![]() |
Re: E30 lovers
spunetzimi si mie ce-i alpina ca pana de curand am crezut ca-i tuner bmw da am citit pe un site o intrebare de genu '' carei cea mai tunabila marca ??? '' si la propuneri conducea dacia dar pe langa asta mai era si o marca 'alpina' pe care puteai sa o tunezi... io nu mai zic nimik...
o sa revin cu adresa exacta |
Alpina, pentru BMW este ceea ce este Brabus pentru Mercedes. E ceva mai mult decat un tuner, adik tuneri de casa pentru cele doua sunt Motorsport pentru BMW si Amg, pentru Mercedes. Daca iti iei un Brabus, in certificatul de inmatriculare nu va scrie (sau cel putin in tarile civilizate si mai cizelate dpv auto) Mercedes Brabus E V10, dau un ex ci doar Brabus E V10, deci Brabus e producator, la fel e si cu Alpina, nu te duci la BMW si spui vreau BMW Alpina, mergi direct la Alpina si spui vreau B8, de ex. Deci da, teoretic Alpina e Marca. Desi nu vad ce rost ar mai avea tunerirea unui Alpina.
|
3 Attachment(s)
Ca sa nu fiu Off Topic.
Culoarea se numeste Avus Blue. Si cineva stie sa se joace cu aparatul de fotografiat... Multumesc. |
5 Attachment(s)
Pe cat sun jantele la ursu de mai sus ?:rolleyes2
_____ Si de la mine cateva E30 ca nu sa nu fiu off ..... |
Probabil 16x9 all the way... nu stiu exact.
|
9 Attachment(s)
mai pun si yo ....
ps:imi cwer scuze dak unele din ele au mai fost postate ,,, |
E30 lovers
6 Attachment(s)
Poze preluate de pe alt topic!;)
|
Quote:
ps. se vede ca cineva se pricepe la fotografiat :| |
6 Attachment(s)
Another day Another Beauty...
Multumesc. |
2 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru posturile consecutive, dar trebuia sa pun pozele astea, mi se pare pur si simplu genial...
|
Quote:
P.S. .................stai calm Bass-Evolution(legat de posturile conscutive)....macar pui chestii mijto.............. |
8 Attachment(s)
sa pun si eu niste poze........
|
9 Attachment(s)
ultimele mele "achizitzii"(ultimele care au ajuns la mine in comp)............eu zic k arata bine............voi???................mai ales cel roshu..............mama mama ce evazari bestiale are..........8) 8) :lol:
|
unele poze puse de tine mai sus, isi au locul la sectiunea "chici" ......mai sorteaza-le!!!
|
Quote:
|
Cel mai urat ursulet care l-am vazut pana acum este cel roz , o masina mai urata ca aia nu se mai poate intalni , in rest toate pozele care au fost postate sunt super .
Salut ! ! ! |
ala rosu pus de no limits design cu evazarile !!!! e mortal , cel mai frumos urs dp parerea mea :D
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
>>>>>>>>Revin si io cu un update<<<<<<<<
|
Quote:
|
Quote:
da..e cam \'feak\' ursu\' ala..urat..au stricat frumusetze de E30 ! :| |
scz ca fac mai multe post-uri consecutive dar am uitat ceva .. ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste link-uri de unde pot comanda M-tech 2 ? multzumesc anticipat ! cheers
|
uite aici . in legatura cu kitt m-teh 2 https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/37774-vand-kit-tehnik-2-pt-e30.html
.am si io intrebare , stii cnv de unde as putea sa cumpar o , macheta de bmw e3o .(ursulet ) prin bucuresti;). ms |
4 Attachment(s)
niste ursi dp la noi :d editia Black ;)
|
1 Attachment(s)
unu care va fi gata in curand :rolleyes2 :lol:
|
Quote:
|
deja are m teh 2 ;)
bv fumule |
Quote:
oricum asta conteaza mai putin,important e ca din ce in ce mai multi au invatat ce e frumos la un urs,si nu mai fac "vitangtuning". |
Quote:
|
9 Attachment(s)
E3o(10 caractere)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Ms ;)
______ E30 M3 :rolleyes2 |
8 Attachment(s)
:shock: E30 Power=drift Power:shock:
|
15 Attachment(s)
Pentru Luni dimineata.... Sa aveti o saptamana reusita...
|
4 Attachment(s)
ista ma inebunit:D
|
te-a inebunit atat de tare incat o sa-ti faci unu la fel... :D:D:D:D:D
|
xerox de ro :D
|
Quote:
|
Quote:
|
NoLimitis, permite-mi sa nu fiu de acord cu tine, si sa fiu de acord cu skillz, de ce zic asta. Deja E30-ul e o masina care a iesit din productie de peste 10 ani, nu ai cum sa nu ai o masina unica, orice i-ai pune sau orice nu i-ai pune. Daca ai cumva norocul sa mai ai si unul din cele doua kituri, atunci esti si mai castigat. O masina veche e mult mai valoroasa atunci cand e pastrata cat mai aproape de ce a vrut producatorul sa fie. Daca (fiind posesori de E30) avem norocul ca uzina sa ne puna la dispozitie si unul sau in cazul asta doua kituri de tuning ar trebui sa fim fericiti si recunoascatori, ai un E30 cu M-Tech II esti la fel cu cel care e parcat langa tine.... dar totusi Altfel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning