![]() |
Re: Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - PLOIESTI - reprogramat pentru 22-23 Sept 200
Quote:
|
Re: Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - PLOIESTI - reprogramat pentru 22-23 Sept 200
:))) si majoritatea din Bucuresti :))) sa zica lumea ca sunt bucurestean...
stii ca sunt cu fitza :)))) ala de care vorbesc, era si duminica la carrefour. il stie si tre...asa ca :P |
Quote:
Quote:
mai mult de vreo ora nu dureaza o galerie foto , cea a lui feryboy cam atat ne-a luat ... vb si facem . . . |
pai ma bogdane umbli cu d-astia cu kinezarii?
|
pai eu umblu cu ei pt oameni, nu doar pt jucarii..si plus de asta... unele chinezarii nu sunt chiar asa proaste. :) chiar am vb cu ACHIM cu CTR sa ne vedem.
|
tot kinezarii sunt ma, nu se compara cu regina masinilor. au greieri, scartaie, n-au cuplu... nu merge chiar asa. eu dupa ce dau cupeul o sa-mi iau un golf4 tdi pe la 130 cp asa.
|
Asa, asa, ia-ti VW ca astea sunt masini bune ;)
|
lasa tre ca te urechez eu cand te prind. sau mai bine, te ajut sa il prepari sa bata CTR...nah..e bine?
sau iti opresc curentu la bloc..sa vad cu ce mai pleci la servici.... |
Poti sa-i opresti curentul si la chinezarie. Nu e electrica? :lol:
|
pai asta e ideea, donule, ca o incarca la priza de langa pat in fiecare noapte. cum noi ne incarcam telefoanele..el incarca masina
|
Quote:
e vb de felul in care s-a pus problema,fotografii 4 tuning facand zeci de mii de poze doar la anumite masini....cu parere de rau ma bate gandul sa ma retrag din N S L...:( |
Quote:
Eu zic sa facem cumva sa nu se mai intample astfel de chestii. Pur si simplu cred ca s-a omis sa fii trecut in vizor. Gandeste-te ca duminica am pus singur bannerul NSL, ajutat de GRS (care inca nu e in NSL, dar intra in curand). Eu zic sa incercam sa fim mai atenti cu totii la urmatoarele evenimente. La Buzau vreau sa iasa bine totul. O sa merg zilele astea acolo sa vad exact despre ce e vorba si unde vom avea locul noi, cei din NSL. Daca ai timp, hai si tu cu mine. Sambata sa incercam sa facem o sesiune de fotografii cu majoritatea membrilor, cu toti cei care au timp sa vina. Daca nu, hai sa stabilim o ora in care ar putea sa vina cat mai multi. repet. Doar NSL. Pentru site. Se mareste considerabil grupul nostru si ar fi pacat sa nu avem albumul nostru. Bafta multa! |
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Eu zic sa nu va mai certati pe tema asta si sa privim inainte la urmatorul eveniment :) care speram ca o sa iasa cat mai bine posibil sa sa nu se mai supere nimeni fac eu pe fotograful ca si-asa este o placere :-P Deci Taz inca o data cate poze vrei sa ai cu masina ta :?: :) fara suparare ca suntem oameni mari :D
|
Quote:
|
Quote:
apreciez entuziasmul si bunavointza ta,dar las-o balta... |
Quote:
|
Tazule, lasa supararile..., vorbim diseara live.
Ne gasim pe la Sala asta seara? Eu pe 20:30 sunt acolo ca trebuie sa-l stickeresc pe Feriboy. Il NSL-izez... ;) |
am si eu o poza cu masinutza lui t@z ;) - nu mai fii ma asa de suparat.. gata... intr-adevar...ce-i din bucale s-au purtat foarte frumos cu cei cu mashini "foarte preparate". ALOOOO, BUCURESTI !!!! NSL INSEAMNA TOATA CUMUNITATEA, NU NU MAI VOI! Vreti sa facetzi clubul mare k sa fitzi cunoscuti doar voi???:x :x :sad: - p.s.: am si eu o poza cu mashinutza lui tazu - dar tot de la spate ;)) - asta a fost singura pozitie de pozat ;)) - si SPECIAL NU AM PUS POZE CU CELE DIN BUCURESTI !!!
|
iar aceasta este o mica parte a Ploiestiului ;)) - poate dak ne vom enerva un pic ne vom facem propriul club ;)) - ce zici Don-ule ? ;))
|
Quote:
|
tng...pozele cu masina mea? =))=))
|
Quote:
A fost doar neatentie din partea fotografilor. Si mie mi-a parut rau ca nu au fost fotografiate toate masinile. Important este ca showul a iesit bine. Si sa speram ca vom mai avea parte de asa evenimente la Ploiesti. Pe viitor trebuie sa fim mai atenti cu totii la "micile detalii". Nu-ti convine ceva? Spune si vom incerca sa indreptam problemele. Nu mai dati vina pe unii si pe altii. Suntem un Club! |
26 Attachment(s)
alte diverse poze :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning