Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

83SOF 27-08-05 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
te agata, si te ia flama de nu te recunosti nici tu... dar oricum totul e clar, mai devreme sau mai tarziu se termina...

aleks, dupa cateva luni o sa vezi ca nu iti mai pasa asa de tare, ca incepi sa nu te mai gandesti la asta, si cu timpul lucrurile isi revin. si mie cand mi-au spus altii asta nu i-am crezut, dar daca nu intervin altele, asa se va intampla.

aleks 29-08-05 10:40

nush... o sa vad dak e asa si o sa spun :lol:

needBrain 29-08-05 13:51

depinde si de cat de mult tii la ea

needBrain 21-09-05 00:03

sa stiti ca am gasit solutia: gasitii masina lu' X-ulescu,si stricati-o...ca asa o s-o bage-n service
si fetele nu vor \"stifturi\"...nuh?

EvLSant0S 21-09-05 01:18

nu-mi da idei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 21-09-05 11:16

are masina inamicul?
sau de ce spuneai de idei :lol: ?

EvLSant0S 21-09-05 13:55

:lol: :lol: glumeam frate , nu comentez mai mult ca iar ... certuri scandaluri and shit =))
btw... n-am discutat cu \"inamicul\" decat o singura data in viata , iar... lumea stie ca .. ma cert/tziganesc cu el zi de zi.... =))
vorbe scoase aiurea...
poate citeste si dansul pe aici ...
sa-mi explice si mie cum vine chestia asta, in privat daca se poate , ar fi interesant

Mustang 21-09-05 21:45

ca sa raspund la intrebarea din topic :

II STING \"FARURILE\" :)

aleks 22-09-05 09:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
ca sa raspund la intrebarea din topic :

II STING \"FARURILE\" :)

ia povesteste mai in detaliu cum :lol: :twisted:

needBrain 22-09-05 11:14

deci sa inteleg ca am idei bune? :lol:

Mustang 22-09-05 12:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
ia povesteste mai in detaliu cum :lol: :twisted:

pai : la propriu : ii dau cate un pumn pentru fiecare ochi :lol:
la figurat : daca tipu' are si masina...iar bata si sparg farurile :D

acum pe bune vorbind : competita exista dintotdeauna...depinde cum o iei pe gagica...daca vad ca e curtata si de altii ma duc sa curtez si eu alte fete...si nu ma mai intereseaza persoana ei...( bineinteles daca ea ridica coada...daca ii spune tipului sa o lase in pace stau cuminte :D )

aleks 23-09-05 17:18

doi pumni, o ranga/bata, si ceva kef...
imi place solutia ta :lol: :lol:

needBrain 24-09-05 21:01

adica..................a mea

hai,scuipa banii pt drepturile de autor :lol:

Mustang 24-09-05 22:18

neah...e si metoda mea :D

ma duc sa o inregistrez la drepturile de autor :)

needBrain 24-09-05 22:21

tre omologata,etc
dar realizezi ca noi acum suntem offtopic,nuh?
deci back to topic.......uneori nu se merit sa scapi de concurentza

EvLSant0S 25-09-05 04:37

nu merita ma efortul ;)
scurt pe 2 ;)

needBrain 25-09-05 19:56

pt ce draq sa-ti mai bati capu.....de parca noi n-avem probl noastre

aleks 26-09-05 17:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pt ce draq sa-ti mai bati capu.....de parca noi n-avem probl noastre

pai si ce faci?
cedezi fara lupta?
macar din orgoliu asa

lolek 26-09-05 18:37

chestia cu concurenta ... intai si intai trebuie sa te intrebi daca merita :wink: si cum mereu nu se merita iti vezi de ale tale

B 68 VLD 28-09-05 01:02

Eu la modul cel mai sincer gandesc in felul urmator: daca gagica-mea (avem 2 si cateva luni impreuna) accepta sa se dea nu stiu ce tip la ea inseamna ca este o proasta si ca relatia noastra a fost o joaca. Tipul care s-a dat la ea nu a fost decat o lumina pt tine care ti-a demonstrat ce femeie ai langa tine. Ea este proasta daca accepta nu el ca incearca. Daca tipul care s-a dat/ se da la ea imi este vreun prieten ii rup mainile si picioarele la modul cel mai serios pt ca inseamna ca nu ma respecta ca prieten.

aleks 28-09-05 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Eu la modul cel mai sincer gandesc in felul urmator: daca gagica-mea (avem 2 si cateva luni impreuna) accepta sa se dea nu stiu ce tip la ea inseamna ca este o proasta si ca relatia noastra a fost o joaca. Tipul care s-a dat la ea nu a fost decat o lumina pt tine care ti-a demonstrat ce femeie ai langa tine. Ea este proasta daca accepta nu el ca incearca. Daca tipul care s-a dat/ se da la ea imi este vreun prieten ii rup mainile si picioarele la modul cel mai serios pt ca inseamna ca nu ma respecta ca prieten.

imi place concluzia ta, e corecta...
ma intreb, cine e mai vinovat, prietenul tau ca se da la femeia unui prieten, sau ea , ca se combina cu el?

EvLSant0S 28-09-05 15:02

simplu aleks
amandoi
si-ti bagi picioarele si nu numai in amandoi
si in prietenia cu el
si in ... aia ...

aleks 28-09-05 16:10

da... asta e de facut...

EvLSant0S 28-09-05 16:47

pai .. e foarte simplu ..
ala de iti face asa ceva .. numai prieten nu iti e ...
iar .. aia care face asa ceva .. nu e decat o taratura de 2 lei jumate ;)
in concluzie , n-ai nevoie nici de unu nici de altu ;)

Mustang 28-09-05 17:23

nu-i nici macar de 2 lei jumate...

vb lu' frati-miu santos (ca vad ca gandim amandoi la fel) ... iti bagi picioarele in amandoi ca nu merita niciunul dintre ei efortu :)

needBrain 28-09-05 21:27

cam asa ceva.
io am patit ceva de genu asta.........

EvLSant0S 29-09-05 02:27

pai si ? cum ai reactionat ?

Mr.Nice 29-09-05 09:56

In legatura cu discutia kre a iceput pe pagina 8, cu inselatu si increderea...
Odata ce unul dintre parteneri a inselat, chiar daca exista a 2 a sansa, relatia nu o sa mai fie cum a fost... O sa ai mereu aceeasi intrebare : oare daca m-a inselat odata , de ce nu ar face-o si a 2 a oara? Si atunci intervine durerea in P$%A.. Oricum, eu nu sunt adeptul la chestia cu a 2 a sansa... odata ce ai inselat inseamna ca persoana in cauza nu mai prezinta asa de multa importanta, ceva nu te mai atrage... Si chestia cu sa ramanem prieteni... un mare ***, poate 1 saptamana, 2 da' doar asa de fantezie...

PEACE
:peace:

aleks 29-09-05 16:29

asta e problema, e ca si cu procesele la americani, esti considerat nevinovat pana la proba contrarie
dar cand proba contrarie e \"alive\", si o poti vedea... nu prea mai e loc de intors, e inutil sa te mai kinui... rezultatul final e clar, te-a inselat odata, vor aparea conditiile sa se mai intample odata, mai devreme sau mai tarziu...
gandeste-te, tu ai pus-o cu una, kiar dak aveai femeie, daca s-ar ivi ocazia ideala s-o mai inseli odata, n-ai face-o? fara ipocrizie

Mustang 29-09-05 17:47

normal ca ai mai insela-o...singura chestie:
mi se pare cel mai bine, la o relatie...cand unu' o inseala pe gagica-sa (sau invers) inseamna ca respectivu(respectiva) s-a plictisit de celalalt si ar fi bine sa intrerupa relatia ...
si hai ca suntem offtopic TOTAL

cum eliminam competitia parca era :D

needBrain 01-10-05 00:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pai si ? cum ai reactionat ?

daca m-ai intrebat pe mine.........
iti spun ca nu mi-a fost usor....
dar pt mai multe detalii,vb noi pe mess

DASCALUGABRIEL 23-10-05 23:02

concurenta

ca sa elimini concurenta?sensibila problema mai baieti!
aveti 2 optiuni:1.n-o bagi in seama si ai incredere in cea de linga tine sau
2.o faci una cu pamintul daca nu precepe de vorba buna!
pt varianta 2 trebuie sa fii dispus sa mergi all the way si sa-l toci maruntzel de tot pe dobitoc! :twisted: :evil:
baza totusi ramine comunicarea intre el si ea si atit timp cit totul merge bine e ok!eu am o vorba :daca merge nu umbla la ea(exista 99%sanse s-o dai naibii)concurentza- pishu in za wind daca ea te iubeste cu adevarat si are ceva la etajul superior :D

Mustang 23-10-05 23:05

daca gagica ridica coada si e interesata degeaba il toci pe dobitoc ;)

DASCALUGABRIEL 23-10-05 23:11

ea

daca e interesata-go planet!iti face un bine!gindeste-te ca te insori(doamne pazeste!)cu ea si de fapt ea va \"ridica coada\"la primul careare o leaca de papagal!in cazu asta nu ai nik de pierdut,dimpotriva te scuteste de mizerii!

aleks 24-10-05 12:19

asta asa e, e ca un test suprem, nu are rost sa adopti politica strutului, si sa speri ca nu se va intampla nimic niciodata

Mustang 24-10-05 13:25

inainte sa iti iei nevasta zic sa o supui la teste ... macar 2 ani ... ca sa stii ce iti rezerva \"viitoru' :D\"

needBrain 25-10-05 23:54

moaaaaaa da,tipa cu care o sa ma \"nenorocesc\" pe viatza,pai.........o sa ma suporte vreo 3 ani pana sa o cer de nevasta

iar in leg cu testele alea,sunt f bune.iar cel mai bun dintre ele estre cel cu mutatul impreuna,pt in ac caz,dupa cateva luni (2-3) isi arata \"amarul\"

EvLSant0S 26-10-05 00:20

stau si ma uit la intrebarea ..topicului ..
si solutie mai usoara... sa scapi de concurenta .. atata timp cat ea ridica coada, decat sa-i zici ei pa , nu exista ..

aleks 26-10-05 12:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
stau si ma uit la intrebarea ..topicului ..
si solutie mai usoara... sa scapi de concurenta .. atata timp cat ea ridica coada, decat sa-i zici ei pa , nu exista ..

si dak nu poti renunta la ea, din diverse motive, ce faci?

EvLSant0S 26-10-05 13:42

Gandesti , asta faci , te gandesti bine , si ajungi la concluzia ca .. nu merita , nu-ti asculti inima , iti asculti creierashul , o sa-ti dai seama ca nu merita .. ;) o lasi .. si .. se va intoarce ea ;)

btw , stii vba aia .. \" nu exista nu pot ,exista nu vreau ;) \"
asta am facut eu .. fix opusul chestiei pe care am scris-o si regret .. MULT .. de tot .. data viitoare n`o sa se mai intample ..

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning