Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   unde va spalati masinile? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4596-spalati-masinile.html)

CT-XX-EFS 15-01-07 18:30

Re: unde va spalati masinile?

o spalatorie buna este cea de langa cimitir , vis-a-vis de Gorbachiov .... am dat 30 Ron pe spalat motor , interior , exterior , portbagaj , motoru a iesit belea , cei de la Ambient au inceput sa faca lucru de mantuiala , avand masina alba se cunoaste si cea mai mica urma de jeg .. :D

ERY 15-01-07 20:27

Daca te referi la Delphi...da este beton acolo....Bucuresti colt cu Burada.

alexalexalex 16-01-07 10:45

Si totusi, nu m-a lamurit nimeni UNDE sa ma duc in CT. la un atelier serios, nu un "nene" dintr-un garaj.

Asa la spalatorii nu prea am incredere. Stiu ca este un atelier destul de bun in Buc. dar nu prea vreau sa ma duc pana acolo.

alexalexalex 16-01-07 21:47

Nu stie nimeni nimic ?. Nu si-a mai polish-at nimeni masinutza ?.

ERY 16-01-07 22:44

Leo - 0722 293 131 - super meserias baiatul...acolo am ploshat-o si eu si sunt foarte multumit....poti apela cu incredere la serviciile lui

alexalexalex 16-01-07 23:30

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 701407)
Leo - 0722 293 131 - super meserias baiatul...acolo am ploshat-o si eu si sunt foarte multumit....poti apela cu incredere la serviciile lui

Ok, multumesc FOARTE mult. Poti sa imi spui daca are atelier sau, UNDE luceaza ?. Asa, orientativ, ca imi suna cunoscut numele.

Da are atelierul lui de vopsitorie.... - ERY

CT-XX-EFS 17-01-07 00:16

CT-81-ERY nu ma refer la Delphi , ei s-au stricat mult cum de altfel si cei de la Ambient , inainte erau mai seriosi , ma refer la spalatoria vis-a- vis de parcarea de la rusi , deci cum treci de intersectia semaforizata de la poporului si o iei inainte la rusi acolo se bifurca drumul , la bifurcatie faci dreapta si nu cred ca mergi mai mult de 50 de metrii si este pe dreapta .
P.S. am mai vazut ca s-a deschis o spalatorie langa Tropi , o fi ceva de capul ei ? a spalat cineva masinuta acolo ?

D_M_X 17-01-07 01:33

unde zici u EFS ..o spala bine dar o sterge de kk...eu dupa ce am dat-o personal cu ceara am scos-o la fata...
Cat despre Leo il recomand cu cea mai mare incredere...

CT-XX-EFS 17-01-07 08:49

DMX ... daca stai cu gura pe ele , o sterg bine bine , dar daca eshti maniac ca mine cu geamurile .. no way .. ti le fac de comanda :)))

alexalexalex 17-01-07 15:07

Ok, va multumesc foarte mult. Mai am o rugaminte, puteti care stie sa imi spuna unde are atelierul, ca am impresia ca il stiu. Strada, sau cartieru/zona.

Va multumesc pt. ajutor.

Daca esti interesat il suni pe baiat si iti spune el.

Psycho 20-01-07 16:46

pe dorului ... asa se numeshte strada pe aceeashi strada cu DIA

AQUAMASTER 23-03-07 02:53

Cu spalatul in fata casei sunt de acord,dar ca sa ii dai si ceara cum trebuie sa procedezi?este ceva de genul polish-ului?Am luat un sampon cu "carnauba" sau ceva de genul asta - e super,dar vreau si ceara.
Poate ma ajuta cineva care stie?!?!

CT-82-PWR 30-04-07 22:22

eu imi spal masina acasa,iar o spalatorie unde se zice ca e buna si mai tot timpul cand trec pe acolo e aia de la gara la intrarea spre port.

GABBY_ 24-05-07 22:34

imi poate spune cineva daca un polish klumea poate scoate la viata o vopsea matuita de 15 ani ?o deschide sau doar ii dai luciu celei de acum ,asemanator cu un lac superficial?ms aticipat

CT-07-APV 24-05-07 23:17

Din cate am inteles se poate si daca vrei sa mergi la cineva care a facut acest lucru la o masina matuita contacteazama

ERY 24-05-07 23:22

Daca vopseaua e in stare foarte buna se poate matui uniform si aplica 2...3.. straturi de lac. Rezultatul o sa fie mai mult decat ok.

GABBY_ 24-05-07 23:59

sa inteleg ca partea cu vopsea noua trebuie sa o matuiesc pana ajunge la fel ca restul masinii si apoi sa vin cu lacul peste tot ?sper ca nu ai zis asa ptr ca altfel nu mai vad rostul vopsirii.,o ardem numai cu lacuri si gata cu luciul :) .poate mai explici inca o data, mentionez ca vopseaua buna este doar pe aripile din fata ,restul masinii fiind matuita

ERY 25-05-07 09:14

Tu cand o matuiesti, nu matuiesti vopseaua ci lacul . Ai vazut vreodata cum se polisheaza o masina?

GABBY_ 28-05-07 22:55

s-a gasit omul ,cu 1,5 mil face dacia ca noua ,mi-a facut o proba pe o mica bucata de tabla si a ramas si el un pic blocat cat de bine iese.ms oricum ptr ajutor .numai bine

aikman 21-09-07 22:17

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 922799)
s-a gasit omul ,cu 1,5 mil face dacia ca noua ,mi-a facut o proba pe o mica bucata de tabla si a ramas si el un pic blocat cat de bine iese.ms oricum ptr ajutor .numai bine

unde ai gasit ?? imparte cu lumea .... cred ca mie la tico nu-mi ia mai mult de 150 ron

aikman 25-09-07 11:03

am spalat mashina undeva la capatu lu 51 ... belea spala aia 15 ron interior si exterior .... dar spala bine bine ... spuma multa si o sterg cu simt de raspundere

leonard 25-09-07 22:55

daca vorbeshti de spalatoria aia care e non stop......sa vezi ce spor au aia la 3 noaptea:))))

aikman 26-09-07 05:58

tu vb serios ?? ai fost la 3 noaptea sa speli mashina ???? nu cred ca are nimeni chef de nimic la ora aia

sonykel 26-09-07 11:47

da cum sa nu e cel mai misto lucru... sa speli noaptea masina sau sa te duci la shaworma la 3-4noaptea =))

k4r4 26-09-07 12:08

care stie ce probleme pot sa am daca spal motoru la o dacie cu jet de apa...nu vreu sa demontez prea multe piese. in afara de acoperit carburator, scos baterie, ce mai trebuie sa fac? nu-mi vine in minte altceva...:)

aikman 26-09-07 20:24

sonykel ... pai iti dai seama ca dau aia o buleala daca o speli noaptea ... ce ochi trebuie sa ai tu sa vezi daca au sters aia bine ... iar partea cu shaworma ... acolo merg mereu dupa ce beau :D .... ca dupa bautura trebuie sa halesc

k4r4 nu e mai simplu sa te duci la o spalatorie ???

sonykel 27-09-07 02:39

miam spalato acum 10min la petromv la intrare in mamaia 4ron... tio speli singur ai la dispozitie 3min... sa luat super uleiu dupa ea

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1119312)
care stie ce probleme pot sa am daca spal motoru la o dacie cu jet de apa...nu vreu sa demontez prea multe piese. in afara de acoperit carburator, scos baterie, ce mai trebuie sa fac? nu-mi vine in minte altceva...:)

carburatoru asa si asa dar delcou fisele bujile ce sa mai aprinderea...
si bateria eu nu o scot... de obicei la unele spalatori au ei un capac de delocu mai ``special`` il scot pe al tau il pun pe al lor cu niste cauciuc la margini si la buji la fel pun niste capete de fise

leonard 27-09-07 18:10

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1118987)
tu vb serios ?? ai fost la 3 noaptea sa speli mashina ???? nu cred ca are nimeni chef de nimic la ora aia

am fost cu un prieten cu un logan ....creca ne-a injurat ala toata noaptea:))) pot sa zic ca a spalat-o bine la cat sictir avea in el:))

aikman 28-09-07 11:42

eu sigur va injuram daca eram in locul lui ... bine ca nu sunt :)

d3Mon's 03-03-08 12:12

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 701407)

Zgarieturile in tabla credeti ca o sa iasa la polish.. sunt destul de adanci.. de cheie:???: Unde as putea sa mai incerc sau cu ce

aikman 03-03-08 16:16

la polish am vazut ca ies alea mici de tot ... daca e de cheie cred ca tre sa vopsesti ... asa mai oftopic tocmai ca mi-am gasit si eu masina zgariata cu cheia in km5 .... as vrea sa il prind pe unu care face asa ceva sa vezi ce il zgarii si eu cu ranga pe fata

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning