![]() |
Re: E31 - 850 Csi
Da-mi o sarma cand ai timp sa vb. Din pacate nu mai am nr tau...
|
6 Attachment(s)
S-a facut. Cel mai sigur in week-end, in cursul saptamanii lucrez pana tarziu.
Teaser: |
Asta da:):):)
|
Quote:
|
Multumesc. E, intr-adeva, o masina deosebita.
:rolleyes2 |
frumoasa masina, deosebita, asa ceva nu se vinde.
mult mai rar ca fetele(12 ani) virgine. mi-ar place o asa masina si nu sunt fan bmw. |
1 Attachment(s)
Nu se vinde dar nu e nici usor de tinut...
|
Quote:
RARA AVIS !!! pacat de nebunii astia care ne impoziteaza fara scrupule. pe mine cel putin m-au linistit cu impozitele auto: m-am limitat pana la 3000. |
Si pe mine m-au linistit ca am doua: una cu motor de 3000 si una cu 5600...:shock::shock::shock:
|
Ai o masina superba, felicitari !!!
Daca e sa o vinzi, ce bani ai vrea pe ea ? :P |
Superba
|
foarte frumoasa masina :d , s-o stapanesti sanatos!
|
Multumesc!
:peace: |
5 Attachment(s)
A venit caldura...
|
:shock::shock: doua masini superbe care merita numai cuvinte de lauda. de curiozitate, care din ele e masina de zi cu zi?
|
Niciuna.:oops:
|
frumos ... putini km ... dar la consumul de tanc pe care il are poti fi sigur ca sunt reali ... felicitari pt achizitie
|
Multumesc. Consumul nu e chiar asa de mare pe cat se spune.
|
ok, intai felicitari pentru aceasta comoara, ai grija de ea, la vara bem o bere impreuna ;):)
dar stau si ma intreb cum poate un om sa intrebe de consumul de benzina la aceste jucarii? intreaba cineva cit costa o femeie ? nu, este numai de joaca si distractie !! vrei la cinematograf, cumperi bilet, daca nu, stai acasa si te uita la TV. (scuze frate de off topic) :D |
Quote:
Ontopic...Super masina:) e foarte frumoasa App ai un pm |
Multumesc.
Nu am niciun PM. |
daca as avea bani mi-as lua si eu avion ca al tau :o3 ... bestie e putin spus ... parerea mea ... dupa M1 best BMW ever made
|
Doamne cum arata masina.Felicitari pentru alegerea facuta ! :lol:
|
Foarte tare maşina, păcat că o vinzi!:sad:
|
9 Attachment(s)
Salutare la toata lumea . si eu cu 840Ci ul meu :D am avut multe de gand cu masina dar ... am avut de gand sa schimb motorul cu unul dupa E39 M5 si transmisie manuala , modificarea barai spate model CSI si reconditionarea interiorului la scaune pielea fiind crapata .. dar din cauza locului de munca din strainatate ma pot bucura de ea doar in concedii , si asta ma facut sa nu pot duce la capat tot ce miam propus . si din acest motiv vreau sa o si vand... sta in garaj singurica :sad: dar mai am cateva zile si vin acasa :peace:
|
Bine ai venit!
Poate ne vedem... |
Quote:
|
Faci o mare greseala daca o vinzi...masina e impecabila..tinete de ea sa nu o pierzi
|
mai frumos ca 6-arul nou.
|
Chiar cautam de mult niste poze cu Bmw 8 si Corrado una langa alta, am 2 corrado si imi doresc tare mult un 850 dar deocamdata nu imi permit. Super tare, sa le stapanesti sanatos si parerea mea ca nu ar trebui sa vinzi Corrado ala ca arata super bine. Respect pt ceea ce ai in garaj.
|
Multumesc.
Respectul e reciproc, crede-ma! |
Mai exista 8-arul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning