![]() |
Re: Polo - 86c BV 06 HOX
"Bolidu vieti si a tinereti" :D :)
|
Shuba ce mai e nou cu masina ?
vreo freza ceva pe la cameramani ?=)) |
Nu nu =))
Aveam problema cu trapa si am schimbato cu una un pic mai mare, si in stare mult mai buna :D. Nush de ce in vremurile astea grele, de sa lasat asa dintrodata temperatura imi consuma aprox 10% in oras, cand pana acum mai mult de 8 rareori lua, e destul de enervant. Au mai fost vreo 2-3 zile in care imi tot picutra ulei dedesubt,am marcat toate locurile in care am parcat :lol: ,si tot cautam de unde de unde pana a terminat ea singura :lol: . |
Ce mai e cu masina ?
|
1 Attachment(s)
mi-am vopsit ieri grila si stopurile de la masina
am poza doar cu grila momentan u i-ai mai facut ceva ? |
Ce frumos arata 8)..eu bag benzina si circul :lol:..nu prea am timp de modificari :oops:
|
a trecut la avansati nu mai baga bani in masina....produce bani cu ajutorul masinii ;)
|
:lol::lol::lol:
Nu am trecut nicaieri :-P , o sa mai urmeze cate ceva, dar cel mai probabil in primavara, asa sa am si eu vara masina frumoasa :lol: |
...am vazut si azi masina pe Lunga,,simpatica,,nu prea ma dau in vant dupa pola,dar asta parca e altfel.spor la treburi,numa bine!!!
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu un pic cu el
ceva realizabil si de efect |
hehe :) interesant
|
fain vt:)..Bafta cu masina
|
Si mie imi place mult VT, am si scos poza la imprimanta :D Incerc sa realizez insa e mai greu pentru ca pe fata nu pot sa o cobor asa mult pentru ca circul zilnic cu ea si mai intru si prin locuri unde sigur nu as trece fara incidente, plus e o alta problema cu foliile asa negre pe fata, arata foarte frumos, insa nu vreau sa am probeleme zilnic cu politia.
Azi am schimbat amortizorul pe dreapta cu unul nou deorece nu de mult am luat o groapa de saracul vechi sa spart :sad: Am facut reglaje la directie,si la motor, mai am de schimbat capetele de bara saptamana viitoare. Am facut rost multumita unor colegi de forum cumsecade de o prelungire(buza) de pe golf 2, care se poate usor adapta si monta, insa intai trebuie sa rezolv indoitura de sub bara care a capatato in urma acelui mic accident de iarna trecuta, care nu a fost inca reparat calumea pentru ca nu am ajuns la un tinichigiu, eu l-am facut atat sa trec itp-ul dar trebuie facuta perfect pentru a monta buza :D O sa revin cat de curand cu poze si noi informatii despre "bolid" :D |
mai baga si tu niste poze :-)
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu polouri din patria mama :) poate iti mai dau cateva idei pozele astea ... bafta si multi km fara probleme !
|
frumos polo, vechi dar imi place ca lai aranjat. totusi, eu unul cred ca ar merge sa ii faci albe jantele si grila fata (probabil si stalpul dintre geamurile laterale). daca poate cineva un vt sa vedem (eu unul zic ca ar da bine, si costa putin)
|
Quote:
Idei am, bani sa fie ;) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa 3 ani de uz aproape zilnic si peste 50000 km facuti, masinuta a intrat intro mica restaurare. Am alta masina cu care sa imi fac treburile, deci voi lucra la "bolid" in functie de timp si bani.
Asa arata momentan: |
bafta la treaba....
|
9 Attachment(s)
Atasez niste poze cu ce am reusit sa fac in ultima vreme, mentionez ca totul e facut low-buget, in mare parte de mine singur si cateodata cu ajutorul unui coleg forumist, anume robertlupu.
-am reusit sa chituiesc aproape toate gaurile (cea de la butonul portbagajului va fi astupat dupa montarea inchiderii centralizate) -am renuntat la antena de pe aripa -am refacut toata partea de sub bara din spatele masinii deoarece era ruginit, lovit etc, am taiat-o toata , si am montat o alta bucata de metal in locul respectiv, treaba va fi finisata zilele urmatoare -am eliminat aproape toate semnele de rugina -am refacut cat am putut toate loviturile suferite de masina dealungul anilor -am montat buza fata provizoriu, adica va fi data jos cat masina va fi vopsita -am montat niste leduri albe la pozitii, si mai am un set identic care va fi montat in spate sa lumineze nr de inmatriculare Am mai achizionat inchidere centralizata cu cheie briceag, niste huse scaune galben-negru (primite cadou :P), set de difuzoare fata-spate Blaupunkt (luate de la Carnacior), si alte maruntisuri... toate asteptand sa fie montate :D Pozele cu stadiul actual al masinii :D : |
asa asa .....incet incet se va reface bolidu :P :D ...ori cand sunt disponibil sa te ajut :P :) ;)..bft in continoare
|
5 Attachment(s)
Ce am mai facut zilele astea:
|
arata chiar fain... dar cred ca trebuia sa finisezi un pic mai bine unde ai astupat suruburile se vede dupa ce ai vopsit :)
Si ai incercat sa pui protectiile de la boxe ? cum arata ? :D |
Stiu ca arata un pic nasol, dar ma ... pe el chit pentru lemn ca nu e bun de nimic, si nam facut gaurile destul de mari pentru capul suruburilor si de aceea arata un pic nasol... acum asta e, oricum nu o fac pentru expozitii, o fac pentru mine, si pentru mine e ok ;)
|
Trebuia doar sa freci un pic mai mult :)
|
Pai tiam explicat mai sus..k daca frecam mai mult imi iesea surubu si era si mai nasol..:rolleyes2
|
Il vopsesti ? :D
|
Da, o sa fie vopsita, tot galben, inca nu stiu sigur ce nuanta, si nici nu stiu cand.
Zilele acestea trebuie sa ma ocup de rulmenti, planetare si franele pe spate. |
astupta si gaura de la broasca in haion, in rest toate bune.
|
Quote:
|
ai vopsito ?
|
asteapta ghioceii ca pe vremea asta nici vopseaua nu iese din pistol:))
|
sal. frumos polo, l-am vazut prin brasov, pe langa autogara nr2 bartolomeu. stie cneva daca pe modelu asta de polo merg montate franele spate de golf 2 gti? ca ar fi ceva interesant de facut.
|
Daca tot s-a postat pe topic... Shuba ar trebui sa ne tii la curent :) Am auzit ca ai vopsit cotoarba... baga poze... :D
|
Rabdare baieti, rabdare :D
|
2 Attachment(s)
Prima plimbare dupa aprox jumatate de an, masina este cam 75% gata
|
arata bine ma lamaia.....:D
|