Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Modificări ale sistemului de prindere al jantelor! (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/46982-modificari-sistemului-prindere-jantelor.html)

e_Max 08-07-07 14:26

Re: jante oltcit

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 987582)
de unde sa fac rost de niste flanse pentru Oltcit 12 TRS? is din baia mare si nimeni pe cine am intrebat nu stie sa faca :cry: . plsss help

eu miam facut la craiova Dany PMD are o cunostintza si mi lea facut chiar vineri acum leam luat iata si o poza

IndyGG 08-07-07 23:43

cat ai platit pe ele+ transportu?

bodyspeed 09-07-07 21:27

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 987599)
eu miam facut la craiova Dany PMD are o cunostintza si mi lea facut chiar vineri acum leam luat iata si o poza

dap.. super arata,, apropo arata mai bine live...:-P

bogdanlascu 09-07-07 22:23

gresala pe care o fac majoritatea ,nu au miezul pt centrare

bodyspeed 09-07-07 22:41

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 989959)
gresala pe care o fac majoritatea ,nu au miezul pt centrare

care domne..aia din spate :rolleyes2

bogdanlascu 09-07-07 23:06

flanse sau butuci modificati(de preferat butuci modificati )trebuie sa aibe in mijloc o iesitura care sa intre pe centrul rotii de aliaj si roata sa se centreze pe ea cum au toate masinile in 4 prezoane

bogdanlascu 10-07-07 14:16

2 Attachment(s)
adica asa, roata nu are cum sa se centreze perfect pe cele 4 prezoane

bodyspeed 10-07-07 19:46

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 991004)
adica asa, roata nu are cum sa se centreze perfect pe cele 4 prezoane

are cum.. eu asa..vad de ani de zile.. oltciturile..cu acest sistem si se centreaza...pentru ca sunt facute pe janta... trasul prezoanelor.. cu tot cu sudura..

e_Max 10-07-07 21:08

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 988349)
cat ai platit pe ele+ transportu?

5 mil manopera+ 8 butucii 2 fuzete stanga dreapta 750 mii si cam atat si apropo bogdan lascu nu miau creat probleme la pusul rotzi sus pt ca roata se strange cu piulitze nu cu prezoane

26WRC 10-07-07 21:25

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 991709)
5 mil manopera+ 8 butucii 2 fuzete stanga dreapta 750 mii si cam atat si apropo bogdan lascu nu miau creat probleme la pusul rotzi sus pt ca roata se strange cu piulitze nu cu prezoane

scumpa rau de tot manopera...
pe laure l'au costat mult mai putin....
Quote:

Quote:
Originally Posted by vali-tgm
cat te-a costat modificarea la butucii fata si flansele pe spate ?

spatele inca nu l-am facut...fatza am dat 400 mii
oricum pune poze sa vedem niste sper jante pe oltcit

bodyspeed 10-07-07 21:32

pai sunt 8... si apoi..lui laure.. nu i-a facut dany decat 2

e_Max 10-07-07 21:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 991729)

jantele sunt puse ceva mai in spate da le mai pun si acuma
astea sunt jantele mele

bogdanlascu 10-07-07 21:38

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 991589)
are cum.. eu asa..vad de ani de zile.. oltciturile..cu acest sistem si se centreaza...pentru ca sunt facute pe janta... trasul prezoanelor.. cu tot cu sudura..

daca tu crezi ca cei care au facut sistemul asta l-au facut degeaba incepand cu banala dacie nova care are acel miez pt centrare ,cielo,logan si terminand cu.......,nu mai zic nimic .......sa sti ca nu este f greu de facut si foloseste adica prezoanele nu fac altceva decit sa tina roata pe pozitie
..........

e_Max 10-07-07 21:42

bogdan lascu
eu am alt sistem
numi trebuie miezu de centrare am sitemu ca la oltcit janta se strange cu piulitze

bogdanlascu 10-07-07 21:42

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 991709)
si apropo bogdan lascu nu miau creat probleme la pusul rotzi sus pt ca roata se strange cu piulitze nu cu prezoane

asa este romanul ......atunci cand copiaza ceva copiaza prost......
daca toate masinile au acest sistem cu centrare pe acel miez si prezoane ce mai atatea comentarii ,crezi ca proiectantii au fost idioti?

26WRC 10-07-07 21:43

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 991738)
pai sunt 8... si apoi..lui laure.. nu i-a facut dany decat 2

acum am inteles de ce i'au trebuit 8 butuci...sa inteleg ca 4 sunt de rezerva?!...

sper sa pui poze si cu ele pe masina....

Ja_Rule 11-07-07 01:01

bogdan are foarte mare dreptate ... el spune ca roata nu trebuie sa se sprijine`n prezoane ... tre sa se sprijine`n acel miez de centrare .. prezoanele trebuie doar sa tina janta apropiata de butuc sau flansa

Laure2fast 11-07-07 14:48

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 991729)

eu am facut la alt strungar...nu am facut la dany...
si trebuie 8 butuci ca are distantiere...si alea sunt facute tot din butuc normal

Splinter 18-07-07 02:45

Quote:

Originally Posted by Splinter (Post 957987)
https://img214.imageshack.us/img214/2...6002kz2.th.jpg ..... imi poate spune si mie cineva daca aceste jenti se potrivesc pe oltcit....se vand prin carrefour,metro...si nu am vz sa zica nimeni despre ele...si mi se par foarte dragutze...apropo ele sunt gri in totalitate...dar nu am gasit alta poza

Salutare din nou...am pus mai de mult intrebarea despre aceste jante ... si mi s-a raspuns ca merg pe rm...dar spre rusinea mea ma uit in talonul masini si nu stiu daca al meu este RM sau alt tip :???: ....deci ma poate ajuta ceva ca sa stiu daca merg...ca as cam vrea sa imi iau...pe talon scrie exact asa [ Oltcit Club 11R TA ]...deci banuiesc ca este R dar nus care e diferenta intre R si RM...deci pls HELP...vreau doar sa stiu daca se potrivesc jantele

bogdanlascu 18-07-07 09:03

daca este r atunci trebuie sa-i pui butuci fata rm si pe spate flansele de rm

Ja_Rule 18-07-07 22:42

patru flanse nu merg puse?

bogdanlascu 19-07-07 00:39

din ex proprie flansele de rm nu rezista pe fata,se crapa

Ja_Rule 20-07-07 00:15

n`am stiut treaba asta .. omu` cat traieste invata

Maty_3 24-07-07 15:48

ma ajuta cineva si pe mine? cum sa imi fac si eu modificarea asta cu 4 prezoane? unde e Bogdanescu? sau Dan? Eu sunt din Sighetu Marmatiei si vreau neaparat sa imi tunez Oltcitul ! dar ar mai fi ceva.......trebuie omologare daca faci treaba asta cu jentile, nu?

Danutz Bratosin 24-07-07 15:54

te duci la un strungar bun si se rezolva...trebuie omologate dar...merg si asa...oricum e mare suma si asa si asa...adik...la omologare iti ia de vre-o 2 ori valoarea oltcitului k sa o omologhezi si dak te prinde politia...nush cat e amenda..oricum peste 5-10 mil..dak nu mai mult;) bafta

IndyGG 24-07-07 16:02

Quote:

Originally Posted by Maty_3 (Post 1011608)
ma ajuta cineva si pe mine? cum sa imi fac si eu modificarea asta cu 4 prezoane? unde e Bogdanescu? sau Dan? Eu sunt din Sighetu Marmatiei si vreau neaparat sa imi tunez Oltcitul ! dar ar mai fi ceva.......trebuie omologare daca faci treaba asta cu jentile, nu?

Maty_3 este unu in Baia Mare; acuma de cateva zile lam gasit si eu. din noroc ca am vrut sa ma duk sa imi pun evacuare sport. am vb cu ala si o zis sa ii duk butucii, jentiile vechi si jentiile care vreau sa le pun.

e_Max 24-07-07 16:03

Quote:

Originally Posted by Maty_3 (Post 1011608)

ok eu uite de ex mi leam facut la craiova eu am vb prima data cu BoddySpeed si ma ajutat fiind prieten cu Dany PMD (baiatul cu oltcitul rosu DJ-21-PMD) cunoaste un strungar si mi lea facut acolo pt tine e cam departe craiova vezi cine te rezolva peacolo

Maty_3 24-07-07 16:50

Dar apropo.....jentile de Smart nu merg? ce trebuie facut sa imi pun de alea de Smart? Inebunesc! m-am apucat sa imi tunez masina si nu stiu ce samai fac! m-am plafonat la roti ! Chiar ca inebunesc!am fost si la BM si nimeni nu vrea sa imi faca modificarea! am gasit unul dar a zis ca trebuie omologare! Inebunesc! chiar nu merg alea de Smart? Merge un vecin de-al meu in Germania si i-as da bani sa imi cumpere! Ce trebuie facut in cazul celora de Smart? Iarasi flanse? nu cred, nu?

Maty_3 24-07-07 16:55

Va rog ajutati-ma ca turbez!

Maty_3 24-07-07 20:48

Am auzit povestea cu Jenti universale! Ar merge? Am impresia ca si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus!

Maty_3 24-07-07 20:53

:sad: Mah nu mai inteleg nimic ! cica si modelul frantuzesc e de 3 feluri ! distanta dintre prezoane poate fi de 98 sau 100 sau 108 ! e adevarat? Ajutati-ma va rog si spuneti-mi daca merge sa imi cumpar genti universale! dar cica si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus ! nu se poate pune pe 3 prezoane!Ce draq sa fac ca sunt si contra timp ! si m-am apucat ca boul sa imi tunez tot oltcitul!

bogdanlascu 24-07-07 21:08

Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!

Quote:

Originally Posted by Maty_3 (Post 1012115)
:sad: Mah nu mai inteleg nimic ! cica si modelul frantuzesc e de 3 feluri ! distanta dintre prezoane poate fi de 98 sau 100 sau 108 ! e adevarat? Ajutati-ma va rog si spuneti-mi daca merge sa imi cumpar genti universale! dar cica si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus ! nu se poate pune pe 3 prezoane!Ce draq sa fac ca sunt si contra timp ! si m-am apucat ca boul sa imi tunez tot olcitul!

inainte sa postezi tampeni da si tu un search

e_Max 24-07-07 22:16

jentzile de smart nu s epotrivesc si nu stiu carei treaba cu jantele alea universale de zic tu de ele eu nam auzit de treaba asta

Maty_3 24-07-07 22:24

Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!

adica? ce tampenii? si unde si la ce sa dau search ! te rog sa imi raspunzi!

Maty_3 24-07-07 22:28

cum se pune o poza aici , sa poun o poza si eu cu jante universale!

Danutz Bratosin 24-07-07 22:30

go advanced...si ai jos acolo manage attachements dai browse la poze apoi upload ala de jos dai close this window si dai post reply
si atat
dak nu am scris destul de explicit...spune si mai zic o data:lol:

Maty_3 24-07-07 22:38

4 Attachment(s)
cam asa arata astea universale!

Danutz Bratosin 24-07-07 22:46

parca erau in 4 si 5 jantele astea...aveam si eu niste poze cu ele dar...nu erau in 8 prezoane..
ps: se pare k am fost destul de explicit:)

Maty_3 24-07-07 22:53

nu inteleg ce vrei sa zici! :-( ar merge careva sau nu? nu imi explici te rog, pasa cu pas ce ar trebui sa fac adica ce ar trebui sa modific daca nu merg astea , ce se pune? flanse ? si mai ce? vreau genti mari si late! de unde iau flansele alea? trebuie si distantoare? cine sa imi faca toate astea?pot sa am omologare legal si simplu?

Danutz Bratosin 24-07-07 22:58

eu aveam cateva poze cu aceleasi jante si erau in 4 si 5 prezoane...adik se puteau pune pe oltcit...cu flansele te duci la un strungar bun cu o janta si cu flansele si te rezolva..butucii nush prea bine ce e cu ei si cu omologarea...dak afli cat te costa sa omologhezi jante in 4 prezoane pe oltcit...iti mai iei vre-o 5 oltcituri...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning