![]() |
Re: Poze noi cu masina mea. BMW seria 3
Quote:
Dar Techartul tau din signatura e bestial |
Quote:
|
explica si mie cum ai vopsit semnalizarile, culoarea masinii? sau ceva sprai?
|
sal
de unde ai luat oglinzile de 'm'? merci:-) :-) :-) :-) :-) :-) |
ai o masina de vis Razvan...nu stiu ce si`ar mai putea dori cineva kre are o astfel de masina...nici nu exista cuvinte k sa poata fi descrisa....sa ai grija de ea...k e pacat sa pateasca ceva
|
Quote:
Acuma cand am terminat cu asta cred ca voi face alt proiect...e de vanzare masina, sper sa aiba si urmatorul posesor grija de ea |
macar pentru satisfacerea curiozitatii unora .. la ce pret este de vanzare? :P
|
Quote:
|
lol,e ieftina :D io vreau 20 pe a mea:lol:, se poate lua t.v.a inapoi? ca vama e fro 4 mii.
|
la felul extraordinar in care arata .. chiar ca e destul de ieftina .
|
tare raw si care ar fi proiectul urmator ?
|
Quote:
Nu stiu din pacate cum e cu vama :(, sau TVA, va trebuii oare platita vama/tva cand intra romania in UE? |
extraordinar de frumoasa toate vin de minune pe masina
|
sal razvy.este intr-un anume fel masina.cea mai tareeeeeee!!!
te-am mai intrebat odata de oglinzi? merci.:D :D :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Mersi mult de compliment :) Oglnzile sunt de M5 look cu autofold |
tre sa te felicit pt masina superba pe care o ai...........multa bafta in continuare
|
asta e masina:yikes: ?? e LUX.:cool: ...... razvy ai o masina bestiala....tinde spre Perfectiune....!!!! cam cati $$ ai bagat in dansa ??? Belea rau ...rupe tot ..!!! :peace: :-)
|
cum poti vinde asa frumusete nu stiu :( la cat ai investit in ea si cu rabdare acum sa o dai ! unde mai e farmecu? te chinui sa o faci cum vrei iar apoi sa o dai ...mare pacat ...e o masina mult prea masina un bmw f finut aranjat si care nu supara la ochi sub nici o forma ..in fine,bafta la vanzare
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca o tin, mai ales ca iam gasit kompressor care imi da pana la 270 cp, dar din pacate nu e asa de ieftin...6000 euro :( |
Quote:
|
Quote:
Nu e asa de scump 6000 de euro ... pt a mea am gasit la 11 00, la abt :( si inca unu la 5000 dolari dar din america :( |
Quote:
Eu am gasit de la ASA, trebuie sa calculez sa vad cat iese montajul...si oricum trebuie demontat odata pe an cand e verificare..cam mare proiect :( |
Quote:
Atatea comentarii pozitive am primit aici pe forum (si pe strada, mai ales la costinesti...), va multumesc mult la toti |
Quote:
11 000 adica :lol: scuze, am gresit:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cred ca m-am decis :)
La primavara intra montat un monstruletz din asta pe masina. Ridica puterea motorului la 270 cp...deci un mic sleeper va fi Bemeshul, poate imi pun emblema de 316 pe spate ;) Mai trebuia modificat ceva la masina, altfel e plictiseala aici |
Quote:
|
Masina merge superrr eu am avut ocazia sa merg cu ea ce sa zik o adevarata bijuterie cand vii pe la oradea stii unde ne gasesti nu?;)
|
Quote:
|
asteptam atunci pana la anu'! nu ai un id de mess vreau sa vb ceva cu tine!
|
Incredibil de frumoasă maşina. Lucrată de profesionişti, clar. Felicitări actualului şi viitorului posesor!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Din pacate masina asta nu va fi gata niciodata vad.. Am mai gasit candy... inca putin carbon |
parca vad ca pana la urma si interiorul il faci de carbon..usor usor dai dinspre ext spre int ... ar fi mare pacat sa o dai/ eventual fara ce ai pus pe ea si restu sa vinzi separat ..cred ca ai scoate ceva mai bine la final cand tragi o linie ...
|
Razvy, cuvintele sunt de prisos! Masina este...nu prea este masina, este cel putin un bibelou de colectie! :))
Iar referitor la ideea de a o vinde pe care ai avut-o acum ceva timp, am un singur lucru sa-ti zic: "Baga-ti mintile-n cap!!! |
Inca o dovada, ca ce se naste din pasiune este impresionant!
imi cer scuze pentru cele 2 posturi consecutive!:???: |
Quote:
Ma gandeam si eu cand a sunat un cumparator si se cincaia la 500 de euro. De naiba o dau acuma cand nici nu m-am bucurat de ea doar 2 luni, ii o masina frumoasa, am bagat bani si suflet in ea asa ca mai continuu un pic. Si mai ales ca iara au venit piese noi, carbon interior, kompressor...trebuie finisata nu? Si primesc si 2-3 monitoare pioneer, alea trebuie bagate undeva, nu stiu inca unde, dar totul va fi sub acelasi format: cu gust, si sa imi placa mie, nu sa pun TV in portbagaj, sau in usi :) |
bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::::::
|
2 Attachment(s)
razvy iti pun aici pozele cu articolul din revista 4TuningRo cu si despre masina ta...
succes in continuare cu noile modificari...;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning