![]() |
Re: Bicaz
Quote:
|
Quote:
|
Da bicazu nu da nici o masina modificata ...nimic? Oana ce faci acolo ...chiar nu cunosti pe nimeni cu care sa incepi sa formezi o comunitate?:)
|
pai...deocamdata sunt doar eu cu mine si bineinteles cel mai important 307-le:peace::pistoles:
|
Quote:
|
Quote:
|
:rockon:;):hug: mda..dar pe primul loc ramane 307-le
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa`ti deschizi un thread in data c apar modificarile:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci Oana ...mai adu si tu oameni pe langa tine cu masini ..nu neaparat tunate ...dar carora sa le placa ...si mai veniti pe la Piatra pe la intalniri Vinerea si ai sa vezi ca se mai schimba treaba...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
frumos.....frumos
|
nu prea vad miscare la bicaz...pacat.Subaru Impreza WRX nu la vazut nimeni?ala din Izvoru muntelui?sta la cateva case de mine...cand ajung akolo promit sa fac niste poze la masina dak doreste proprietarul.si cred k tot el are si un BMW ursulet cabrio,nu stiu sigur modelul k nu prea lam studiat dar promit sa va aduc poze.Bafta
|
:) Il stim pe Filip ...activeza mai mult pe la Piatra:) vine la intalniri cu noi ...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Uite pozele....sper sa nu se supere Filip pe mine:???:
|
Quote:
|
app mai este si un opel astra alb frumos....tre sa aduc o poza mai noua...k acuma are si angel eye's...belea.....stie oana de el...
|
cam slabuta activitatea la Bicaz.... :(....
|
Quote:
|
Oana te asteptam la Piatra Vineri:) cu o gasca mare de masini de la Bicaz...
|
aici nu mai zice nimeni nimic ?:(.... chiar nu sunt pasionati de masini si tuning in bicaz ?:(
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
masina nu detin , dar ma bag si eu cu ce am , doar pt ca sunt din bicaz :)
|
tot ziceti ca nus pasionati de masini in bicaz ,da in piatra cei???masini de poze???!!!!atata !!!!!tre sa vina de la iasi,suceava sau din alte parti k in rest eu mai fac sow pe la voi.......pacat ca.......masini sant da nu soferi
|
Aseara in parcare la stadion au facut show 2 masini de la redline tuning si una de la kamikaze parca.
|
Ala ti sa parut tie show?...:))
|
"show", e mai bine ?Oricum fata de cum este aproape in fiecare vineri in parcare acela de aseara a fost show.
|
Nahh....omu avea vointa (ala cu compactu) pacat ca nu prea il ajuta masina!
|
La un motor de 1.6 si 105 cp eu zic ca la ajutat destul.
|
Eu tot sunt de parere ca nu sunt masini inca ...la noi ...
|
Quote:
|
Quote:
2.0 tdi , 140 cp piele/climatronic/hidramat. isi face masina in service la tata -.- |
Eu nu am vazut passat 2.0 T :) Este 2.0 tdi si 2.0 benzina .. dar nu T (turbo)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning