![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
Quote:
grilurile alea pe suburi sant kicker?? mai ai vreo 2 la magazin??? |
5 Attachment(s)
poze cu o alta masina tunata din oradea .masina este de vanzare.6800 euro .negociabil
|
Mie im-i place masina caci e parcata pe linga mine dar trece-o pe topicul VIND -CUMPAR si da mai multe detalii ( motor , an fabr. etc. )
|
Quote:
Marius, de ce o vinzi omu???? Eu is Americanu. Hai ca vin acasa in 3 saptamani si o iau eu de pe mana ta. |
mie personal nu-mi place!!!!
|
Quote:
tre so vezi in persoana. multa munca a fost pusa in masina, tre sa recunosc. |
americanu? hmmm!imi pari cunoscut....
|
tot respectul pentru munca depusa, dar imi cer scuze,asta ii parerea, mea!
|
e okey masina, dar dupa parerea mea eleronul nu prea se potriveste...
e prea reising pt tipul masinii si nu vine stralucit pe ea daca ar fi alt model care sa se integreze mai fain, ar fi si mai okey masina :) n-am vazut sa scrie ce motor si cati cai are... |
1.6 16v 101cp
masina e a unei cunostiinte de a mea. |
sa dea Dumnezeu sa o foloseasca cu multa sanatate!
|
sa inteleg ca in materie de performance nu are nimic modificat... sau?
evacuarea? e cat-back sau doar niste tobe puse? |
AMERICANULE!!!!!(sergiu) pune mesajul aici ca nu l-am putut citi pe private, nu stiu de ce.
Da toba ii modificata de la motor pana la capat,nu doar niste capete puse acolo asa numa de fenta. |
frumos
alte modificari la capitolu asta mai ai? (performance) |
Doar Filtru Sport Si Pt Mine Ajunge Ca Si Asa Consumul Este Unul De Masina Sport
|
mie imi place opelu , nu stiu de ce nu va place .......
|
marius, ziceam ca ajung acasa in 2-3 sapt si vb atunci de masina.
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
haha, La Capatul Drumului. Ala sta in capat la nufaru, vecin cu mine de bloc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
iata ceva tare ce a trecut pe la mine la atelier
|
LLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLLL
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bah ! ce tuning au tras baieti de la KID pe capota aia :D
|
Quote:
|
deci daca omu vrea muzica eu pot sa ii recomand audison hertz si Jl audio deci suna numa sa te tina sudura ............ tot odata si ground zero suna bine ........... orice i-ti pui sa o faci cu cap sa sune bine masina !!!!!!
|
db_flex, balurutzu... voi numa de hertz si jl audio ati auzit ca is bune?!? GZ, JBL, Magnat, etc. alea nu is bune?!? sau ce?
scuze pt off-topic! |
Quote:
|
nu am nimic de comentat impotriva celor doua marci(jl audio si hertz) pt. ca am auzit cum suna! dar mai sunt si alte marci care suna la fel de bine!
si acuma normal fiecare cu parerea si gusturile lui! inca odata scuze de off-topic! |
Quote:
nu cred ca ar trebui sa compari o companie ca JL cu magnaturi si GZ. acuma hai sa fim seriosi. crezi nu crezi. nici JL nu ii cel mai bun lucru de dupa revolutie. pot sa iti enumar 5 subwoofere si 10 amplifuri pe care le-as folosi daca as avea bani, PESTE ORICE JL. |
civic_ex... te cred!!!!!!!!!
|
Quote:
|
E vorba de JL - ul ala de 15 " ?
|
tare curios sunt de performantele mult laudatului jl audio,bafta!:)
|
mai baietzi hai sa fiu sincer cu voi:::produsele magnat nu mai sunt pe departe ce au fost sunt niste difuzoare recomandabile oamenilor modesti pentru o calitate medie la nivel mic atentie ce am zis sa nu fie discutii eu le comercializez NU in cantitate mare doar pentru numele lui traditional mai are si acest produs clientii sai,sa luam jbl-lul de el sunt chiar foarte multumit pot sa spun iar cel ce zice ca JBL-LUL NU SUNA BINE ESTE UN MARE TZARAN nu tre ascultate seriile mici cum sunt cs-urile ci un power sau gti io zic ca este deja destul de auditiv calitativ si nu lasa de ras un sistem.eu personal si de seria gto sunt foarte multumit si deja la noi in oradea jbl are o reclama intrucat se vinde singur produsul.intradevar de 3 ani de cand am deschis magazinul am incarcat pot sa zic o mare parte din baietzi cu tot felu din aceste produse si pot sa numar pe pe degetele de la o mana cate mi-au venit inapoi in garantie cu probleme.Va si cred ca v-ati saturat de acest produs ca e si monoton sa intrebi pe cineva :ma ce scule ai...JBL....ok era si timpu sa se bombardeze un nou produs cum e hertz si audison as fi tzaran sa zic ca sunt produse proaste sa fim sincer tot ce se lauda in general la un produs sunt clasele mai superioare pe intelesul tuturor produsele de puteri mai mari care sunt mult mai costisitoare financiar si mult mai demonstrative in concursuri.sunt unele concursuri mult mai altfel jurizate unde conteaza de la a la z tot ce inseamna sound,nu ma refer nici pe departe la critica contra db drag fiind si el un gen de concurs cu diferite limite interesante....dar sunt reguli internationale tre respectate,.....ok revenind la audison si hertz mai pe la inceputuri aveam tangente cu audison si chiar aduceam mai discret la comanda acest produs care chiar este de laudat fiind cotat un amplif bun,hertz nu pot zice nimica de el neavand tangente directe deloc cu aceste produse aici ce pot zice clasa superioara a demonstrat in renaultu lu margineanu este ok repet clasele superioare spl: io cand am zis pe forum undeva ca din ce sistem ieftin am scos 140,01 una doua au aparut diferite discrete critici mai mult ca era vorba de jbl,infine,acuma in legatura cu GROUND ZERO sincer imi place ce poate imi place si vasta oferta disponibila preturile io zic ca foarte accesibile,facilitatile in colaborarea cu firma reprezentanta pe ROMANIA pentru un sistem mai complex suntem disponibili de negocieri chiar in magazin.deci sper in promovarea acestui produs numai in bine!!!merita auzite toate aceste produse atat gz-ul cat si hertz si alte produse...in viitorul apropiat vreau infinity ca este foarte cool,si el fiind vechi pe piatza dar io zic ca este very cool....deci io zic sa nu jignim produsele care deja ne-au invatzat ce e muzica ca si magnat si jbl iar daca vreti comparatii baietzi lucratzi cu varfuri cap de serii,nu cu produsul cel mai eftin,si jl audio este cool dar nu este bine de dat pe mana incepatorilor aici nu de joe este vorba ci cui i la dat pentru db drag ca la asa demonstratie ca acolo iti devalorizeaza produsul la cota care o ai!!!!!!hai pa ca am scris toata pagina:)
|
nu esti fraier sandule,eu n-am avut decat jbl in mashina shi alea sunau beton,in rest(parerea mea) gz ii beton,magnat nu-mi place,hertz,jl,n-am ascultat,dar audiobahn ii o nebunie!
|
Eu zic ca e foarte important cum e facut sistemul si normal cam ce serie de produs are caci vorba lui SANDU nu e totuna ce JBL ai seria GTI sau Cs , mai ales ca am vazut la concurs cum produse ca JL sau AUDIOBAHN nu au avut rezultate notabile datorita reglajelor sau constructiei defectuoase a sistemului asa ca ................
|
Quote:
Despre ce produse de la infinity vorbesti? am avut Kappa Perfect componente, am Kappa Perfect VQ subwoofere si Kappa Perfect alea normale am avut, nu astea cu Variable Q, si am Infinity Reference 7541 amplif, si singurele care m-au impresionat ENORM sunt subwooferele. Vreau sa clarific ceva: EU VORBESC DE SQ IN MARE PARTE, NU SPL, desi pentru 400w rms sant de laudat Perfecturile VQ. Cat despre ampliful ref 7541, imi place pentru ca are o gramada de putere, da daca as avea bani, l-as schimba pentru un Audison cu toata placerea. |
Quote:
Sant OT aici, dar am un audiobahn A8000T amplif de 400w@4ohm nominal, si 800w@2 ohm nominal, de vanzare. Cat despre subwooferele lor, am avut seria Alum AW1206 de 12 inci, si mie mi sa parut ca nu producea nimica decat galagie. intradevar ca imi tremura toata masina, dar era insuportabil. Primul meu subwoofer. am scapat de el cat am putut de repede. |
Aici e o poza cu vechiul meu audiobahn subwoofer, tot in civic. Inca odata imi pare rau de OT.
Mai am niste poze cu sistemele mele din trecut, dar ma indoiesc ca intereseaza pe cineva. https://i3.photobucket.com/albums/y98...E/IMGA0789.jpg |
Quote:
Nu am zis niciodata ca JL nu e mare lucru. Am zis doar ca as folosi alte subwoofere pentru SQ si SPL. Normal ca nu as refuza un w7, dar eu cred ca sant prea laudate, mai ales cand am ascultat subwoofere de 2 ori mai ieftine, care scot numere la fel, poate chiar mai mari decat un W7 de 13. Ma gandesc ca tu ai avut 13W7 sau 12W7, chiar si 12W6v2. Unul din cele trei. Intr-o lume perfecta toti am avea 13W7 legate de JL 1000/1 , dar pana atunci eu ma multumesc cu ce am. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning