![]() |
Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007
Quote:
|
Spectacolul a fost asigurat de 3 masini ale aceluiasi proprietar: SL65 Amg, Gallardo, TVR Sagaris. Gallardoul mergea parca la plimbare, Tvr avea un sprint foarte bun. La clasa 200-300 de cai un S2 a facut legea eclipsand total un Eclipse de 320 cai, cica. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna,
Nu postez eu tare des da va urmaresc cand am timp.Evenimentul,de pe aero[port cel mai tare din cate au fost pana acum la baia mare.Mi-au placut exoticele tvr lambo sl65 amg,La lambo cred ca nu erau decuplate sistemele de control al tractiuni plus ca iy dadea a doua (cred) mult prea repede.Baiatul cu M5 felicitari stia sa scoata maximum din masina se vedea ca nu era novice.Masinile de la clasele inferioare erau de super ok,mici bestii stradale unele.La stiling masini la inaltime.Nu mi-a placut atitudinea publicului uneori,astia de la Ukro security au fost cam pe spate unii.Un sfat pentru organizatori ,era super un speaker la start ,un cunoscator in domeniu care sa anime un pic atmosfera .Astia cu scutere sa le lase acasa ca numa incurca si fac galagie aiurea Felicitari organizatoril.or si astept urmatorul eveniment de gen . Bafta multa |
felicitari organizatorilor! un eveniment superrr! pacat de ploaia aia nenorocita...
|
sooper tare show-ul.....cel mai tare au fost cei 2 speciali inv din ungaria au facut spectacoll......laborghini o fost tare da soferu o fost cam slabutz:lol: sa nu mai zic de eclipse sa facut de kakaoo...
|
Quote:
|
mustang ownz ! :)
|
1 Attachment(s)
iaca un prim filmulet...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ce-o mai mers masinutza aia de jucarie (swift-ul) parca era din alta clasa fata de restul!! Super show a fost!!
|
super fain evenimentu, felicitari organizatorilor...
|
Quote:
Mersi! |
aia numiti voi organizare ???? eu am incercat sa'i aduc pe cei de la midnight racers, le'am rezolvat cazare si uni dintre ei s'au comportat foarte urat ...in special ratatul ala de pe atv fara dinti in gura ...e foarte importat sau ce? vine el si face legea ...Midnight racers e cel mai tare club din romania si ei s'au comportat cu ei ca si cum ar fi niste nimeni in drum ....rusine fratilor rusine ....si totusi nu mi sa parut o organizare deloc ..adik bagi liniute si dupa aia inversezi , ba motociclete ba drifturi ...si totusi ce era asa tare acel S2 ..eu eram cu bmw'ul albastru coupe ...am facut de 2 ori cu el si l'am facut ...eu am motor de 2197 benzina stock ...inca odata rusine organizatorilor pentru efortul (nedepus) ...felicitari participantilor in special lui BH - ARO care a facut show..Respect CWY-ul
|
vreu si eu sa vad TVR un film ceva?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ba fratilor, da ati vazut ce o bagat dimineata tirul ala ... cica vreo 750 cp :)). dak am observat bine, (neoficial, se jucau) l-o facut pe balash cu porscheu` :)). Mi-o placut tipa din SL, din cate am inteles eu, ii o familie, tatal cu TVR, mama cu SL si fiul cu Lamborghini... ar trebui sa il invete un pic mama pe fiu cum se conduce :))
felicitari organizatorilor ! asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment! |
Quote:
|
Quote:
|
daca aveti careva un filmulet sau ceva cu tiru ala cand o facut show va rog ca eu nu am prins :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mi se pare corect ca voi sa vb atata de cel cu lamborghiniu, nu si-a forjali omu o masina de mi de euro pentru un eveniment pentru a face spre deliciul spectatorilor. si eu as fi facut la fel in locu lui si la femeia din Sl65 amg i-o fost foarte usor sa apese pedala de aceleratie si sa tine directia fiind o masina cu 1000 nm cuplu si cu peste 600 de cai. nu o luati in nume de rau ce am zis acuma
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am niste nedumeriri :)) Porsche`ul lui Balash am vazut k lo lucrat un pic [mai mult :)]la exterior... da o facut ceva la motor? anu trecut stiu ca avea NOS >:) (si asa s-o facut de cacao :)) da nu ii mergea :)
|
Quote:
|
daka ala cu oltcitu are cont pe 4tuning as vrea sa vb cu el de mai multe chesti.si daka citeste mesaju asta sa imi de-a pe privat un nr de tel sau un id de mess.
|
..si golfu ala verde a fost adevarat:)
|
in fine nu vreau sa aduc dispute pe forum important k o fo fain event-ul :) si felicitari inca odata organizatorilor
|
si golfuletu` ala verde o facut ceva miscare :D. el o castigat la grupa lui ??
|
k nu am stat la festivitate k o inceput nenorocita de ploaie si mno :|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning