![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
1 Attachment(s)
se pare k au si nemtii un RED LAF :D dar e m3e30
|
:D :lol: :D se pare k este adevarat .ofii el m3 da al nostru este turbat:D marfa rau masinuta
|
baga si u niste poze ceva cu masina in stadiul actual !!!
|
pai nu prea ai ce sa vezi ca este la vopsit nici nu am facut poze o sa-i trag cateva cand e terminata pregatirea pt vopsit mai devreme a plecat si bancheta la tapitzat usor usor dar sigur ;)
|
salut catre toti....sunt prieten si cu tine dany si cu maroo,si cu blondu...am mai stat cu voi la garaj acolo....ce sa iti spun....3.5 suna prea marfa...si turbo.....as vrea sa vad...masina..in actiune...as vreau sa rupi gurile rele..{care spuneau de masina ca este praf,inafara d motor nu are nimik} stii si tu "vorbele"astea....toti care mi-au spus asta...le-am spus...este de ajuns...ca masina sa aiba sofer....si veti vedea ca in curand..masina va fi mai "DELICATA" decat "hai" CUM ERA INAINTE....o sa te caut zilele astea...il sun pe maroo si ne intalnim intro zi la garaj sa mai vb....
|
cam cati ai estimezi ca o sa ai dupa turbo ?
sunt incluse si pistoane + biele forjate ? |
o sa aiba pe putin vreo 4 sute...:) asa.....lejereanu...pregatitiva ca vine....
|
Quote:
are si pistoane si biele forjate ? |
momentan (pana iese de la vopsit) se fac planuri nu se stie exact ce va fi in motor sau nu va fi singurele lucruri concrete pana acum admisie de m5 si turbo dar ce vom folosii pt turbo nu ne-am hotarat nici noi dar pistoane si biele ar cam trebui sa nu stam sa schimbam motorul ca pe un scutec... oricum veti fi tinuti la curent ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cutie alpina 1 JOS:x:x:x:RUPERE 1-80KM/H:x A 2-120-140...DEPINDE DE RAPOARTE:x:x:xMAMA DOAMNE...DANyyyy mai imbolnavit:X
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu o poza...la scaunele lu' Dany...:X sunt super
Recaro |
Quote:
|
Quote:
frumoasa masinuza ta . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
RED_LAF Quote:
pune ma si film cu trolebuzu cand al fortam sa arate si el a urs ......... Film cu "trolebuzu" =))))))defapt pun 2....forja:X si "burn" daca ii poti spune burn =))))am ras ieri cu lacrimi:)))dane este vorba despre un 327(economic) cand mam suit in el lam intrebat p dany {e diesel ma?:(} si a zis nu ma e benzinar economic {masina de oras} =)))))))))))))))uitati-va ce face Dany cu masina de oras:))) |
interesat sper sa-ti iasa ce ti-ai propus,,si iti urez multa bafta..o intrebare am si eu daca schimb motoru de 2.5 cu unula de 3.5 fara sa pun turbo si prostii ca deocamdata nu am bani se merita?adica va fi diferentza?si cam cat de greu se monteaza?
|
Quote:
|
Quote:
|
merci mult am sa te tin la curent,,deocamdata nu am ce modificari sa fac pt ca nu dispun de prea multi bani si vreau doar sa-l pun asa pt ca de 2,5 m-am saturat,am schimbat 3motoare de 2.5 si la toate aceasi problema am ars garniturile,,,acuma vreau sa incerc si cu 3.5 si dupa asta voi vedea,,,merci si spor la treba
|
Quote:
|
deci am avut si eu bloc de 2.7 si restu pieselor din motor 2.5 si tragea super bine si avea si serpi dar cred ca din cauza unui radiator l-am facut praf pla mea nu stiu exact...si daia m-am suparat si vreau 3.5 pt ca am gasit la cineva,,si eram curios sa stiu cum sta pe urs,,oricum cred ca fuge mai tare decat un 2,5 si oricum rupe curu la un 2,5 nu?
|
Quote:
|
cam asta e secretul ;)
|
[QUOTE=vec;1014744]sal ce set de pistoane ai gasit la 800e???/[/QUOforjate de dimensiuni diferite:lol:
|
sal. am reusit si eu in final sa fiu printre voi. frumoasa masina frate. pe cat de frumoasa am inteles k va fi si atat de turbata?:shock: :shock: :shock: in curand va iesi si masinuta meak altfel nu se poate numi pe langa a ta. masinuta mea va fi vaccinata si nu va turba.;) ;)
|
se pare fratiilor k saptamana aceasta se va anfrepta masinuta mea spre garaj de la vopsitorie ,al astept cu drag cu tot ce ai trb .vreau cat de curand sa ai anchei mot si sa al vad ce poate aspirant si dupaia dupe aproximativ 2 curse maxim vreau sa intre an ce iam pus bonus de o parte .sunt toate pregatite .la 2 curse astept provokre indiferent de mot k am dupaia poate sanse sa ma revansez:lol: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :rolleyes2
|
rabdare si tutun dani si o sa iasa crima..tine pentru tine nu mai da atatea detalii:)))!linistea inaintea furtunii!bafta cu proiectu` si spor la treaba!
|
Quote:
;) |
Quote:
|
te asteptam cu drag!!!!
|
bai "Astia" LASA-TI caterinca asta.....asteptati..."rabdarea inseamna totul" si veti vedea.....eu sincer...mi-as dori din tot sufletu sa il vad pe dany la start cu "MARELE "REGE" TXA".....SI APoi cu Dgh.....
|
abia astept sa vad ce iese din ea..si din cate am inteles e pe drumul bun!bafta dany!..(sa ma bata mama) :)
|
salut . bafta dany cu proiectu asteptam bestia pe strada . Kezzu-le tu ce mai faci cu ursu ala .....sta de ceva timp . se anunta ceva grav si la tine sau ///// old kezz bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning