![]() |
Re: Bz 88 Cvm
asteptam sicka..................asteptam:D
|
Te asigur k nu astepti degeaba Wgf, e adevarat k nush knd va fi gata in totalitate, mai ales k a venit vremea rece, dar sper s surprind in mod plaqt knd va fi gata. E ceva foarte diferit... deokmdata nu dau detalii. in weekend voi veni cu cv poze q ultimele realizari. Pana atunci, numai bine!
|
2 Attachment(s)
Nishte poze cu noul bord shi volan:
|
1 Attachment(s)
...shi ink una cu banketa spate (Espero) care deokmdata e gri...
|
Am zis eu ca e frumosa nu m-am inselat da scote-i scrisu ala cu verde de la interior k nu da bine si e pacat.
|
Shtiu k nu da bn, nu va ramane acolo!
|
1 Attachment(s)
ink cv:...in sfarshit, am renuntzat definitiv la yala de la portbagaj shi la eleron... urmeaza finisarea...
|
da sika................intradevar nu am asteptat degeaba....chiar sunt surprins placut!!
off:am fost si eu aseara la buzau la intalnire.....pacat ca nu ne-m intalnit sa vad si eu masina.....oricum nu e asta problema!!! hai bafta in continuare cu masinuta!!! |
Da dupa cum au spus s ceilalti nu am astptat degeaba SIK.Chiar o sa ne mandrim cu Dacia asta atunci cand va fi finalizata.Stiu k vor mai urma modificari.Sper sa o vdm s la ceva expo cve asa.;)
Spor in continuare |
scapa de syka pentru ca ai dat-o in mini kitch.. in alta ordine de idei cine poate sa imi faca si mie un suport de 4 ceasuri pentru stalpdin fibra pt a fi pus ca in prima poza cu interiorul de la sika ??
|
Nu mai e "SYKA" acolo, gata! Astazi le-am dat jos... qm vedetzi voi tot... Era kiar asha d impoortant?
|
Omule...ce sa mai zic...am citit toate paginile de aici si am ramas pafff.In alta ordine de idei masina e super,nu stiam de discuri p spate.Abia astept sa o vad dupa ce vor fi puse in alpicare planurile drastice pe care mi-leai spus.Keep on the good work !!
|
O sa privesc masina cu si mai mult interes decat o faceam inainte cand o vedeam prin oras.Bafta in continuare
|
cum ai facut cu bancheta spate?si zici ca e de espero?s-a nimerit la fix sau ai facut modificari?si mai ai capota aia neagra era trecuta in talon?[omologata] :D
|
1 Attachment(s)
...un filmuletz din arhiva cu Cvm-u'...
|
3 Attachment(s)
Pt. banketa de Espero tre' s mai dai numai ink 2 gauri de fixare. Asta e singura "modifikre"...
Mai am pt. voi cateva poze mai "inghezate" de saptamana trecuta de la munte... :D |
1 Attachment(s)
Sa va arat shi voua peste se froomoosetze am dat in hypermarket...:shock:
|
sika ...de unde ai cumparat macheta ???
|
sicka o poza din spate cu masina din momentu asta nu ai????fara eleron si incuietoare la portbagaj??
off topic:mai intra si u p mess ca te-a dat lumea disparut!!! CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!! |
putinele "zambetu lu iliescu" facute subtil si frumos ..bravo culoare e de nota 11 ...racing green-u sta fff bine pe dacia
|
imi place cum arata din fata asa e rea
|
Quote:
in jur de 100 ron sau vezi pm |
Ms pt aprecieri baietzi! Maketa e din Carrfour, dupa cum zicea Bolo Bcd, 140ron. Momentan nu am faqt poze spatelui fara eleron shi yala... iar pe mess nu prea mai am timp s stau...
|
sika....trebuia sa spui sa le aliniem noi 2... ca ceilaltzi stingeau discurile
|
in metro e 94ron :)\
|
Cum ai facut-o sa scoate flacari zi si mie plz
|
Cvm-u' "s-a facut mic"... :D poze cu prima ocazie... !!!
|
apropo de unde ai luat prelungirea pt spoilerul fata ?
|
ce bine arata
|
tot mai bine arata.Bafta in continuare...
|
bravo...o sa ajunga ceva foarte foarte tare...asteptam sa vedem pe viitor cu ce ne surprinzi...pana una alta...ne mai vedem pe la buzau:evil: :twisted: :evil: :twisted:
|
WRC, prelungirea pt. spoileru' fata e de Vectra C (de spate)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Primele poze dupa skimbarea suspensiei:
|
2 Attachment(s)
...shi cu noile jante...
|