![]() |
Re: Octi II FSI
Pai... hai sa vedem ce iese la sfarsit. Asteptam pozele
|
Oau, foarte frumoasa jantele
|
sunt pe 16'' ?? hai cu anvelopele pe ele ... un pret?
|
@ReMM: nu, sunt 8x17" ET 35
@83-FBJ: mersi :oops: |
masina are potential puternic si cu siguranta o sa iasa ceva misto si acum imi aduc aminte de imaginea de pe drumul spre Campulung cand m-am intalnit fata in fata cu Edy si parca vroia sa ma manance masina :lol: e tare rau grila aia
|
Quote:
si a ta era foarte diferita de restul, de cum am vazut-o am stiut ca esti u! |
mai repede cu pozele domnu :-P
|
Salut Edy..Zi-mi si mie te rog,de unde ti-ai luat bara fata si cat te-a costat..
|
haide edi...sus cu pozele
|
da...am sa pun :cry:
scuze de amanare...acum (duminica) am gasit si o locatie numai buna de niste poze frumoase... pana de craciun sper sa reusesc sa le fac...:-) |
Vedem si noi jantele? :D
|
Quote:
sper ca sapt viitoare...sper...:rolleyes2 |
ehee edy, soare poate la anu :D ;)
multa bafta! |
macar ploaie sa nu fie...ca unde vreau eu s-o duc e noroi d-ala ca un lut cand ploua...si oricum nu suport ploaia!!!!!!!! :x
nici macar zapada nu e...pe plaiurile din imprejurul pitestiului :lol: salutari si tie...;) |
Man...deja te scoti prea mult! Fa-i naibi o poza cu telefonul cand iesi de la munca..atatea pregatiri si noi "murim" aici de curiozitate! Ia te rog sa te conformezi :x
|
Quote:
pana acum am pus numai poze facute cu tel...poze normale nu ma lasi si pe mine sa fac niste poze artistice...acum ca masina e mai frumoasa....:cry::cry::cry::cry::cry::cry: |
Una normala si restul de 99 artistice! Facem targul? :)
|
vrem sa vedem masina cu janteleeeee :((
|
asteptam cam de mult timp..:(( :((
|
Quote:
am mai spus si la machete...ma bucur si eu de concediu, munte, prieteni, distractie...odihna...:lol: cand voi pune, pun ceva frumos! |
POZE! POZE! :D
|
Se mai aude ceva de poze?Sunt foarte curios cum arata cu jantele(care sunt fff frumoase)
|
Din 30. octombrie. 2008 asteptam pozele...
|
in prima sapt din martie va primi jantele inapoi...acum, de ceva tp ,are stock la loc, pt ca nu ma descurcam pe la munte cu ele + ca la cat nisip au dat astia pe strada...ar fi pacat de munca ce-am depus-o la vopsirea jantelor!
si-asa am luat o sablare din cauza unui *acat cu un tir care mi-a ciobit grila fata! :cry: dupa jetul de la spalatorie, chiar daca e doar pe 0,5cm patrati julirea am s-o vopsesec din nou (toata grila) pt ca cei de la service care au facut-o s-au zgarcit sa dea pe muchia de jos (dinspre bara) cu vopsea si d-aia a sarit, pt ca pe restul grilei au mai sarit multe pietricele si nu s-a luat vopseaua :cry: acum am sa stau langa ei...numai ca iar trebuie sa stau sa pregatesc... n-as vrea sa se intample si cu jantele ceva...asa ca astept sa treaca vremea rea sa ma pot bucura inapoi de ele! |
o masina foarte frumoasa si fara exagerari.. a la "cocalari" pt k sunt si asa ceva pe aici..in fine..bv merita nota 10 si ai grija de ea
|
Grila aia neagra ii schimba total aspectul din fata, arata mult, mult mai bine decat cromata.
|
1 Attachment(s)
n-am mai avut rabdare si ieri dupa amiaza am pus rotile de vara!
pana la pozele artistice promise...asta deocamdata! |
Arata super-super frumos! Felicitari Edi!
|
DA DA DA ...ASA MAI MERGE :D Arata super bine ! :peace: :tenisclap:
|
super tare frate masina e geniala. sti ce ar mai trebui sa ii fac in fata dar e cam riscant sa ii faci farurile fumurii dar putin de tot ca e prea mare contrastul.
|
frumos...lasa-mi pm cu mail-ul tau
|
E foarteee frumoasa:yikes:,astept cu nerabdare sa o vad live:crazy: Felicitari pentru ce ai realizat pana acu'.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ti-am trimis mail
|
15 Attachment(s)
niste poze... :-)
|
Edy ai un pm.
|
Pffff...bestiala.:woowoo:
|
tare rau!!! hot hot
|
Dupa parerea mea ii mai lipseste folia .... Dar oricum arata traznet ,facuta cu gust ! Bravo
|
Ne-am intalnit si am uitat sa ma uit la jantele tale.Arata super bine pozele.artistice asa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning