
asa din scurt? tu n-ai vazut ca data trecuta ... si cu programare nu a venit mai nimeni ... incl. eu :(
|
cui ii face placere o sa vina.mie nu mi-a mers masina data trecuta.si daca facem programare tot aia e.chiar tu ai zis.ora 17 e bine?eu o sa vin,stau pe acolo un pic,daca vine cineva super,daca nu,asta e.poate vin si baietii mai noi pentru un sfat ceva,ca pana la urma d-asta e intalnirea.
|
azi la ora 17 deci ? unde e locul de intalnire ?
|
tot acolo... polivalenta... suna-l si tu pe ferny... poate vine si el :)
|
ramane asa.ne vedem acolo.eu mai vin cu inca un baiat.
|
eu am venit.si baiatul cu care vorbisem,chiar daca a plouat.o sa va astept si data viitoare,poate pana la urma o sa vina cineva.
|
e cald afara ,haide ti sa facem o intilnire....sau sa ne vedem undeva...parcul carol, kisellef,pescarus,etc etc etc.....
|
Da de ce nu vii si tu in weekend la mare...
|
o idee excelenta MYU, sa inteleg ca te gasim pe acolo ?
|
Aici sunt de cand m-am nascut...Si momentan tot aici sunt...
|
o intilnire ceva.....hai ca a mai reinviat un 5 si se mareste turma.....
|
ce matinal esti :) eu m-am trezit la 2-3 :)
|
am vazut.....dar cred ca vorbim degeaba ca nimeni nu zice in afara de noi de intilnire ,restul ......sau cine stie
|
eu cand va zic.................voi Batman.....Batman....
Hai la Mareee........................ |
departe... nu rezista buburuza mea pana acolo :) nu as putea sa ma abtin de la alergat celelalte masini pe autostrada
|
hotarati-va ... :)
|
Eu sincer ma gandeam la o intalnire mai mare, undeva prin septembrie la munte sa inchiriem o vila sa ne strangem mai multi ...
pareri ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning