![]() |
asa ... si poza unde e ah?
|
Cata: vezi ca nu ai atasat nici o poza :) Cel putin eu nu o vad :D
|
2 Attachment(s)
axcuma vine poza ce nerabdator esti :lol: :lol: :lol:ea este andrea
|
:lol:
Si cel de langa fratele tau cine este ?!:lol: |
este un prieten de la bucuresti,nu prea ii plac masinile doar motocicletele are o honda cbr de 900 :lol: :lol: :lol: eram la ziua lui de nastere :lol: 8)
|
pe bune :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
|
Au, shit !!! Andreea cine e?! :shock: :lol:
|
lol prietena mea de ce?? :lol: :lol: va place nu??? :lol: :P :P
|
Cred c-o devanseaza pe-a mea ( vezi primul mesaj din acest topic ) :D
|
gabi nu pot sa vad nici o poza chiar sunt curios ori sunt eu prost dar nu merge nu poti sa o mai pui inca odata ?? :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol:
Acolo era un url cu adresa catre poza... Uite poza mai jos :D |
hai lasa cai frumoasa si cristiana :lol: :lol: :lol:
|
Hehe... Normal. Pentru mine e cea mai frumoasa, indiferent de ce-ar zice ceilalti :)
|
bravo asa va vrequ sa va iubiti prietenele ca si eu le iubesc pe toate :lol: :lol: :lol:
|
o sa pun si eu poze cu mine si prietena sa va urmez si eu ....:)
http://www.imagestation.com/picture/...5/fbad8874.jpg |
3 Attachment(s)
eu in limo :)
|
pimp unde stai acolo intro limo :lol: :lol: :lol: pimp mai pune niste poze cu masina ta imi plac gentile :lol: este tare masina :lol: lowride???
|
:lol: :lol: ...kinky ... 8) 8)
|
Quote:
nu prea mai am poze cu masina cu jentile in care sa se vada bine....o sa fac la vara ca-mi cumpar si eu un aparat foto digital acuma si o sa fac mai multe :) |
nici nu vrem sa ne inchipuim ce ati facut voi in limuzina aia.........sa meritat sigur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
misto jantele tale, cat tea costat plimabrea cu limuzina? :)
|
lol am stat si eu intro limo acuma nu demult dar de mers nam mers inca este mult loc in ea pt de toate :lol: :lol: :lol: imi dau seama ceati facut inauntru :lol: :lol: :lol: o sa incerc si eu sa vad cum este :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
pai se merita aici costa o limuzina cam 500 de euro pe zi nu mai stiu exact :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
ma bucur pt tine adica ne bucuram :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
stiu pe cineva care a facut asa adica un grup de baieti au pus toti bani si au luat o limuzina au mers la disco cu fetel siau facut de cap sau plimbat toata noaptea :lol: :lol: :lol: in bani astia este soferul si benzina inclusa :lol: :lol: :lol:
|
lu-am si noi una cand mergem in Romania Cata? :lol: :lol: :lol:
Dar numai plina cu fete :lol: :lol: |
luam daca vrei numai sa fie neagra masina :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Foarte reusit Kadettul......mi s-ar parea si mai resusit sa fie tot de culoarea alba insa....
Fa o presentare in \"Masina mea\" PS: de ce are numere de germania? |
SEBA: nice Kadettu'... nu stiam pozele :) ( imi place mai mult ala galben )
PS: daca mergeai la VTM National, poate stii un Kadett rosu cu alb, ceva gen la al tau, condus de Codrut Cioroiu, sau un Fiat Uno rosu, condus tot de el :) |
da chiar cai frumos kadett-ul dar pune si tu o poza cu tine sa te vad si eu :lol: :lol: :lol:
|
;D
dA ESTE O MASINA REUSITA
|
lol bine ca esti deal meu din timisoara nu o sam fac problema ca nu o sa te vad :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: lol trebuie sal am format :lol: :lol: :lol:
|
bine ai venit gabi printre noi :lol: :lol: :lol:
|
cunosc si eu pe multi care nau permis si conduc deja :lol: :lol: :lol: intrun fel ii fain dar si daca te prinde :roll: :roll: :roll:
|
lol pai masina nu se da nu sti asta :lol: assai tot timpul cand lasi pe altcuneva sa conduca stiu cum este sa te oftici :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning