![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
mama... din nou aici?! :)
adevaru e ca nu am stat sa citesc kiar toate cele 9 pagini, da' nu asta e important. kiar ma bucur ca in sfarsit pot sa postez la un topic legat de masina ta. o meritai! :D si sper ca de acum incolo sa aud numai lucruri din ce in ce mai bune ;) keep me updated... si sa stii ca nu am uitat ca iti sunt dator cu o tura :-P |
FELICITARI Evl... asa cum au spus si ceilalti... frumoasa poveste... Stiu ca iti doreai de f mult timp un "bibiu"... si uite ca acum visul ti s`a indeplinit... SUCCES cu acel "bolid" si tine`ne la curent cu toate modificarile ... Felicitari inca 1 !
|
mersi mult .. :D
desi e rusinos .. :D o alta problema e ca nu pot sa-i gasesc un nume .. :D caut de cateva saptamani ceva ptr ea .. dar nu gasesc :D in fine .. mersi ptr ganduri/sfaturi si etc :d va tzin la curent :D maine o sa fie de muncit la ea bine bine :D o sa iau aparatu |
santosica nu vrei culaorea mea? :D
|
In care atelier o tii frate ??
La Florica ?? Altul sa stie BMW mai bine ca el, n-am vazut...:D |
dap la flo e ....
bafta santos cu masina ... si speram sa te vedem si pe u la urmatoru burn out event ;) |
Pana la un burn out event asteptam sa o vedem pe strada, dar nu oricum, cu tine la volan ;)
Bafta cu ea si fao cum stii tu mai bine sa inchizi gura cārcotasilor !!!! |
numele il gasesti cand incepi sa mergi cu ea,garantat! :D
|
Quote:
|
felicitarii boss pt masina ... acuma am vazut thread-ul :D
tine-ne la curent cu modificarile...si cum a zis si cineva mai sus...ne vedem la urmatoru show de burn ..:lol: bafta...;) |
mai cu intarziere am aflat felicitari pt achizitie ,sa o stapanesti sanatos si multa bafta la aranjarea ei ma bazez pe tine pt ca stiu ca ai gusturi foarte bune si sti exact ce vrei ;)
|
Quote:
btw aseara erati pe la CET pe acolo ? mi se pare ca te-am vazut .. eu eram in leonu ala pe acolo care va deranja linistea publica :)) :D normal ca n vdm la urmatorul burn out event :D da la florica e tinuta , si la axe o vopsim :D |
Quote:
nu ma intreba de ce. . mergem pe albastru-movuliu .. :D |
Quote:
|
Rabda... nu mai zice ca nu mai poti sa astepti... ca si atunci cand va iesi... bani de benzina sa fie si nu te mai dai jos din ea, decat pentru modificari! :D Succes cu proiectu'!
|
Quote:
maine pun poze cu spatele gata.. am rezolvat cu problemutzele. . si gata, intra la vopsit :D o s-o ducem pe rotzi la vopsit :D |
Ce pot sa zic decat sa-l stapanesti sanatos SA DERAPEZI DECAT INTENTZIONAT SHI CONTROLAT shi daca derapezi neintentzionat macar sa o redresezi frumos =))
|
Shi in breck daca mai tzii minte era cat de cat senzatzie la 90 km/h cand am intrat in rond la dorobantzi de-a latu =))
|
Quote:
mai am mult de invatat/lucrat si etc :P |
raducu raducu tu pune pozele mai repede ... ca suntem curiosi cu totii ce a iesit din masinutza... si fa`ne surpriza de a o vedea gata si pe strazi cat mai curand... bafta in continuare si sa o stapanesti cat mai bine... si app... asa cum spunea gajiu` de mai sus... bani de benzina sa fie... ca ce poate mashinutza... sa te tzii tu de ea... :D
|
Quote:
|
Quote:
ieri ( miercuri ) n-am vazut-o .. ieri s-a lucrat la ea ca lumea ... in mare parte masina e gata ptr vopsit .. maine ii fac poze |
Partea electrica si motorul sunt gata? Urmeaza vopsitul si gata? Scuze, dar nu am citit paginile anterioare. Sper ca nu te deranjeaza sa-mi raspunzi :)
|
Felicitari EVL ....impresionanta poveste.....bafta in continuare cu masina , fara incidente neplacute....si numai bine !!!!!!(si fara cretini prin preajma ta) :D
|
Quote:
so .. partea electrica am terminat-o saptamana trecuta ,cand zic am terminat-o de fapt vreau sa zic a terminat-o :P iar motorul .. a fost nascut gata :D ( i was born ready mother fucker - blade - ) :)) oboseala. . . urmeaza vopsitul, reechiparea si actele .. imi place ca s-a spus de la bun inceput un termen care pare sa fie respectat.. adica masina va iesi la sfarsitul lunii august undeva.. ceea ce e super tare frate :P ptr ca eu permisul il dau pe 22 august .. mi l-or da astia pe 23 24 .. deci e super ok .. oricum sper sa apuc s-o conduc prin curte pe acolo .. macar un pic asa sa fac cunostiinta cu ea :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
plictiseala @ 6 dimineata :-P
|
Quote:
|
Felicitari si succes cu proiectul.Ai tot respectul meu pentru ca esti un adevarat impatimit si un real pasionat de masini.
As vrea sa vad cat mai mult d'astia ca tine pe aici. Keep up the good work. |
santos presupun ca tot ce ai raspuns aici ai scris numai cu zambetu' pe buze este ??:d si sa vedem cat mai repede masina pe strazi :oops: :P
|
Quote:
Multa bafta la examen !! Sa nu dai de gabori jegosi...ca nu meriti ;) |
Acuma am vzt topicul , felicitari santos , si multa bafta la examen !!!
o sa iasa super ursuletzul. bv |
Quote:
o sa vedetzi culoarea.. sper sa placa.. e o culoare de motocicleta.. am vazut-o doar pe o pisica.. pe urs .. n-am vazut-o nicaieri in lume d`asta am M A R I emotii in legatura cu ce o sa iasa |
felicitari pt ursache ! sa-l dresezi bine :) in legatura cu paintul...n-ai facut tu nik in photoshop? asa macar sa vedem despre ce este vorba pana la urma :)
|
nope , mi-e frica, ca n-o sa iasa bine , in photoshop,si o sa ma razgandesc iar si etc, asa stiu cum arata pe o pisica.. si-mi place..
sper sa-mi placa si pe urs mi-e sa nu fac photoshop sa descopar cine stie ce nuanta si iar sa stau sa caut coduri de culoare si etc si sa nu iasa ca-n photoshop si tot asa , stau cuminte in legatura cu ps`u .. :) |
bine atunci :) sterge programul din pc sa fii mai sigur =)) aghiutza se baga tot timpul
|
Santos, ce sa-ti zic, bafta la permis. Nu te grabi, stai cat mai mult in sala, gandeste intrebarile. :) Si, poate ne intalnim prin Bucuresti la toamna... incep si eu facultatea. succes!
|
santos pune si tu poza cu pisica aia care zici tu ca e vopsita cum vrei tu s-o faci pe a ta :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning