Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   RWD Super5iams (Ex. GT turbo) (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/45238-rwd-super5iams-ex-gt-turbo.html)

audi200cc 04-02-08 14:35

Re: Supercinq GT turbo

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1334580)
cum adica? de ce sa sara? e ceva stricat sau ce sa fac? s-a stricat pentru ca am fost "berbec"(asa am fost numit de cineva :P). am fortat-o prea mult. incalzeam cauciucurile pe loc si poc... asta e... vad eu data viitoare :)

te rog mai da-mi detalii ce sa fac sa nu mai sara :) sa schimb tot elementul ala de pe cealalta cutie?

sunt faramicioase pentru ca sunt vechi si am eu pretentii prea mari la ea :)
si tu vezi numai partile faramicioase pentru ca numai pe astea le scriu aici. partile bune cand trage masina de innebunesc nu le mai scriu ca alea sunt de la sine intelese. oricum nu regret nici un moment petrecut reparand la masina :) satisfactiile sunt enorme

te intzeleg.Si eu am strans bani tp de 4 ani chiar dak am 14 ani imi plac masinile vechi pt ai ce sa lucrezi la ele.Ai o satisfacere k e facuta de tn.Nu prea imi plac astea mai noi pt k au sisteme complikate si nu iti ofera satisfactzie.Mai bn as prefera o vechitura distractiva la care sa am ce sa lucrez.Bafta q poriectul.Ce ai mai facut pe la ea?

miliady 04-02-08 14:50

am reparat-o momentan.... urmeaza alt intercooler intre faruri, montat bara si grila la loc. turbina de audi 2,3 benzina e in lucru si carburator modificat :)
asta dpdv al performantelor.

in rest urmeaza reparatii tinichigerie si montat rollbar.

audi200cc 04-02-08 14:54

am uitat sa spun k mi-am luat pe bani kare i-am strans un VW golf1 la 10 milioane.Este intr-o stare jalnica la tabla

audi200cc 04-02-08 14:55

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1334620)
am reparat-o momentan.... urmeaza alt intercooler intre faruri, montat bara si grila la loc. turbina de audi 2,3 benzina e in lucru si carburator modificat :)
asta dpdv al performantelor.

in rest urmeaza reparatii tinichigerie si montat rollbar.

niste poze cva mai pui sa ne mai clatim si noi ochi..

miliady 04-02-08 15:05

nu am facut nici o modificare de la ultimele poze :) cum fac ceva... va informez :)

miliady 08-02-08 01:31

6 Attachment(s)
tantanananana din ciclul ... ce se mai strica la reno 5.

azi am vazut ca pierd lichid de racire pe langa turbina pe undeva... desfac furtune... schimb coliere... nimic... desfac toata turbina de pe motor.... cand ce sa vezi... cotul de la intrarea de apa in turbina avea o mica fisura prin care iesea apa... am tras furtunul peste fisura... 2 coliere si gata masina :)

partea proasta fiind spusa... urmeaza cea buna =>

iata ultima modificare :):)
stopurile nu sunt de vanzare :) dar semnalizatoarele da...

100 ron setul de semnalizatoare.

o sa pun si o poza facuta ziua... eventual maine.

alexGTI 09-02-08 08:18

Tot respectul pentru masinuta ta :)
Poate ne dam 1 data din mers daca vrei ca ai vazut ca la starturi sunt praf (desi a 2-a oara am plecat in acelasi timp)

P.S. trebuia sa vi dupa mine in parcarea de la victoriei ca iti gasisem pe unu cu un renault care zicea ca el se da cu oricine.

miliady 09-02-08 17:44

data viitoare.... cu cea mai mare placere...

miliady 11-02-08 01:03

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1345338)
Tot respectul pentru masinuta ta :)
Poate ne dam 1 data din mers daca vrei ca ai vazut ca la starturi sunt praf (desi a 2-a oara am plecat in acelasi timp)

P.S. trebuia sa vi dupa mine in parcarea de la victoriei ca iti gasisem pe unu cu un renault care zicea ca el se da cu oricine.

din mers nu am nici o sansa... sincer... pe mine ma ajuta mult plecarea de pe loc... dar incercam oricum...

e vorba de reno-ul clio ala albastru?

oricum... poate stiti pe cineva interesat de o motocicleta yamaha xt125 R an 2005, primul proprietar... cumparata de la reprezentanta

Catalyn 11-02-08 11:40

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1342993)
tantanananana din ciclul ... ce se mai strica la reno 5.

azi am vazut ca pierd lichid de racire pe langa turbina pe undeva... desfac furtune... schimb coliere... nimic... desfac toata turbina de pe motor.... cand ce sa vezi... cotul de la intrarea de apa in turbina avea o mica fisura prin care iesea apa... am tras furtunul peste fisura... 2 coliere si gata masina :)

partea proasta fiind spusa... urmeaza cea buna =>

iata ultima modificare :):)
stopurile nu sunt de vanzare :) dar semnalizatoarele da...

100 ron setul de semnalizatoare.

o sa pun si o poza facuta ziua... eventual maine.

STOPURILE SUNT FAINE, SUNT CUSTOM SAU SE IAU DE-A GATA?..NU DE ALATA DA VREAU SI EU UN SET!;)

miliady 11-02-08 21:32

e toata masina de vanzare.... in principiu
stopurile sunt custom.... maine mai vine un set dar se vinde pe ebay.... :)

Catalyn 11-02-08 22:14

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1350766)
e toata masina de vanzare.... in principiu
stopurile sunt custom.... maine mai vine un set dar se vinde pe ebay.... :)

da un pret sa iau si eu pentru bondarul meu!

M Y U 11-02-08 22:59

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 1350899)
da un pret sa iau si eu pentru bondarul meu!

Nu sunt greu de facut triplele asa,trebuie sa gasesti omul potrivit....

Domnu Catalin sunt Dragos cu r5gtt ala negru de la mare,nu vinzi turbina de pe masina ta,sau sa iti dau alta si diferenta de bani?

Catalyn 11-02-08 23:01

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1351027)
Nu sunt greau de facut triplele asa,trebuie sa gasesti omul potrivit....

Domnu Catalin sunt Dragos cu r5gtt ala negru de la mare,nu vinzi turbina de pe masina ta,sau sa iti dau alta si diferenta de bani?

nope si vreau sa ii pastrez motorul de 1, 4 am ambitia sa il duc unde isi propusese Dragos sa il duca...caut omul potrivit pentru triple sa imi zica ce si cum si percutez

M Y U 11-02-08 23:20

Atunci, bafta in continuare la tunat ,daca te hotaresti sa vinzi masina vreodata,imi spui ca sa iau turbina si cu triplele nu stiu pe cineva care face,stiam,dar nu mai face asa ceva acea persoana.......

alexGTI 12-02-08 17:47

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1348795)
din mers nu am nici o sansa... sincer... pe mine ma ajuta mult plecarea de pe loc... dar incercam oricum...

e vorba de reno-ul clio ala albastru?

oricum... poate stiti pe cineva interesat de o motocicleta yamaha xt125 R an 2005, primul proprietar... cumparata de la reprezentanta

e vorba de un megane zgomotos :)

miliady 12-02-08 18:10

lasa ca vedem vineri cu megane-ul.

triplele vreau sa le vand pe ebay ca imi scot mai multi bani pe ele... in UK s-au vandut cu 360 euro....
eu le-as da cu 150 euro.

masina e de vanzare... nu am pus anunturi si alte alea... doar afise in geam.

miliady 18-02-08 00:02

s-a stricat electromotoru sau doar bendixu.... :)

riptor 18-02-08 10:16

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 1334513)
daca a sarit o data siguranta aia, sigur o sa sara si de acum inainte ;)

:) ce amintiri... am avut si eu exact aceeasi problema la r19 ... si intr-adevar dupa ce a sarit prima data a mai sarit de vreo 3 ori dupa... foarte enervant daca ti se intampla la 10 km de o manastire intr-o padure!! e foarte important ca siguranta aia sa fie originala (mie mi-a pus un segment de dacie fara sa stiu si evident ca a sarit,insa e posibil sa sara si cu siguranta originala, lucru pe care l-am patit de asemenea..). cred ca singura rezolvare e o analiza riguroasa a santului in care sta siguranta si daca se observa ceva uzuri pe-acolo .... probabil trebuie alta cutie. mie nu mi-a mai sarit pana la urma dar nici n am mai facut plecari de pe loc bruste, ii dadeam doar din mers. deci ai grija ca atunci cand pleci tare de pe loc sa nu fii in pustiu! :) bafta cu masina!

miliady 18-02-08 18:09

am pus siguranta si inel originale de pe alta cutie pe care o aveam pe-acasa...

de atunci am tot facut plecari bruste cu fiesta st si cu golf 5 gti :) si nu a mai sarit... sa dea domnu sa si ramana asa

alexGTI 21-02-08 17:44

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1366935)
am pus siguranta si inel originale de pe alta cutie pe care o aveam pe-acasa...

de atunci am tot facut plecari bruste cu fiesta st si cu golf 5 gti :) si nu a mai sarit... sa dea domnu sa si ramana asa

golf 5 gti a 2-a plecare nu ?:D

miliady 21-02-08 22:48

am mai incercat si cu altcineva... dar acolo era vorba de tine :D

alexGTI 22-02-08 08:33

si ? cu altcineva cum a fost ? l-ai facut sau te-a facut ?

miliady 22-02-08 12:56

cu Fiesta ST stau bine... chiar prea bine... :) in rest nimic spectaculos...

ma apuc de scoala de pilotaj ... sper... si ma bag la coasta :D:D:D

alexGTI 22-02-08 17:00

marfa rau :D
pilotaj :X

miliady 24-02-08 17:34

3 Attachment(s)
astazi masina a primit un set de cauciucuri 205 pe fatza :D:) iar cele maragoni au fost transferate in spate....
a primit de asemenea becuri rosii pentru stopuri si galbene pentru semnalizari.

miliady 25-02-08 23:17

8 Attachment(s)
Iata un nou update al stadiului in care se afla noua turbina..

are toate flansele facute... mai trebuie unite si modelate pentru a fi montate pe masina :D

toate la timpul lor... abia astept

e si o poza cu viitorul intercooler care actualmente nu mai are capace...

si cateva poze cu setul de triple clare pentru renault 5. 150 euro

miliady 25-02-08 23:22

vand de asemenea bara fatza, intercoolerul si furtunele aferente pentru un renault 5 GTT. 200 euro.

se vand numai la pachet pentru doritori.. tin sa precizez ca totul este bolt-on... nefiind necesare modificari majore pentru montarea acestuia.

villytzah 26-02-08 20:50

Dar...o mai vinzi sau nu .... ?? Ca am vazut anuntul ala ...

miliady 26-02-08 23:40

Re: Supercing GT turbo

o vand la pretul afisat.... mai putin nu...si oricum nu sunt sigur ca o vand... si cred ca nu o vand...sincer... am bagat prea multa pasiune si bani in ea.

turbo_crys 27-02-08 09:55

adi salut.zimi si mie te rog cu ce te ajuta actuatorul,daca zic bine,modelul asta pe care lai pus la turbo,vazand ca nu ai pe turbina ,ea fiind fara clapeta de pe evacuare ... zimi si mie la ce ajuta mai bine ...ca am vazut ca mai toate turbo de putere la vtm ca asa au,...ms, sa ai spor la treaba...;_)

miliady 27-02-08 14:26

actuatorul=wastegate....
wastegate-ul este de doua feluri: intern si extern... cel intern are o clapeta mica... orificiul fiind relativ mic, nu regleaza presiunea asa precis....

wastegate-ul extern are dita-mai clapeta...teoretic pentru ca se foloseste la turbine relativ mari care creeaza o persiune mai mare decat in mod obisnuit...

cred eu asa... eu am pus wastegate extern pentru ca nu am avut de ales.... si nici nu e prea comoda treaba...

turbo_crys 28-02-08 01:32

k...banuiam asta ,dar nu eram sigur...ms...

turbo_crys 28-02-08 01:32

bafta si inca odata spor la treaba ...ca stiu ca ai nevoie..;-)

gunball 28-02-08 12:09

foarte bine ce ai facut pana acum..nu te lasa.

florin_bilutza 01-03-08 14:15

cine imi da si mie niste scoruri pentru un kitt de ambreiaj nou ...pt un r5 motor 1100?plzzzz
id:florin_bilutza

miliady 02-03-08 16:09

oficial si neoficial masina nu mai este de vanzare. :)
carburator gr. A montat,
intercooler in bara si traseu inox pentru intercooler se va monta luni.
turbina noua mai are un pic de asteptat dar urmeaza cat de curand.
saptamana viitoare incepe tinichigeria pe dedesupt cu praguri schimbate si montat rollcage etc.
urmeaza si un set de jante frumoase....

alexGTI 02-03-08 16:48

niste jante albe ?

miliady 02-03-08 18:10

da... stie el repede...:)

rectific cele de mai sus... carburatorul meu modificat nu este de gr. A.... am inteles ca ala de gr. A e un pic mai mult modificat. asa ca imi cer scuze pentru greseala.

bafta in continuare

alexGTI 02-03-08 18:25

pai si-a reparat proprietarul jantelor alea albe masina ?:D

All times are GMT +2. The time now is 20:35.

- Copyright 2026 4Tuning