![]() |
Re: jante oltcit
1 Attachment(s)
Quote:
|
cat ai platit pe ele+ transportu?
|
Quote:
|
gresala pe care o fac majoritatea ,nu au miezul pt centrare
|
Quote:
|
flanse sau butuci modificati(de preferat butuci modificati )trebuie sa aibe in mijloc o iesitura care sa intre pe centrul rotii de aliaj si roata sa se centreze pe ea cum au toate masinile in 4 prezoane
|
2 Attachment(s)
adica asa, roata nu are cum sa se centreze perfect pe cele 4 prezoane
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe laure l'au costat mult mai putin.... Quote:
|
pai sunt 8... si apoi..lui laure.. nu i-a facut dany decat 2
|
1 Attachment(s)
Quote:
astea sunt jantele mele |
Quote:
.......... |
bogdan lascu
eu am alt sistem numi trebuie miezu de centrare am sitemu ca la oltcit janta se strange cu piulitze |
Quote:
daca toate masinile au acest sistem cu centrare pe acel miez si prezoane ce mai atatea comentarii ,crezi ca proiectantii au fost idioti? |
Quote:
sper sa pui poze si cu ele pe masina.... |
bogdan are foarte mare dreptate ... el spune ca roata nu trebuie sa se sprijine`n prezoane ... tre sa se sprijine`n acel miez de centrare .. prezoanele trebuie doar sa tina janta apropiata de butuc sau flansa
|
Quote:
si trebuie 8 butuci ca are distantiere...si alea sunt facute tot din butuc normal |
Quote:
|
daca este r atunci trebuie sa-i pui butuci fata rm si pe spate flansele de rm
|
patru flanse nu merg puse?
|
din ex proprie flansele de rm nu rezista pe fata,se crapa
|
n`am stiut treaba asta .. omu` cat traieste invata
|
ma ajuta cineva si pe mine? cum sa imi fac si eu modificarea asta cu 4 prezoane? unde e Bogdanescu? sau Dan? Eu sunt din Sighetu Marmatiei si vreau neaparat sa imi tunez Oltcitul ! dar ar mai fi ceva.......trebuie omologare daca faci treaba asta cu jentile, nu?
|
te duci la un strungar bun si se rezolva...trebuie omologate dar...merg si asa...oricum e mare suma si asa si asa...adik...la omologare iti ia de vre-o 2 ori valoarea oltcitului k sa o omologhezi si dak te prinde politia...nush cat e amenda..oricum peste 5-10 mil..dak nu mai mult;) bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar apropo.....jentile de Smart nu merg? ce trebuie facut sa imi pun de alea de Smart? Inebunesc! m-am apucat sa imi tunez masina si nu stiu ce samai fac! m-am plafonat la roti ! Chiar ca inebunesc!am fost si la BM si nimeni nu vrea sa imi faca modificarea! am gasit unul dar a zis ca trebuie omologare! Inebunesc! chiar nu merg alea de Smart? Merge un vecin de-al meu in Germania si i-as da bani sa imi cumpere! Ce trebuie facut in cazul celora de Smart? Iarasi flanse? nu cred, nu?
|
Va rog ajutati-ma ca turbez!
|
Am auzit povestea cu Jenti universale! Ar merge? Am impresia ca si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus!
|
:sad: Mah nu mai inteleg nimic ! cica si modelul frantuzesc e de 3 feluri ! distanta dintre prezoane poate fi de 98 sau 100 sau 108 ! e adevarat? Ajutati-ma va rog si spuneti-mi daca merge sa imi cumpar genti universale! dar cica si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus ! nu se poate pune pe 3 prezoane!Ce draq sa fac ca sunt si contra timp ! si m-am apucat ca boul sa imi tunez tot oltcitul!
|
Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!
Quote:
|
jentzile de smart nu s epotrivesc si nu stiu carei treaba cu jantele alea universale de zic tu de ele eu nam auzit de treaba asta
|
Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!
adica? ce tampenii? si unde si la ce sa dau search ! te rog sa imi raspunzi!
|
cum se pune o poza aici , sa poun o poza si eu cu jante universale!
|
go advanced...si ai jos acolo manage attachements dai browse la poze apoi upload ala de jos dai close this window si dai post reply
si atat dak nu am scris destul de explicit...spune si mai zic o data:lol: |
4 Attachment(s)
cam asa arata astea universale!
|
parca erau in 4 si 5 jantele astea...aveam si eu niste poze cu ele dar...nu erau in 8 prezoane..
ps: se pare k am fost destul de explicit:) |
nu inteleg ce vrei sa zici! :-( ar merge careva sau nu? nu imi explici te rog, pasa cu pas ce ar trebui sa fac adica ce ar trebui sa modific daca nu merg astea , ce se pune? flanse ? si mai ce? vreau genti mari si late! de unde iau flansele alea? trebuie si distantoare? cine sa imi faca toate astea?pot sa am omologare legal si simplu?
|
eu aveam cateva poze cu aceleasi jante si erau in 4 si 5 prezoane...adik se puteau pune pe oltcit...cu flansele te duci la un strungar bun cu o janta si cu flansele si te rezolva..butucii nush prea bine ce e cu ei si cu omologarea...dak afli cat te costa sa omologhezi jante in 4 prezoane pe oltcit...iti mai iei vre-o 5 oltcituri...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning