![]() |
Re: Top Speed cu bmw-urile voastre...
se poate frate...nu te gandii ca abereaza cineva....
nu stiu daca stii dar in germania nu e limita de viteza si daca vrei cu adevarat sa vezi cat duce masina atunci dute acolo si dai in goarna pana nu mai poate ! si inca ceva prietene...cine stie poate sa imi dea dreptate ... NU se compara benzina din germania cu cea din romania ! e mult mai buna si masina merge mult mai bine ! |
tin sa te rectific cu ceva, in Germania doar pe A1 nu e limita de viteza, in rest e ca si`n alte tari, 130km/h....;) dar probabil ca acolo imi dau seama cat fuge masina, dar chiar asa sa ma duc pana in Germania ca sa vad ca prinde 200 si nu 195 ??? :)))):lol:
|
Quote:
Eu saptamanal circul pe bucuresti-pitesti cu o medie de 220km/h,autostrada permite,iar daca vrei sa vezi cat fuge masina prinzi liber macar o zi din luna sa o poti face si fara sa tii seama de limita de viteza...sa fim seriosi,cati dintre noi merg fix cu 130 pe autostrada !? Legat de benzina,da-o dracu,buna proasta,nu prea conteaza atata timp cat iti urca in ture. Forte bine,e benzina proasta prinzi topul mai greu,eventual nu mai urca in turatii asa de mult ca si cand ai avea o benzina buna. E39 528i limiteaza la 245 km/h pe ceasuri si in romania,si in germania si peste tot la o turatie de 6000 si un pic (~6200RPM) ...doar nu crezi ca in germania la 5000RPM ai 200km/h si in romania 190km/h !? ...doar daca nu prinzi cine stie ce vant puternic din fatza....,dar si in germania bate vantul. Motorasele aste de 1.8 ,2.0 stoc pana in 150cp nu au cum sa ajunga peste 220km/h.Din ce s-a postat aici rezulta ca 99% sunt top-speed-uri realizate pe Autobahn .....ceea ce nu stiu cat de adevarat este. |
Quote:
|
Quote:
nu raman pe autostrada decat pana la Bolintin Vale si nu ma intrerupe o alta masina decat de vreo 3-4 ori,bine , k sunt zile in care nu poti depasi 140,dar eu am vorbit in general in zilele in care circul eu ore ~10 Am si 17 pm~. De dat se poate da 250km/h,de mentinut nu prea se poate,important e ca poti sa afli ce top speed ai daca vrei si pe autostrazile noastre. |
Bmw e39 520i (2.2) 170 cp....230 km/h pe a2 de 1 mai ocazie cu care m-a luat si radarul in viteza maxima!Jantele sunt pe 19" si de aici am impresia ca-mi fura la bord!cu jante pe 15" stock viteza maxima pe bord era 240 km/h!
|
am si eu o intrebare
am un e34 2.5 12v ,cum as putea sa mai obtin niste cai in plus fara sa schimb motorul? |
Turbo sau nitro, cel mai de efect...
|
BMW E30 , 325 is, 200 km/h in limitare a 5-a :D
|
Model: e36 325i sedan
An fabricatie: 1994 Modificari aduse: stock Viteza maxima: 240km/h |
Model: e70 X5 4.8i
An fabricatie: 2007 Modificari aduse: motor stock, evacuare custom Viteza maxima: 255 km/h |
Model: e30 320i coupe
Motor :2.0 24v An fabricatie: 1990 Modificari aduse: stock Viteza maxima: 150 km/h limita in a 5-a (explicatie : raport diferential 4.45 :)) ) dar in schimb pana la 150 merge ca dracu |
am si eu o intrebare .. cu diferentialul cum e, cu cat e cifra mai mare de ex. al lui veveve 4.45 e scurt nu ? si cu cat e mai scurt cu atat are demaraj mai bun, si cu cat e mai lung are demaraj mai prost dar prinde viteza mai mare
|
Quote:
|
Faptul ca e mai scurt nu inseamna ca ajungi mai repede la viteza aia,nici vorba,trebuie sa traga si motoru ala de viteze,altfel se tureaza "in gol"
|
1 Attachment(s)
Model: E36 318i sedan
Motor : m40b18 - 1796cc - 113cp An fabricatie: 02.1991 Modificari aduse: arcuri sport :) Viteza maxima: 205 km/h @ 6100rpm |
1 Attachment(s)
316i coupe 06/1995 102cp/150nm
200km/h BLANA!!! cred ca nu mai are aia doi cai frumosi... modificari: -suspensie sport 40mm -evacuare inox full custom -finala sport A.T.U inox |
bmw e36 320 coupe din 94 ,180 mii km ,bucuresti -constanta,6 persoane in masina 210 KM si mai mergea bine dar ma luat radarul si m-am oprit :))
|
320d din 99 210 nush dak se mai ducea.
|
318is 09 1994 165 mi km soseaua tragoviste 220 km/h mai dadeam poate da a stat vama inainte de curba spre buc si am crezut ca e garda ma ingalbenisem deja pana la ei am frant pana la 100 da deja am zis ca puscarie scrie =))
|
cred ca la toate sectiuniile renault, nissan, opel, saab... salasluiesc pescari si vanatori ca pe aci.
|
318is motor m44b19 din 97 stoc, 200.000 km.
220km/h la 6700 |
bmw e30 320i 12v an `89 180.000 km 195km/h pe autobahn ... motor stock !
|
e34 touring 520i 24v 150 cp + susp sport = 230km/h :D
|
bmw e36 192 cp de fabrica
in urma catorva modificari 260 tot bordul la 6400 cam asa.. adik pana sa ajunga in limitare( limitarea o am la 7000) |
BMW 320CI E46 170CP......240 km/h
|
bmw e30 2,5 24v proaspat montat si in teste, 235 km/h....nu m-am uitat la turatie ca am uitat...eram prea concentrat...poate se mai ducea...
|
moto m5 e34 ....290 ........;)
|
Quote:
|
Quote:
(Īnainte să comenteze cineva, cunosc avantajul pe care īl are o maşină capabilă să-şi menţină viteza maximă, cu toate caracteristicile de siguranţă, pentru mulţi kilometri şi mult timp, faţă de o alta care poate fugi cu 20-30 km/h mai repede la nevoie dar nu pentru multă vreme şi nici nu are la viteza maximă aceeaşi stabilitate şi uşurinţă īn a fi controlată) ~Nautilus |
2 Attachment(s)
Salut am un BMW 318 TDS compact din 97 am 2 poze una in care ii dau blana dar poza nu am putut sa o fac clar insa acul era aproape de 190 de km/h avand in vedere ca masina are doar 1665 cmc si este diesel, cred ca mi se pare de ajuns. Singura modificare este doar o resoftare din EPROM care imi asigura undeva la 118 cai, insa eu cred ca doare 110 am maxim, insa masina oricand ia 180 de km/h la 190 trebuie sa am drumul umpic liber in fata ca sa imi permit sa ii dau. Legat de viteza medie de 220 km/h cred ca pot sa zic doar atata: Iti poti permite cand ai un motor mare de 2500 cmc in sus sa zici ca viteza medie este de 220 km/h, aici in cat. asta intra masinile de gen m3, m5, 3.0i, 2.5i, 3.5i, 3.0D, 3.5 D ETC, nu are rost sa vorbesc, si nici nu vreau sa deranjez prin ce spun pe absolut nimeni, am avut 525 TDS E34 an de fab 1994 si acela a spus mult pacat ca nu am o poza, am reusit cu el motorul stock 215 km/h oricand ii dadeam gaz si mai mergea insa vibra motorul umpic ciudat si imi era frica sa ii dau, mai bine safe decat sa stric ceva mai rau.
|
bmw e36 M technik,M aerodynamic 318i,jenti 225,50,r16,fara modificari la motoriazre,evacuare sau altcva...i-am dat 200 pe autostrada soarelui la 5500rpm...mai mult mi-a fst frika
|
Bmw 530i E60, filtru KN, evacuare dubla Remus, 260 km/h
|
Quote:
|
asta parca e thread pt pescari. hai fratilor sa fim seriosi. barbatii o sa-si exagereze intotdeauna viteza maxima si marimea penisului:))
|
Quote:
|
Asta e top speed'u meu cu:
bmw 320i 94' e36 gume de iarna pe 15 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=26524 |
un seria 7 din 2005 .730 diesel.250 km/h maximum maximal
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning