![]() |
Re: Br 40 Yul
gata nu mai vreau sa ne certam. am gresit si eu a gresit si el, ce sai faci...suprematia asta clocoteste in noi!! asta e...
astept liniutza!:D :D |
asa .. acum nu mai e nici o problema .. :D ontopic :)
|
apropo .. am studiat mai bine masina ta .. e frumoasa culoarea e ingrijita .. atat interior cat si exterior ce nu imi place mie e prea mult rosu in interior .. daca tie iti place .. las`o asa tie trebuie sa iti placa :)
|
Quote:
|
fetele usilor complet rosii ?
|
Nu! o sa fie ceva "custom":D facut in doua culori. rosu negru.si in acelasi timp sper sa ii fac si geamuri electrice. dar mai ramane de vazut, k nu m-am hotarat ce model sa-i fac.
|
Quote:
|
pe fibra de sticla cred ca ar fii mai tare ...
|
3 Attachment(s)
simplu...clasic...frumos!
ceva de genul acestora. |
Quote:
|
Quote:
snapy io abia acum vad k esti din br. sper sa ne intalnim prin orash... bft |
Imposibil sa nu ne fi intalnit vreodata ca orasu nu e chiar asa de mare :D
|
probabil k ne-am intalnit, dar poate k nu am bagat de seama!:D
|
5 Attachment(s)
Cine poate sa imi spuna si mie ceva despre acest carburator? este de pe o LADA 1200!
|
iti trebuie galerie de r 12 ts ca sa il pui pe ala in rest consuma benzina ca nebunu si fuge de rupe (pss fara consum mare nu ai performante )
|
Quote:
dar este vreo diferentza intre asta si cel de 1500 in afara de marimea jicloarelor? |
nu este nici o diferenta din cite stiu eu dar mai bine ai cauta un weber 32 dir pt ca este mult mai bun si pe deasupra o sa ai multe satisfacti cu el asta tio zic din proprie experienta .
|
am cautat weber dar nu am gasit. oricum pe asta l-am primit moca!:D
oricum, vad io ce fac... mersi pt sfaturi! |
Quote:
ps iulica daca tot il ai punel pe masina si sa vezi diferenta atunci macar asta e parerea mea acum u faci ce vrei.bft:-) |
nu merge in mod sigur cu galerie de papuc pt ca galeria de papuc e pe patrat iar asta e pe dreptunghi ,dar daca nu ma insel sar putea sa mai am un carb weber daca te intereseaza ceva mai bun decit ala de 12 TS .
|
5 Attachment(s)
asta ar fi da il mai am si are jiglere mai mari decit ala de 12 ts .
|
Quote:
|
Quote:
asa... ce pret are carbul acela weber?(curiozitatea....) |
iti va trebui flansa pt galeria de dublu de papuc pt ca altfel iti va lovi "levierul" de acceleratie in galerie
|
Quote:
|
atata timp cat exista ciocan, si flex se poate face orice!!!:D
|
superba masina ta bravo . vreau sa stiu daca a disparut efectul de barca dupa ce ai taiat din arcuri !!!
|
de ce nu`ti pui tu un carb de oltcit .. credema ca e diferenta ... dar tre sa`ti faci flansa
deniel dupa ce tai doua spire din arcuri .. nu mai ai senzatia de barca .. dar o sa te crezi Leonardo di Caprio (titanic) |
Quote:
eu am o galerie de dublu corp, si nu cred k e nevoie de flansa, ci doar sa dau alte gauri. |
Lasa astea..zi mai bine ce mai faci cu..dar mai bine asteptam poze,nu?8)
|
asteptati poze! k altfel se strica toata surpriza!:D dak e vremea frumoasa cred k o sa o termin saptamana asta!
|
9 Attachment(s)
Salutari!
Am revenit cu modificari noi aduse la capitolul estetica. Si am sa mai revin cu un set de jenti "noi", adik niste canada extra-balon, pe care o sa le cumpar maine, si vreau sa stiu si parerea voastra despre acestea.si totodata ce culoare sa le fac? multumesc anticipat si sper sa va placa. |
O zi frumoasa,o Dacioara si mai frumoasa:-)8)
Au iesit super satozele Iulica8)..parca se putea putin mai bine la finisajele celor de pe spate,dar oricum sunt beton:-) Abia astept sa o vad si cu jante,ca tipa saraca dupa unele mai exteriorizate..;) |
tot respetul pentru dacia ta, pentru cum o intretii
da are , in ochii mei un minus: oglinzile.....au bratele prea lungi, parca sunt de papuc :( |
frumoasa foc masina!!!
felicitari!!! culoarea e superba!!!bafta! |
multzumesc mult pt aprecieri!!!
si eu ma bucur f mult pt ceea ce a iesit!! oglinzile asa sunt ele, si sunt cam unice la mine in br, si nu prea ma lasa inima sa le modific. asa k... inca odata va multumesc!!! |
Tot mai bine arata masinutza ta.Am si eu o intrebare : cum ai facut sa prinzii pielea aia visinie sau ce material o fii de portiere?k eu am prins materialul de pe portierele mele cu ceva lipici dar dupa 2 ani a inceput deja sa se desprinda la colturi si oricum tre' sa inlocuiesc materialul ala ca deja se degradeaza si m-ar bate gandu sa pun ceva piele rosie.mersi de ajutor...
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare. Bv man! Dovada ca se pot face si acasa unele lucruri..
|
poti sa mi zici tipicar ........ dar cred k albe ar merge jantele ....
arata bine dacia , bv numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning