![]() |
Re: Siab 2007
sper ca sambata sa ajung. din pacate nu am avut cum sa ajung la ziua presei...
c'ya thr |
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
uau ce tare e astra ala alb cu albastru
:twisted: |
wow super tari masinile de acolo, deabia astept sa ajung si eu sa le vad :D
|
Transportul e asigurat de cineva?? :(
|
Quote:
Transport in comun catre SIAB: · Autobuze: · Piata Presei Libere: 444, 446, 448, 449, 450, 451; · Piata Victoriei: 440; · Linia Expres: Piata Unirii - 783. Dak la asta te refereai ;) |
Am vazut mai tarziu putin...
NU mai suport... Acum ies de la servici... DIRECTIA SIAB :)) :D |
Quote:
|
Ok... :)
Mai am baterie :P |
Am inteles ca nici unul dintre corturi nu are sistem de ventilatie si e o caldura infernala. Cei care au fost .... ne pot spune mai multe.
|
daca nici de data asta nu vad masinile din cauza p##delor,plec acasa :D
|
Care e din BV si da o tura pe la Bucuresti si are masina, facem 50:50 cu benzina.....
|
Quote:
|
bai, eu m-am dus la ele si le-am zis PARDON :)))))
M-am urcat in ce am vrut, nu am tinut cont de ele, si pentru poze le rugam sa se dea... :)) |
1 Attachment(s)
Just a taste . . .
|
cald rau, lipsa locuri parcare(doar pe camp), multe pi***(bune ce-i drept), aproape toate masinile inchise, un stand mercedes cu amg-uri in proportie de 80%, sunt multe de vazut, merita sa-tzi sacrifici o zi si sa te inarmezi cu multa rabdare pana se dau taranii din fata masinilor sa faci si tu o poza... altceva... urmeaza cateva poze...
|
cel mai taree 300 c-ul...;)
|
Quote:
|
eu zic de ce am vazut asa in mare in poze...;)
|
aaa... inca o premiera mondiala la siab - dacia golan pick-up :)
|
Quote:
|
e cam mare distantza...
<==<== <==<== p.s. uitate la user |
Quote:
|
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
Quote:
|
lol.....deci ce zice unu la tv nush ce *** era la siab p;acolo....domne femeile sunt mai dezbracate ca anu trecut ca unii vin doar sa se uite femei, la care mai zice ala....ca la frankfurt si paris erau imbracate de tot, da e o diferenta ca alea stiau stiau toata istoria marcii pe care o reprezentau.....inca un exemplu pentru care nu-mi place siab
si inca ceva....s-a luat badea rau de tot de ei |
Ce naibii masini inchise??
Eu pana si R8'ul l-am prins deschis... :( Si noul A4... Si cate si mai cate... Adica, una nu a fost inchisa... Si la standul Brabus am avut acces... |
Si parcare!?:shock: unde lasam masina?:lol: o sa o pun si eu la expozitie daca nu gasesc loc de parcare:lol: :lol: :twisted:
|
pui avariile si o lasi vis-a-vis. te dai jos din masina scoti o roata si lasi masina pe cric...dupa aia te intorci pui roata si pleci ;)
|
Nu sunteti normali :))
E parcare amenajata, logic... ;) |
Quote:
|
se circula groaznic pe dn1 ....sincer nu aveti idee cum se circula acuma LOL....ma sunat un prieten este coada lunga de cativa km
eu merg duminica seara :P sper sa fie mai aerisit |
Quote:
|
Asa e.Se circula ingrozitor:sad: Eu am fost ieri pana in Buc si mi-am intins nervii la maxim:???: Am facut d la intrare in Buc pana la Baneasa kt am facut d la Brasov la Buc:rolleyes2 :rolleyes2 Nuj cum au bucureshtenii atata rabdare,dak se paote zice asha:shock:
|
PT SIAB inarmati-va cu rabdare si daca sunteti pe roti cu incaltari de facut praf pe pietre si denivelari.
Parcarea e pe un camp cu pietris mult in spate si mergi de te plictisesti pana la Salon(un cort mare). Oricum ar fi trebuie vazut iar eu dau nota 6 la organizare, ma asteptam la mult mai mult din partea organizatorilor. |
Sper k toata lumea sa mearga pana weekendul viitor:D Poate o sa fie mai liber atunci:rolleyes2 eu ink nu ma inghesui:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ashtept pozele.Multi au fost deja insa poze nu prea am vazut:sad: |
Acum am venit de pe DN1.. e GROAZNIC.. dinspre bucuresti spre siab... e teroare.. coada de cativa km.. bara la bara..... masini parcate peste tot... ft departe de salon..
|
U mergeai la salon sau doar aveai drum p acolo:?: Ma gandesc k cei kre se duc sa vada mashinile mai au kt d kt rabdare k pana la urma sa ajunga;dar cei kre doar vor s ajunga undeva si trebuie sa ashtepte atat ...:rolleyes2
|
Quote:
ca baterie din cate tin eu minte ai mai avut...:rolleyes2 deci pozele.....;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning