![]() |
Re: Roman
Da pe tipul cu Golful l-am mai vazut la intalniri ..si ala cu Skoda ...Subaru a fost la Suceava la curse....si am mai vazut o gramada de masini pe la voi ...un Audi A4 cu sticker 4Tuning...VLD la numar ...ar fi oameni cu care puteti incepe ceva...
|
Quote:
|
Loome eu raspund prezent cu cea mai mare placere la orice tip de intalnire si adunare oricand se hotaraste sa se faca cu o conditie, sa fiu aksa (k plec iar...)
Deci ne auzim pe la o 16 august. Multa bafta tuturor si fara puncte |
lume care sa vina la o-ntalnire este...
|
Dar io ma refer ...sa incercati as dezvoltati ...o intalnire spatamanala ...sau macar o data la doua saptamani ..ca altfel o sa meraga treaba ...uite la noi vine din ce in ce mai multa lume ;)
|
o sa va explic eu cum e cu baietii cu Subaru in caz ca nu stiati si nu o sa-i mai acuzati de nimic
|
pai :rolleyes2 zi'ne si noua....ca si noi suntem curiosi :oops:
si....nu i'am acuzat de nimic :rolleyes2 |
nu aici, vineri daca reusesc sa ajung. Nu e de rau, stati linistiti
|
mi`am luat permisu inapoi :D yupiiiiiii :) sal again lume
|
In sfarsit ...da de ce nu ai dat nici un semn pan acu?
|
hai sa stabilim odata ziua aia si ora intalnirii... vin si yo, deocamdata cu bicicleta sau taxiul...
|
Quote:
Noi o sa incercam sa va sprijinim ....prin prezenta la una din intalniri ...pentru inceput ... asa ca sa stie lumea ce si cum ...Hotarati voi...anuntati ziua ...ora....si daca pot aduna o gassca de la Piatra venim ...Numai sa fie in weekend cand lumea e mai libera;) |
pai cel mai bine ar fi tot vineri seara, in felul asta se strang toti si se hotaraste, azi mergem la Roman, sau azi mergem in Piatra... da' asha e, din cei acare au masini, eu degeaba vorbesc...
|
Quote:
Deci...? Ce spuneti??? Ne bagam...astept propuneri. Multa bafta |
hmmm... eu nu stiu cu cine vorbesti ...ti'am mai zis...stii parerea mea...
se pare ca celor din roman nu prea le place 4tuning'ul...:no: |
nik nik pana la ora asta...inca asteptam...
|
fratilor, cateodata la bancute se strang si cate 20 de masini, daca nu mai bine si baietii stau si pan' la 2,3 noaptea,... din cei care aveti masini veniti si trageti de maneca, hai sa facem aia, aia... intr-o seara, nu trebuie neaparat stabilit... M-ash duce yo da' pt ce daca nu am masina, v-am zis... vin cu bicicleta:lol:
|
Pai atunci acolo trebe mers si vb cu baietii...sa av bagati inseama cu careva care ii mai cunoaste si discutati ce si cum ... stabiliti locu de int acolo la o ora stabilita si asta e...apoi daca comenteaza careva o sa mutati...dupa ce va mai cunoasteti intre voi
|
Asa e... si vor fi care or sa vrea intalnire, care nu... oricum se gaseste lume...
|
Bai.... cel mai bine ar fi la bancute... chit ca e la vedere... dar mai intai ne cunoastem si pe'urma om dezvolta noi relatiile... da stabiliti o zi o data... vreau sa vin cu tzg@ sa ne dam cu bicicletele...
|
Quote:
|
4Tuning la Roman e pe biciclete :)) (daca pe biciclete o sa veniti, pe bicicleta o sa vin si eu :)) )
|
Quote:
|
Nu de alta... dar dak ar fi sa aduc masina... s-ar cruci lumea de "monstrul" meu :)).. in fine... da voi baieti unde ati vrea sa faceti meetingul?... parcare kaufland nu stiu daca e o idee prea buna... faza care morpheus a zis-o ca politia n-are ce sa ne faca e relativa... daca se posteaza un bulangiu in parcare cu o camera de filmat... (gabor fiind nu voyeur)... pe'urma ii ia pe fiecare la rand cand ies pt aia,pt asta, pt cealalta... think about it
|
Quote:
eu unul vorbesc degeaba nici nu am permis=)):oops: |
pai... ce-ai vrea sa facem... what do you have in mind?8) :lol: in fine... daca se va organiza(o data) evenimentul asta pentru roman.... eu vin... cum draq.. nujt... bicicleta(lu tzg@)(eu vin p portbagaj sau pe cadru)... si tre sa fie oleaca de miscare pe threadu' asta...(park seamana cu romanu dupa 9 seara.. bate vantu :lol: )...
|
:)) "Nu de alta... dar dak ar fi sa aduc masina... s-ar cruci lumea de "monstrul" meu ).. in fine..." Frate nu iti fie rusine cu masina. Si trabat daca ai tot e bine, intalnirea nu e a celor cu masini testoase si scumpe. (prieteniii stiu ce vb.) E intalnirea oamenilor, a celor pasionati de masini, de motoare, de tuning...Daca ar merge eu asi veni si cu Skoda lu bunicu :))
|
frate... nu ma refer la asta... ma refer ca daca noi tot suntem promoterii ad-hoc ai 4tuning in roman... masinile noastre ar trebui sa aiba o modificare cat de mica... masina mea e stock... (ma rog nici nu-i a mea e a lui tata)... acum... problema e ca ar trebui sa vbim cu cei pasionati de tuning...(nu inteleg de ce vreti sa ii aduceti pe aia neinteresa(n)ti acolo)... in fine... om trai si om vedea...om bogat si om sarac
|
Quote:
|
frate... voi voiati sa-i aducem pe aia de prin oras cu masini tunate ca lumea(dnd-ul, wrx-urile, dmx-ul).. frate... coincidenta face ca eu sa ii cunosc pe cativa din ei... dar... sincer... n-ash crede k s-ar baga la asha ceva... pt ei e mult prea "copilaros"... asa ca... zic eu... o sa ne intalnim undeva... unde si putem mere la un suc ceva... royal-ul ar merge zic eu... mariko... oricum... kiar si petrom merge(suntem la inceput deci multi "fani" nu sunt)... punem la punct treaba.. vbim si cu aia de la pn sau tn sau bicaz.. eu zic acum k everyone din nt is welcome... si dup'aia... cred ca treaba se va mari... deci... sa recrutam pasionati...eu ma inscriu in astia... faza cu 4tuning si bani... that's damn funny...
|
Damn funny like you are...dude...tu stii ce vorbesti?
1) NU AVEM SI NU VREM SA AVEM IN MARE NICI O TREABA CU "AIA de prin oras cu masini tunate ca lumea(dnd-ul, wrx-urile, dmx-ul)" 2) "coincidenta face ca eu sa ii cunosc pe cativa din ei" Sa fii sanatos...si eu :) ii cunosc si ce? 3) Citeste cele 11 pagini scrise pana acum si apoi bagate in seama referitor la locurile de meeting si "copilasii" de pe aici...hai sa fim putin seriosi, da? |
dude... toata lumea de pe aici vrea sa se intalneasca...pana acum tu si wrc v-ati "intalnit" atunci... and that was it..si eu is obosit asa ca ideile curg oarecum ciudat so sorry... dar... totusi ar trebui sa vedem cati ar veni pentru inceput dintre cei de pe 4tuning... si apoi spreading the word... s-ar mai strange pasionati... is obosit asa ca... inca o data imi cer scuze....
|
Ei...uite asa mai vii de acasa ;) Cel mai frumos ar fi in viziunea mea intro joi seara sa strangem o gasca si vineri seara toti sa o taiem la piatra...caci acolo fenomenul 4t ia o amploare destul de mare (recunoaste lumea din mai toate colturile tarii ca la Piatra chiar e 4T...) Deci?...
Altfel...cea mai buna mediatizare este sa aducem putin lumea de la piatra pe la noi (cum a fost la Tg. Nt.)...asa sigur o sa se vorbeasca prin oras...si abia apoi o sa facem "un vineri seara la Kaufland " sau "un vineri seara la bancute"...vb. prostii? |
buuun.... pt asta ar trebui sa vbim cu astia de la pn sa vina intr'o seara... insa... pt asta trebuie sa ne gandim undeva sa ne intalnim... bancute nu stiu daca ar fi pt asa ceva cea mai buna alegere... asa ca... eu as zic royal/mariko... loc si de uitat la masini ... si de baut un suc ... acum eu ma pun de luni la munca la masina mea... (vreau sa o scot la linia de plutire)... si oricum chestia asta o sa o fac impreuna cu tzg@(ca sa nu ii mai zic asa k ma enerveaza ---> il cheama dutzu)... si o sa mai vbim si noi... si mai discutam si pe forum... pt k... oricum noi 2 plecam in oct la facultate... si ar fi pacat sa nu se fi inceput treaba.... :cry: ... mai gandeste-te si la faza cu kaufland...acolo o sa fie fain la iarna... drift session :-) :D :-) :D
|
Quote:
oricum ar fi, deocamdata yo-s cu bicicleta:D masina mea nu are motor :sad: La piatra daca e de mers ma bag si yo da' la ia-ma nene... (pun bani la benzina:D ) Quote:
|
capace cu spinnere... leduri de alea pe la spalatoare si 2aripioare... praguri GTi... si mai vedem noi... nu ma.... chiar... pana una alta... ce solutie ar trebui sa iau dutzule ca sa curat alea(tata mi-a interzis shmirghelul)...
:?: |
1) "eu as zic royal/mariko... loc si de uitat la masini" Frate astia daca vin de la piatra aduc cu ei si masini, nu gluma :)) (si mai vin si de la bacau si TG NT...) deci umplem parcarea de la mariko cu ei (care este seara deja plina) si parcarea de la Mariko (in care poate gasesti 1 loc) si restul masinilor le tragem pe E85 pe dreapta??? :)) Eu si altii am spus bine si obiectiv Kaufland ;)...in final ai sa ajungi la concluzia noastra. P.S. Nici la bancute nu e loc daca vin astia de la Piatra si amandoi stim asta.
2) "mai gandeste-te si la faza cu kaufland...acolo o sa fie fain la iarna... drift session " . Drift session o sa facem da nu la kaufland ca nu cred ca o sa iasa bine (stiu un loc pe malul moldovei, poate stiti si voi, unde iese bine ice driftingul ;) ) 3) "La piatra daca e de mers ma bag si yo da' la ia-ma nene... (pun bani la benzina )" A IIa varianta man :) mergem acolo ca o comunitate :) (oricat de mica ar fi ea)... 4) Si eu am 3 masini in curte :) 1 din care incepe sa rasara un visin, 1 care merge super bine da e lenesa si ii place mai mult in garaj la umbra si racoare...si inca una care merge bine :) mai ales cand o tratez eu cum se cuvine :)) |
frate... unde ai vrea atunci sa bem un suc... si sa venim toti daca ar fi sa ii includem p aia din pn... sincer acum... asta vreau sa zic... kaufland e super tare... dar astea... dupa.. vba lui dutzu ne vedem la o bere un suc... noi... discutam... vad k esti tu,wrc, dutzu, bontzay, me si cine-o mai fi... si punem la punct kestiile alea atunci... acum asa pe forum... las un post eu lasi un post tu.... nu prea ne intelegem... know what i mean... asa k.... sa stabilim o intalnire intre noi... si acolo vom mai vorbi.... asa pe thread.... asa ca un meeting intre forumisti... unde?!? .. p.s. intreaba-l pe tzg@ ce drift fain faci la kaufland... am fost iarna trecuta.. e prea marfa...
|
eu zic ca si parcarea de la mariko ar fi o solutie, e foarte mare si poti trage masina si in spate si in parcarea de tiruri... si daca e vorba de o-ntrunire mare, cu cei de la pn sau tn se poate face si o rezervare... daca nu, kaufland.
|
parerea mea e k p forum nu rezolvati nimik..cel mai bn e sa va intalniti odat` toti..si puneti la pct toate detaliile...asa pe forum...unu scrie cva..altu intelege altcva...si nu faceti nik..si e pakat..! bafta all
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning