![]() |
Re: Cielo lowrider B43AHA
serban te intreb si eu ceva de unde ai luat semnalizarile din aripi <de ce masina sunt>si jantele sunt pe 15 <195/50/15> ai facut vreo modificare sa le pui.....au fost bune prezoanele de jante de tabla sau a trebuit sa iei altele..
Ms mult o zi buna.. |
deci nu am cuvinte pentru acest cileo..e bestial..simplu si frumos..bravo frate...bafta
|
@aditzu_adx - merci pt apreciere, la cata munca am depus pt el sa sti ca, conteaza aceste imbarbatari ca sa poti continua
@l@uryo_bo$$ - semnalele sunt de vw dar nu originale(cred ca o sa le schimb cu unele originale) , acum pe fata am 195/50/15 iar spatele 205/50/15, am folosit prezoanele jantelor, iar pe spate am ciocanit si tras de aripi la greu(au ET35 si J7) |
ok ms
Mai am o singura intrebare. De ce fel de wv si daca merg fara nici o modificare.Si eu am luat jante sunt <195/50/15 crezi ca imi merg fara nici o modificare labuza..<sau poate doar sa stranb buza aia mica >> |
Quote:
|
Eu ma gandeam sa imi iau un ciocan de cauciuc <<sa nu sara vopseaua> si sa indoi buza aia din interior si cred ca merge...:d
Ms mult pt raspunsurile tale cu asta am incheiat... |
7 Attachment(s)
si ultimele update-uri, in deosebi cu proiectoarele la care pot spune ca am muncit cu adevarat mult(eu personal :D)
|
misto misto ;)) sa ai mare grija de ea acum si bafta multa in continuare
|
u chiar ma faci sa renunt la barile de tuning....imi place f f mult cum da cu suspensie sport si spoilerele originale
era sa uit.....am facut si kilometrajul:D |
merci, merci
@dun3_g - nu stiu ce sa-ti zic, cred ca masina ta si-a facut deja o imagine prin felul in care arata si arata chiar bine, este nasol ca e dureros sa iesi cu ea pe strazi asa la ce gauri avem pe aceste meleaguri. f bine ca ai reusit si kilometrajul, poate nu ma uiti si pe mine cu ce am vorbit. |
nu te-am uitat...poate chiar sambata o sa ajung prin bucuresti
|
dun3_g.. parerea mea ca ar fi cel mai bine sa renunti la barile alea.. de la distanta dau bine.. da` cand vii mai aproape.. nush asta e parerea mea.. sper sa nu te deranjeze.. ;)
|
te rog zimi ce este chestia aia neagra intre filtru si admisie cum va turbina electrica ???
|
8 Attachment(s)
am incercat sa fac poze si cu aparat foto, dar a ramas fara baterie si ala.
|
super frumos arata masina ... sa ai grija de ea sa o pastrezi asa mereu
|
1 Attachment(s)
Zici ca te mananca in poza asta :evil:
|
ahaaaa.... super artistice pozele si nici masina nu e mai prejos ;)
|
frumoasa masina. te-am vazut ieri pe la mec la electroaparataj
|
stopurile de unde le-ai cumparat ?
|
Merci, merci tuturor, chiar am muncit la ea destul si inca nu am terminat.
Urmeaza cat de curand : Xenoane Interior - scaune + bancheta recaro dupa opel GT Inima |
f frumos tinere...nu am cuvinte
ce nu imi place la dansa...proiectoarele cum sunt prinse daca ai putea sa le tragi in fibra sa nu se mai vada niturile sau suruburile alea ar fi si mai super,si apoi vopsit in culoara masinii! |
@bolnavu - incearca sa te uiti la poze(ultimele) si sa-mi spui unde vezi tu nituri :d
@dRR-XWX - stopuile le-am luat de la RXM |
1 Attachment(s)
Quote:
ps. ff tare masinuta |
1 Attachment(s)
sry nu le vazusem decat p`astea!oricum frumoasa sa ai grija de ea si fara evenimente!
|
Au venit xenon-urile ?Cum se vad/niste poze :) Hai sa mai inviem putin atmosfera...
|
frumos, te`ai interesat de scurt, de ala de la schimbator si de aia dintre lonjeroane?
|
BV bro.....ai reusit in cele din urma...nu chiar cum ai vrut tu dar totusi ,,E CEVA". Sa te plimbe sanatos ,,enspemii" de km....sa ai grija de asta sa te tina mult mai mult decat celalalt.
|
6 Attachment(s)
inca cateva poze, mai de efect zic eu ....
|
7 Attachment(s)
12345678910
|
felicitari asta ultima e mortala zici ca e vampir
|
frumos domne, frumos :)
vorba lui tiolik, parca e "bampir" in ultima poza :lol: |
E frumoasa tare bampirita ta :). The black widow ;) Mult succes in continuare!!!
|
bv serbane a iesit foarte tare masina ... bafta in continuare cu ea :D
ps. misto pozele ... |
Superba masina! Se vede c face pasiune din om.:D Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Bafta in continuare
|
sa o stapanesti cu grija, si fara incidente.Masina e criminala!!
|
merci , merci, incercam si mai multe sa facem , om vedea ce iese la final.
|
capota, e marfa capota :D
|
este, este :D permitem reclama daca e la ceva frumos ;) da-mi si mie te rog, pe PM, un pret pt acelasi lucru ca la serban... capota adica.
|
Felicitari Serban ai reusit sa faci dintr-un Cielo o masina foarte frumoasa,se pare ca pasiunea nu are limite
|
Am urmarit intreaga activitate a ta cu privire la modificarea masinii.:D
Ai reusit sa faci cu adevarat un taur unicat si prin aspect si prin performante.:D Bafta in continuare si sa ai grija de ea ca e belea..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning