![]() |
Re: mba_3ds max8
11 Attachment(s)
BMW e30 for 4TUNINGdays ...
dak a fost postat pe forum...sper k nu mai e nicio problema k il postez si aici... si filmuletu pe utube si comentarii...sugestii...critici..stiti voi...:arrow::arrow: |
masian e frumoasa ... nu ma incanta stopurile k design si canciucurile k sunt deformate p unde vin striatiile :) ... iar jentile cre k ar fi aratat mai bine alb-gri decat qm sunt acum ... par cromate sau k sunt din inox brut :)
|
1 Attachment(s)
bravo MBA, ma surprinde evolutia ta "misto" :D vezi ca ai cateva greseli dar alea se pot rezolva usor.
P.S : oglinziile alea.....cam ciudate...rau....eu zic sa faci altele ca strica masina zic eu.Bafta:!: |
da da....stiu toata partea de sus e facuta aiurea.....am facuto intro noapte toata.....
si oglinzile...sunt cele de pe m3 ...leam facut cat d bine am putut... si ms :D |
1 Attachment(s)
am spus ca sunt asa pentru ca sunt intr-o pozitie aiurea (in sus) si asta le face sa arate ciudate,makr indreaptale si tu sa vina in linie :)
|
2 Attachment(s)
mda...eu asa leam vazut :rolleyes2:rolleyes2
|
ce tari sutn ultimile 2 "Rendere" :lol:
|
foarte misto masina,am admirat`o si la 4td...dar jantele alea sunt foarte aiurea,ar fi aratat de 1000de ori mai bine daca erau mai mici si cauciucurile cu talon mai mare...oricum Felicitari!!!
bafta ! :) |
3 Attachment(s)
2 more...
si una si cu alfa..am reusit sa le bag impreuna...chiar dak am primit eroare...k not enought memory :rolleyes2:rolleyes2 |
:(( mie numi iese sa bag 2 masini ... imi da eraore d la vray ... vray bata ... imi place culoarea bmw in renderele knd e singur :)
|
5 Attachment(s)
new photos...
si ultimele inainte sa il bag la un "facelift" ...schimb jentile ...repar pe la geamuri... poate modific bara spate... ..pozele..cam intunecate...comments:lol: aa...am schimbat cauciucurile alea :censored: |
mi se par foarte "grainy" imaginile!
|
mareste subdiv d la lumini :)
|
asa e vopseaua (metalizata) si suprafata aia de pe jos ...detalii
imi plac jantele, dar de obicei ursii astia au 4 prezoane. :) |
lks stie..
subdivu era pe 70 ...asa e vopseaua ...si pe jos era un bump mic ... despre jenti stiu.......lam incaltat acuma cu unele noi... o sa mai vina niste poze...peste cateva zile...si poate inca un filmulet ... daca reusesc sa instalez fumefx |
1 Attachment(s)
cam in stadiu asta a ramas bmw ...acuma mam apucat d concept car-u de la peugeot ...incerc si eu :lol::lol:
poza e mai mult un test render.... aaa si apropo ...de premiile/diplomele si comentarile de la 4tuningdays se mai aude ceva??? chiar vreau diploma si comentariu :sad::sad::D |
1 Attachment(s)
:cry::cry::cry:mno...stiti de la c imi da eroarea??? iar ... acuma la peugeot..si este aproape gata :cry: ...si nu mai pot umbla...adica intru in program...ma lasa ..cateva secunde ..sau pana incerc sa fac ceva...si imi apare eroarea.... c ii pot face???
|
mai nu stiu sigur de ce iti da eroarea aia...dar eu zic ca e sigur de la fisier...incearca sa lucrezi pe ultimul autoback.....si eu am avut eroarea asta la un bmw odata...nush dc...dar cand dadeam clik pe o "vertice" anume.....imi dadea aceiasi eroare si am lucrat pe autoback....si am sters acea portiune dupa care totu merge bn :P
|
:-? ...am dat pe o salvare mai veche...de vreo sapt si se pare k merge... umblu de vreo 5 minute...si nu o dat eroare....acuam sa incerc sa o gasesc pe cea mai recenta care merge...sau sa vad de la c e eroarea.... da ma X( ...
|
am dat si eu peste aceeasi eroare de cateva ori si m-am invatat minte de atunci pt ca pierdusem o mare parte din lucrare
din cate stiu eu este un "out of memory" o sugestie: salveaza din 10 in 10 minute ;) io asa fac ;) si s-a mai intamplat sa apara dar nu am mai avut pierderi mari :D am mai zis si la tips & tricks pana termin o masina ajug si si la 100 de fisiere :D si dupa ce termin le sterg ... deci nu e nici o pierdere ;) |
poi si eu am salvari.... imi fac in fiecare seara o salvare...si am autobacku..din 5 in 5 minute... doar ca imi da eror si pe salvarile mai vechi...si nush dc:( :( :cry:
macar bine ca a fost bordu... si nu alta parte mai importanta... da acuma bordu il am la hidden objects... si nu pot sa ii dau unhide... pot sal sterg cumva fara sai dau unhide?? cand ii dau unhide imi da eroare... |
incearca sa deschizi un fisier de max nou
si dai merge ... si selecteaza din lista bordu ... |
hm... am descoperit...
era de la materialu de "piele" ...si pe bord era pusa piele... acuma am recuperat bordu... da imi trebuie alta piele:))..oricum...am scapat :D .. ms de sfaturi edit.... ba nu :((:(( tot primesc eroare... :(( |
pana iti da eroarea aia incearca sa dai din viewport "wireframe" si dupa asta ca sa numai ai probleme dute in materials, sus la > Materials, si dai : Dezactivate all maps (dezactiveaza texturile din viewport).Sper sa te ajute.
|
incerc.... uite de la asta primesc eroarea.....
|
da..ori e din cauza texturii ori din cauza excesului d poligoane....ori din ambele:???:..incearca cum ti-am zis eu si vezi daca mai face asa.
|
lam gasit ...si iam dat ... dar la mine este sus la views > dezactivate all maps... mia luat cv pana lam gasit:D...deocamdata nam mai primit... sper ca sa rezolvat :D multumesc...
|
are careva vreo poza (map)...cu semnele alea din bord... adica indicatoarele alea de avarii (nu imi vine in cap cum le zice ) ...alea ce iti arata.. usa deschisa... centura ... luminile..semanlizarile...alea...?? k nu am gasit...
|
4 Attachment(s)
niste poze asa fara materiale....cu c am mai facut...
cu aceiasi chestie ...dezactivate all maps imi merge si dacia 1300... dat oricum daca o mai fac...cred ca incep una noua...pentru ca am aflat multe chestii noi prin max :D... so....dacia... si poze de grup:d...doar boturile...nu am vrut sa bag masinile intregi ca nu cred ca ma tine calculatoru... doar cu boturile se misca foarte bine... (high rez pic) |
frumoasa fata are pugu ala ;)
|
Arata corect modelat botu` la 1300 (multi le fac dar arata rau), 2 observatii, bara de protectie e la distanta ceva mai mare fata de tabla caroseriei, si masca de la radiator e din 3 bucati, grila de la radiator si cei 2 ochelari ptr faruri sunt obiecte separate nu 1 singur. Ai uitat de reglajele farurilor (nu mai mentionam, dar vad ca vrei sa faci ceva detaliat, asa ca mergi pana-n capat cu detaliile). Bafta
|
5 Attachment(s)
peugeot air...
|
succes ! e interesant proiectul .. gpsul e cam ciudat.. bv
|
Quote:
|
Quote:
si.. la anu :lol::lol: ..nu scapa de mine |
Quote:
|
:)) am citit regulile.. de foarte mult ori ...
la inceput au fost 27 pe site... la finalisti.. pe urma au mai aparut 2... dar totusi peugeotu nu sa gandit k paote nu raspund toti? sa sa fi trimis la 35.. si la ultimii 5 sa le zica... ca in caz ca... nu li se raspunde ii baga?? asa e ciudat... or anuntat 30...si hop...27.. peste o zi.. 29... in fine... la anu...anu asta niciun roman |
care e treaba cu peugeot'u ? :D Mba spune-mi si mie k sa numai citesc din alta parte k sunt curios, poate o fi ce cred eu :lol:
Anyway frumos concept sincer imi place mult, dar nu crezi ca pneurile alea sunt mai mult decat foarte subtiri ? :D oricum bv :-P |
poi...ce sa fie cu peugeotu??...am participat si eu la concursu de la peugeot...atata tot ... si linku ala sunt finalistii alesi pentru concurs....
|
Am vazut si eu masinile .. si sunt cateva .. dar a ta e super tare , mai ales ca design.Poate descrierea nu a fost pe placul lor .. si un video ar fi perfect.. oricum esti primul roman caruia ii vad masina pt acel concurs .. si chiar e super tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning