![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Quote:
|
4 Attachment(s)
promit ca o sa pun si poze noi:-P
|
ar fi misto spoilaru fata da ai avea ploape la capota dintro bucata...
|
pozele de la mune sunt facute in drum spre balea lac?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumusel lucrat
|
frumos loganu lu' cumnatato :-Pda sa ii puna tot kitu daca tot a inceput :rolleyes2
|
Quote:
in curand o sa apara si ceva poze cu ag 88 rak asteptam pragurile, un pic mai tarziu si niste jenti sunt deja in proiect sa vedem ce ne mai aranjeaza.......:-)mai inati sa vad daca iau omologare pt jenti si pt farurile de golf.....:lol: :cry: |
Sa nu ai probleme cu politia daca pui faruri de golf...oricum ti'a iesit bine pana acum.
ia incearca sa vopsesti grila la bara fata cu negru...eu spun ca ar da bine |
10 Attachment(s)
Uitati pozele de mult promise.Sper sa va placa:-P:P...
|
Quote:
|
sincer , pastreazo pe asta si mai lucreaza la ea , ca are potential.tu decizi pana la urma,respectele mele
|
174000?????????????????????e extrem de mult!la solenza nici nu ar trebui sa se simta dif intre GPL si benzina.nu merita sch.nu o s-o mai vinzi in veci la km astia si o sa bagi o kark de bani in ea.nu te baga.sfatul meu....
|
masina din 2004 si deja 174000 km, plus ca mai e si galbena si e pe gpl. dupa amanuntele astea eu unul as crede sigur ca a fost taxi.
cum zicea si bolidu, prea multi km si o sa ai de bagat ceva bani in ea, iar in cazul in care a fost si taxi poti sa te uiti atent la imbinarile dintre elementele caroseriei sa nu fi fost atinsa pe undeva ;) parerea mea e sa ramai la dacia ta, arata bine, ti`ai facut`o pe placul tau si esti acomodat cu ea. la cealalta pe langa bani sa o pui bine la punct o sa trebuiasca sa o iei de la capat si cu modificarile. |
solenza asta a fost pe taxiu in bucuresti...de asta are multi km..
|
vei face cea mai proasta afacere daca faci schimbul!!!acum faci cum vrei dar o sa-ti dai dupaia cu pumnii in cap.
|
intre o solenza de taxi, si o dacie ca a ta (la an ma refer), as ramane cu a ta..
daca o iau si pe partea aialalta, nu as da-o nici in ruptul capului...ne imputinam astia cu daciile... e pacat..va fi ceva rar sa vezi o dacie draguta, cat de curand :( |
ti`am zis ca eram sigur ca a fost taxi la datele care le`ai dat ;)
inca in bucuresti, de acolo nu a scapat fara nicio zgarietura mai mult ca sigur, plus motorul care trebuie sa fi fost turat si forjat de i`o sarit pistoanele. diferenta intre ele este de 2 ani, insa a ta nu cred ca a trecut in 6 ani prin cine stie cate a trecut solenza aia in 4. la ce drumuri is in bucuresti, la capitolul suspensii, amortizoare, planetare cred ca e praf. chiar ca e cea mai proasta alegere pe care o poti face ;) |
8 Attachment(s)
am aparut cu niste poze noi:-P
|
e o decizie grea (solenza sau dacia)....la cum te cunosc eu pe tine cred ca ar iesi ceva frumos din solenza daca ar apuca pe mana ta....
in ceea ce priveste mecanica, ar avea cine sa te ajute |
4 Attachment(s)
kitul pe care il ai tu pe masina am impresia ca e copiat dupa asta...mai bine dadea asta pe ea, parerea mea...ca bara de spate e ca asta....multa bafta...aaa si app, pozele nu sunt facute in trivale:D?
|
1 Attachment(s)
Daca mi-as lua SOLENZA cam asa as vrea sa arate.:D
|
Cine are jenti de vanzare...:DSau daca puteti sa ma ajutati si pe me sa gasesc niste jenti mijto;)
|
marfa r8-ul asta:D!sincer chiar ai fc treaba buna.daca ii pui niste jante d'alea shmechere o s iasa superba;)
|
Daca fac eu DACIA portocaliu cu negru?????Ce parere aveti??Cum iar sta???:-PEu cred ca se merita sa incerc.Iese ceva mijto cred;)Nu ar sta deloc rau:-)
|
ar fii super tare............................
|
atunci chiar ca ai fi unikt....apropo, am mai vaut o dacie verde q bara pe fata ca a ta, in pitesti
|
ar iesi NO COMENT ....chiar da bine portocaliu cu negru...o culoare sportiva...multa bafta..
|
app..daca tot cauti jante de ce nu te duci a iti iei de la KM ca au o gramada de modele foarte frumoase si se gasesc si pe dumbravei...yo am vazut un model marfa rau si cand o sa fac rost de bani o sa imi iau si eu...hai k vreau sa vad ce jante iti iei;)bafta
|
cei de la km fac si in 3 prezoane?
|
4 Attachment(s)
Uite bara k a lu cumnatuto
uite si spatele uite niste jante care dau cat de cat bine pe dacie |
apropo aratami loganu ala in realitate k pozele alea care le ai pus u pe site le am eu in calculator eu vreau sa vad loganu ala in realitate sa l pui langa al meu langa 39 BOG.....
|
dupa cate vad eu e din costantza, asa k dak vrei sa'l vezi in realitate dute si cautal in CT...
|
1 Attachment(s)
uite o poza si cu BOG-u:-P
|
mi-e chiar nu imi place bara aia,mi se pare de tot ***-ul,dar fiecare cu gusturile lui.:d
|
Quote:
|
Eu nu vreu neaparat jenti pe 3 prezoane.As vrea ceva cu garda joasa la cauciucuri pe 14"-15" si late pe 205:lol:.Alea de pe dumbravei sunt naspa.Nu prea e cine stie ce .Vreu ceva diferit nu cum au toti.Cu bani care ii dau pe nijte jenti pe dumbravei imi iau la mana a 2 -a dalea pe 14" si late cu tot cu cauciucuri.Si nu se compara cu ce au aia pe dumbravei;)
|
nu pot sa iti spun decat bafta si abia astept sa o vad cu jante.
|
ms. ms la fel;).Daca mai vrei lampi ca ale mele gasesti in mioveni la Tehnodinamic.Nu sunt deloc scumpe cum spun alti;).......cred ca mai scumpe sunt ale originale :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning