Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Peugeot (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot.html)
-   -   project 407 :D (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/48683-project-407-a.html)

toyoman 09-02-08 23:22

Re: project 407 :D

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1346267)
da....nici unghiul de inclinare nu e ca cel original si mi se pare si mai inalt....
dar vedem la sfarsit daca da bine sau nu

...incetati cu opiniile astea, in primul rind nu este o copie 100% a modelului 407 shilouette, pentru ca berlina are alta inclinatie a lunetei, alta inclinatie a montantilor spate si alta latime (mai mica) fata de coupe-ul respectiv si care are evazate aripile mult prea tare.
la coupe inaltimea lunetei este mai mica decit a berlinei si de aceea eleronul este mai mic.
asteptati sa fie gata(sau chiar vopsit!) si apoi veti vedea imaginea lui definitiva.;) bafta!

robertzEL_bz 10-02-08 22:42

Masina nu mai este de vanzare!!!!

robertzEL_bz 12-02-08 20:17

Gata am inscris si eu masina la 4TuningDays 2008 :D sa vedem ce va iesii, poate o sa fie masina gata gata pana atunci ... sper din tot sufletul

cristi_407 12-02-08 21:47

chiar is curios ce o sa iasa..

robertzEL_bz 13-02-08 00:17

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1353025)
chiar is curios ce o sa iasa..

si eu sunt:|

robertzEL_bz 13-02-08 00:22

10 Attachment(s)
poze cu ce am pana acum :

toyoman 13-02-08 18:40

2 Attachment(s)
cam asa sta bara pe masina...:) dar e pusa peste cealalta...

robertzEL_bz 13-02-08 20:14

Hai ca da bine ;;)

Duminica seara o sa postez pozele de la Inaugurarea clubului, si veti vedea si masinuta mea cu barile montate, pragurile , toate vopsite momentan, ca pana la 4tuning Days masina trebuie sa fie gata.

LuGhY 14-02-08 02:09

Sa faci 1 poza si seara sa vedem ce fel dau angel eyes-urile la tine :D

robertzEL_bz 15-02-08 11:20

4 Attachment(s)
poze mai artistice:D

VaLeX 01-03-08 15:35

ce se mai aude cu modificarile ROBERT ?

toyoman 02-03-08 20:04

...se pare ca proiectul a luat o pauza...sper sa fie scurta...

Ovi407 02-03-08 20:08

rob ti-ai pus angel eyes?

toyoman 02-04-08 19:34

...din pacate kitul exterior nu se mai finalizeaza, din lipsa de fonduri.
Pacat...
Piesele le scot la vinzare, poze mai recente voi pune dupa finisarea completa.

eMH 02-04-08 20:23

pacat,cred ca era cel mai frumos 407 din romania,alaturi de cel rosu inchis (am uitat al cui e)

Ovi407 02-04-08 23:38

chiar ca e.......... mare pacat :cry:

robertzEL_bz 03-04-08 18:30

kitul da a luat sf dar va fi scos la vanzare numai pragurile si eleronul fara bari! pentru ca masina este vanduta, ea va ramane in bucuresti si o va continua noul proprietar o sa il cunoasteti in curand

eMH 03-04-08 18:57

deci ramane tuningata,da' fara praguri si eleron...atunci eu zic ca e bine,ma rog,nu la fel de bine ca acum,da' totusi,mai bine decat sa o dai stock...

robertzEL_bz 04-04-08 01:47

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1463811)
deci ramane tuningata,da' fara praguri si eleron...atunci eu zic ca e bine,ma rog,nu la fel de bine ca acum,da' totusi,mai bine decat sa o dai stock...

sa vedem cum o va continua noul proprietar:) eu voi avea o surpriza noua masina:), o masina care promite mai mult , mult mai mult:) imi pare rau ca nu am putut sa o pastrez si pe aceasta...

eMH 04-04-08 11:14

sa inteleg ca iti pui un mustang tuningat sub fund,sau inraiesti L200-le ??

robertzEL_bz 04-04-08 18:44

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1465102)
sa inteleg ca iti pui un mustang tuningat sub fund,sau inraiesti L200-le ??

dap urmeaza sa ajunga un mustang gt rosu, si l200`le era la motor inrait(cip tuning si biturbo asa l-a comandat:) are in jur la 200 si cva de cp ) si acum urmeaza interiorul.... ecrane in tetiere, unu pe mijloc, un sitem audio frumos, si astept de la dolb sa vedem ce cerculete mi se potrivesc la farurile alea... oricum nu fac cine stie ce din el momentan...va fi subtire...pt ca vreo 5 luni tot taikmiu va merge cu el cel mai mult...apoi dupa ce isi ia el alta o fac strong:)

cristi_407 04-04-08 18:58

Pai de ce ai ramas fara fonduri daca ai avut bani de asa multe modificari si de Mustang GT..? Pacat, chiar eram curios sa vad ce iese din 407 ala..

eMH 04-04-08 22:19

dolb e din bucuresti ?
am inteles ca angel eyes ca lumea facea matza...(tot in bucuresti)

robertzEL_bz 05-04-08 00:40

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1466019)
Pai de ce ai ramas fara fonduri daca ai avut bani de asa multe modificari si de Mustang GT..? Pacat, chiar eram curios sa vad ce iese din 407 ala..

stai aasa ca nu inteleg cum adica am ramas fara fonduri de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia asta?:?: daca vinzi o masina sa iti iei alta inseamna ca am ramas fara fonduri sau ce?

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1466369)
dolb e din bucuresti ?
am inteles ca angel eyes ca lumea facea matza...(tot in bucuresti)

dap daca vrei iti fac o poza la farul de la runner sa vezi ce bne a iesit si iti atasez si numarul lui de telefon:)

si cristi 407`le o sa il vezi terminat dar nu de mne ci de noul cumparator, care imi e prieten ft bun, numa ca el vrea alt eleron alte praguri...nu poti compara gusturile oamenilor:)

cristi_407 05-04-08 01:08

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 1461687)
...din pacate kitul exterior nu se mai finalizeaza, din lipsa de fonduri.
Pacat...
Piesele le scot la vinzare, poze mai recente voi pune dupa finisarea completa.

De aici... mi se pare ciudat sa te apuci de ceva si sa renunti..

robertzEL_bz 05-04-08 02:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1466715)
De aici... mi se pare ciudat sa te apuci de ceva si sa renunti..

nu , bogdan a scris gresit el va scoate la vanzare doar pragurile si eleronul
pt ca nu le mai iau nu are rost sa mai dau niste bani aiurea daca masina nu o mai tin.. si noul proprietar nu vrea acele praguri si eleronul ala, nu ii plac:) o sa o continue el dupa gusturile lui cu bogdan sau cu altcineva.

toyoman 05-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1466833)
nu , bogdan a scris gresit el va scoate la vanzare doar pragurile si eleronul...

Nu am scris gresit, am scris corect: VIND TOT KITUL, pentru ca ai intrecut orice masura, si ti-am dat nenumarate termene.Din noiembrie te faci ca ploua si ma tot amini cu povesti puerile...
Nu ma face sa scriu mai mult, incearca sa respecti ce am facut pentru tine...

P.S. nu ma mai suna sa imi spui povesti, ca acum chiar nu mai cred nimic...

eMH 05-04-08 18:12

toyoman,calmeaza-te,daca omu' ti-a facut ceva,nu va certati pe forum,trimite-i un PM sau vorbiti la telefon,sau daca nu vrei,intalniti-va si stati de vorba,nu are rost sa va certati aici...

toyoman 05-04-08 22:17

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1467615)
toyoman,calmeaza-te,daca omu' ti-a facut ceva,nu va certati pe forum,trimite-i un PM sau vorbiti la telefon,sau daca nu vrei,intalniti-va si stati de vorba,nu are rost sa va certati aici...

departe de mine orice intentie de-a ma certa cu cineva, am vb destul la telefon si am fost cit se poate de ingaduitor, dar am ajuns in asa situatie incit trebuie sa vind urgent kitul, si nu mai am rabdare sa mai si citesc si prostii pe forum....
intentia mea era de a scoate un kit de 407 frumos nu de a ramine cu el in atelier.

inca o data repet, departe de mine orice intentie de cearta, robert stie bine lucrul asta.

RuDoLf3721 06-04-08 12:12

toyoman .. daca omu` e bolnav de minciuna .. lasa`l in legea lui acolo .. de unde mustang ? de unde atata biturbo pe l200 ? de unde atatea giovanna si nebunii d`astea .. sa fim seriosi .. abia a facut 18 ani .. mai are oleaca pana ii vine mintea la cap .. daca i`o veni vreodata . . deocamdata are o boala grava , minciuna asta!

26WRC 06-04-08 16:35

Quote:

Originally Posted by RuDoLf3721 (Post 1468573)
toyoman .. daca omu` e bolnav de minciuna .. lasa`l in legea lui acolo .. de unde mustang ? de unde atata biturbo pe l200 ? de unde atatea giovanna si nebunii d`astea .. sa fim seriosi .. abia a facut 18 ani .. mai are oleaca pana ii vine mintea la cap .. daca i`o veni vreodata . . deocamdata are o boala grava , minciuna asta!

are 17 ani,toamna asta face 18. oricum nu varsta e problema, ci caracterul.

robertzEL_bz 06-04-08 21:11

fratilo nu vorbiti in necunoastere de situatie va rog frumos.. in primul si in primul rand fara aprobarea mea nu are cum sa vanda kitu`l eu i-am trmis pana acum app 800 de euro, am chitantele, si in cazul in care a vandut kitul l-am dat pe mana politiei asa ca nu va mai luati dupa tot ce spune el;)
si tu rudolf de unde stii ca nu am alea pe mitzu? in caz ca vrei sa aflii vino oricand sa`mi vezi masina;) si daca e asa astept scuzele de rigoare asa ca am mai spus si mai sus nu mai vorbiti degeaba fara sa cunoasteti treaba da?

Daca nu eram eu om corect ! nu asteptam atata ! i-am trimis app 800 de euro fara sa il cunosc! acum 5 luni da? nustiu cine ar mai fi facut asta asa ca va rog iar nu mai vb in necunoastere de cauza, si bogdan daca vroia sa faca treaba nu statea 5 luni sa faca 2 bari si jumatate de eleron da? pt ca pragurile erau deja facute..asa ca....va las sa va dati singuri seama nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca!

oricum discutiile astea nu se poarta pe forum, nu am vrut sa se ajunga la aceste discutii la certuri si la tot dar cand vad ca omu cand ii spun ca nu mai are rost sa continui un proiect sare in sus si spune ce ii taie mintea si incepe sa vb pe forum fara sa imi spuna mie ca vide kitu..asta da tupeu fantastik dupa ce i-am dat o gramada de bani o sa vanda doar eleronul si pragurile e de ajuns ca i-am dat bani pe barile alea cat nu faceau. mi-au spus mai multi baieti ca am dat prea multi bani dar am zis hai sa vedem ca poate e maestru omul am incredere in el, dar cand vad ce discutii poarta pe la spatele meu ...nu e posibil oricum nu mai are nici un rost sa purtam discutii aici..
o sa ne vedem la vara la 4Tuning fever ;)

si rog un moderator sa stearga Thread`u ca deja au inceput sa se poarte discutii aiurea.ciaos`

toyoman 07-04-08 23:45

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1469576)

eu i-am trmis pana acum app 800 de euro, am chitantele, si in cazul in care a vandut kitul l-am dat pe mana politiei asa ca nu va mai luati dupa tot ce spune el;)

Daca nu eram eu om corect ! nu asteptam atata ! i-am trimis app 800 de euro fara sa il cunosc! acum 5 luni da?

si bogdan daca vroia sa faca treaba nu statea 5 luni sa faca 2 bari si jumatate de eleron da?

Ai luat-o razna tare de tot, si la faza cu politia, m-ai jignit. M-ai confundat pe mine cu pe tine.

In primul rind am avut o intelegere, sa iti fac un kit complet, care sa contina bara fatza, bara spate, praguri, eleron cu 2 etaje, pleoape far, deflector luneta, si pleoape stopuri, finisate pina la stadiul de vopsire si cu montajul pe masina incluse in pretz.
Nicidecum doar doua bari.
In al doilea rind eu am asteptat nu tu.La inceput mi-ai spus ca ''am tot timpul din lume''(te citez), dar eu ti-am spus clar: 6 saptamini si il ai gata.Era vorba sa imi decontezi progresiv lucrul, pina la terminarea kitului.Mi-ai trimis 500 de euro, apoi te-ai facut ca ploua, si mi-ai insirat o carutza de scuze, ba ca nu ai incasat de la santiere, ba ca nu ai bani ca ti-ai facut balamale inverse, gen rolls, ba ca te-a busit unul din spate si ti-a facut masina varza, ba ca ai fost plecat in germania si ti-ai luat motor V8 peugeot(sincer nu stiam ca este ;) ) ba ca ceri bani de la maica-ta, ba nu mai stiu ce(dar o sa-mi aduc aminte)

In al treilea rind, eu am vrut sa fac treaba, sti bine lucrul asta, si nu am facut doua bari si un eleron in cinci luni, ci le-am facut intr-o luna, si am asteptat sa continui proiectul, dar vorbeam singur la telefon cu tine.
Apoi nu mai zic de faptul ca ai ajuns sa spui ca ai vindut masina cu 22.000 de euro si ca nu mai vrei kitul(solida intelegere, nu?), chiar si dupa toate astea am lasat de la mine si am fost de acord sa iti trimit barile si sa ramin cu restul de piese facute si cu timpul pierdut, dar tu tot nu ai facut rost de bani...
Dupa care scri pe forum ca ai asteptat dupa mine si ca ''ma dai pe mina politiei''...chiar nu ti-e rusine?
Eu sint om serios intreaba de cine vrei, dar tu cum ai fost la faza asta?

aleks 08-04-08 17:25

Quote:

si rog un moderator sa stearga Thread`u ca deja au inceput sa se poarte discutii aiurea.ciaos`
topicul nu se sterge, dar se inchide, pentru ca presupun ca s-a lamurit toata lumea ce si cum.
orice cerere de redeschidere, cu argumentatie solida, o primesc cu mare placere prin mesaj privat.

All times are GMT +2. The time now is 03:13.

- Copyright 2026 4Tuning