![]() |
Re: Cand?!
Quote:
pe mine nu ma intereseaza varsta culoarea sau credinta :D daca esti baiat valabil..atunci merge... daca nu ..nu.. merg inchis si vad de treaba.. va astept pe toti la Iasi pe 15 sept. sa sarbatorim " Un mileniu extraordinar pentru masinile noastre...dinainte de anul 2000" A fost un mileniu care a lansat legende.. care a creat monstri.. si care a revolutionat automobilismul :D sper sa ne vedem cat mai multi pasionati.. nu doar spectatori.. cu respect..slip |
oo da, sper sa vin, si prob cezar si shumi imi vor zice ,,nu sper nu nimic, vii" ...... in fine ..... slip imi e dator cu una in gura :))
waiting forward to 15 september slip ;) pt cei care nu stiu ........ care intr-o sambata, scoala e pe 17 ;) |
Quote:
iti dau o bere-n bot.. k sa taci :D si o floare dupa ureche sa te linistesti :))) Asa e.. cade sambata pentru k mi se pare cea mai convenabila zi pentru eveniment !! f multi din cei care ar vrea sa vina spun ca "vai..atata drum pana acolo si stam o ora" pentru k apoi trebuie sa se intoarca acasa.. daca stau departe.. + de asta.. avem si noi oameni care..oricum ar fi.. nu pot aprticipa duminica.. din cauza ca a doua zi .. baga munci :D sper sa iasa bine si sa fie ceva masini prezente... va astept bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning