![]() |
Re: Cat iti consuma masina ?
~Ada~ si vlad_cielo avetzi dreptate my mistake nu exista 1.9 benzinar la a4
|
deci sa inteleg ca ia cam 6 in afara si 10 iun orash?acuma alta intrebare..m-ar interesa in special modelul de a4(b6) de 130 cp,1.9 TDI Quattro ,stye cineva consumul la modelul asta?cred eu ca tre sa fie ceva mai maricel..dar cat?:D
|
Dap.Asta nu-ti poate spune exact dekt un conduktor al modelului;) Pt date informative poti st uiti p site-ul oficial sa vezi c zic ei :D
|
Quote:
|
De ce ejti rautacios sido:?: :-) Omul n-a facut altceva dekt sa intrebe;dak strange banii sa shi-o cumpere sau intreaba din alte motive e treaba lui;ishi face el propriile socoteli;)
|
Ms ~Ada~ pt intelegere.sido sa sty ca a intreba nu e gresit,si chiar nu o sa imi iau masina aceea ca sa imi pun problema ca nu am bani de benzina(mai exact in cazul modelului pe care-l vreau motorina),dar ma intereseaza orice aspect al masinii,deci si consumul e un aspect,legat de costurile de intretinere styu ca ai dreptate,sunt destul de ridicate,dar daca ar fi ca la dacie inseamna ca nu s-ar mai numi audi,ci s-ar numi..oltcit :D sau nush..in economie garantia calitatii este data de un nivel ridicat al pretului,nu intotdeauna,exista si destule exceptii,dar mai mereu asta ar fi cam primul semn ca ceea ce vrei sa cumperi reprezinta ceva f.bun calitativ,am dreptate in ceea ce zic?
|
si inka ceva ~Ada~ cosnumul pe site-ul oficial e un lucru si consumul real e altceva:D..poate imi spune mai multe vreun propr.de A4:d ca din datele lor nu am incredere,de ex consum extra-urban 5.2 l/100 km urban 8.3 l/100 km si mixt 6.4 l/100 km,ti se pare realist pt quattro?mie nu prea,dar poate ca gresesc
|
Crede-ma k shtiu asta f bine:lol: :lol: Dar ziceam shi eu:-P Ar trebui sa intrebi shi la Audi k acolo sunt posesori shi poate iti pot spune exact c shi cum;) Aici nu shtiu dak o sa fie cnva in masura sa-ti dea datele "exacte" :peace:
|
ai dreptate ms frumos cred ca o sa intru la audi,ar fi trebuit sa intru din prima acolo pt alte aspecte,dar m-a atras titlul topicului:)
|
off-topic:~Ada~ apropo nice car ai;),m-am uitat putin la poze;) e frumoasa,este si furioasa?:)
|
Quote:
|
Quote:
1.cat o sa consume,si dak o sami permit sa fac x km pe zi,knd vreau yo,si dak o sa pot sa pun benzina in fiecare zi 2.in caz de se strica ceva,de unde drequ mai fac rost d bani? 3.luam masina aia cam de fite,impresii.sincer nu sufar de asa ceva.knd stiu k am masina si pot sa merg unde vreau la ce ora vreau si nu tre sa iau taxiu/sa merg pe jos,asa bine ma simt:D scz dak tea deranjat cu ceva ce am zis yo,numai k raman la concluzia k dak vrei masina in gen a4 tre sa fii constient k minim jumatate din veniturile tale pe o luna,poate si mai bine,se duc in ea.numai bine |
Asha cum ti-ai pus U problema kt o sa consume,cati bani kshtigi p luna,dintre ei kti se duc p mashina probabil asha ishi face shi el socoteliile:-) Asta e tot c vroiam s subliniez eu;sper k nu te-a deranjat faptul k am spus ca ai fost rautacios :suspiciou dak da,imi cer scuze;)
|
Sido styu bine ca ai dreptate,dar sty cum se zice:"Intinde-te cat ti-e plapuma",si eu urmez proverbul asta,nu ma hazardez,si nu ma arunc cu capul inainte la orice,am putini ani la activ,era sa zic km:D,dar anii care-i am sunt traitzi la maxim si cu destule experiente;) buna sau rele,oricum nu m-a suparat ceea ce ai spus pentru ai prea multa dreptate la treaba asta,styam persoane care isi cumparau masini klumea ca sa le tzina in fatza blocului,si poate mai consumau si cam mult si in plus alte costuri pe care ei nu le estimau inainte de cumparare..nu e cazul meu,nu o iau sa o menajez,sa-i dau"concediu" in parcare:D deci..you have a point dar pe oamenii astia nu-i poti convinge,tre sa se loveasca ei cu capul de pereti ca sa inteleaga:) ~Ada~ ms din nou pt."aparare":) ma simt "mai protejat,mai uscat,mai curat " ca in reclama:D sa nu te superi pe mine pentru gluma si sa iti traiasca masinutza,apropo catzi calutzi ai si de cat e motorul?
|
~Ada~ ms din nou pt."aparare" ma simt "mai protejat,mai uscat,mai curat " ca in reclama sa nu te superi pe mine pentru gluma si sa iti traiasca masinutza,apropo catzi calutzi ai si de cat e motorul?
:woowoo: :woowoo: Nu ma supar stai linishtit;) Multumesc:oops: Datele tehnice nu le scriu aici(pt concurentza;) ):twisted: :twisted: |
SN consum mixt 7,7 real nu ce da cartea
|
Quote:
Nu prea inteleg sensul discutiei ...o masina gen A4 consuma un pic mai mult daca nu chiiar la fel ca o Dacie "masina saracului"...in general ca sa ai o masina trebuie sa scutiri si din buzunar...asta e. La masinile pe motorina intretinerea costa mai mult...la cele pe GPL...ce sa zic...ar fi o solutie. Adevarul e ca eu folosesc masina exclusiv pentru diveritsment (Honda Prelude 91...2053 CC, 140 CP consum 8 afara...11 oras) |
dacia 1310 , din `89
urban ajunge pana la 14 dak e bara la bara.. afara ia vreo 7-8 .. condus mai sport .. in limita bunului simt , in limita la o dacie de varsta ei :P |
audi a4 din 2004, 1,9 tdi, 131 cp, 6 trepte
consum in oras: 7-8 cand merg normal 10-11 cand am chef sa ii dau in gura consum in afara:5.5 cand merg cu maxim 130-140 6.6 cand am facut craiova-buc si pe autostrada am mers cu 200 |
johnny_cv9 Ms man pt informatii..e si quattro cumva?asa am auzit ca ar consuma mai mult,evident de ce:)
|
am mai postat aici dar acum am si eu odata cu noua masina un consum rezonabil :)
oras : 6-8 afara: 4-6. la peste 160 consuna 6,5 aproximativ. acum masina este astra G 1.7 CDTI |
oltcit club motor de la 12 trs... acu 2 zile am bagat 20 de l de benzina si cu 20 de l de benzina am mers 136 de km. deci nu stiu ca consuma da stiu ca consuma mult.nu-s bun la matematica...:(
|
tre sa imparti litrii la km si-ti da consumul...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu stiu de unde va ies voua asa consumuri... sincer, mie nu imi spun prietenii schumi pt ca imi place sa merg incet, dar eu am stat si am analizat putin toata situatia... in oras pot merge linistit cu 4,5litri, garantat si masurat (computer si masurat la pompa) iar in afara pun pariu cu oricine ca o tin lejer in 3,5-3,8 si nu stau pe loc... sincer, pt mine conteaza daca ma duc de 10 litri de motorina 250 sau 100km... e o mica mare diferenta... iar daca chiar e sa ii dai in gura la masina, fa-o cu cap... degeaba accelerezi pana in zona rosie a turometrului in fiecare viteza, cand peste 300-400m ai un semafor, deci castigi 5 secunde, pe care le pierzi cu statul la semafor, trecere de pietoni etc... am ajuns sa pretuiesc faptul ca am facut cu 50 de lei motorina 348 km(75% in oras)... eu zic ca e ceva
|
Quote:
@ Korn: nu te supara, dar ce masina ai? Smart sau toyota d4d? |
Quote:
nuj cum sati spun,da tu cam esti definitia chitrei in persoana.frate lason drequ ma.iti iei masina p care majoritatea oamenilor o iau cam pentru impresie(dak e vb de audiul de la semnatura) si nuj cum sati spun: ce treaba ai tu dak yo vreau sa o duc pana se plafoneaza?care e problema ta?spunene acuma k iei motorina d la bisnitari k e mai ieftina si plm.serios acuma,fiecare vrea sa scoata un consum cat mai mic da parca tu esti obsedat deacuma! |
linisteste-te ma... poate baiatul nu e umplut de bani, si nici pasiune de condus n-are, deci daca merge mereu ca melcu si doar atata stie, normal ca nu poate sa inteleaga cum unii consuma atat de mult... daca el e fericit sa mearga ca boshorogii, n-are decat, doar sa stea pe banda din dreapta ca sa putem zbura noi pe langa el ;)
|
god damn you're right :D :lol:
|
imi mai scapa si mie cate una :-P
|
mi-o calculat cineva si o iesit 16,5l/100km
|
deci va garantez, si poate confirma toata lumea de pe sectiunea mures ca nu sunt melc, ca ii dau in gura... era vorba de unele drumuri ceva mai lungi, nu ca ma duc pana in centru sa ma dau rotund, sau ca merg pana la vecinul din celelalt cartier sa il pup ca mi-e dor de el... e vorba de un drum ceva mai lung, sa zicem de la un 20km in sus, eu cred ca e de ajuns daca merg 110 constant si nu ma rup in figuri pt prostii... am eu momentele cand ma duc, si da... scoate si consum de 15... dar sincer, cu toate ca nu eu bag motorina, stau si ma gandesc ca atat timp cat batranu meu da bani pe motorina, sa nu imi bat joc de banii lui...de 10 lei castigati pe un 100km(spre exemplu) prefer sa ii iau o floare la femeie...masinile nu sunt nici una de fite... nici b4-le, si nici polo... la discutia despre consum faceam referire la polo... cat despre pasiunea la condus, sincer bloodfart, cred ca e mai mare ca la tine...foarte sincer... pe de cealalta parte nu ma intelegeti gresit... mi se rupe de consumul vostru, chiar nu ma intereseaza...daca va permiteti, va felicit... pe de alta parte, stau si ma gandesc ca poti face atat de multe lucruri cu banii, ce ar fi sa ii pretuiesti??
|
Quote:
|
din toate masinile de pe threadu asta 80% sunt diesel........ vad k nu va mai place benzina...... scumpa....... consum mare...... vin si eu cu un 535 e34 ..... in orash sare de 20 afara nam idee....
|
B-XX-NOX, deja motorina o ajuns la pretu benzinei, si deja sunt masini pe benzina care consuma la fel ca si alea pe motorina
|
Quote:
|
In oras 15-17...in afara 8-9...
|
Quote:
|
Seat Leon 1.6 2007 102 cai:
Schimbat la peste 5000 de ture: Urban: 14-15 % extraurban: cam 10 Schimbat la maxim 3mii de ture: urban: cam 10 % extraurban: cam 8 % si putin offtopic: Am mers zilele astea cu un passat 1.9tdi,si mi-a afisat la un moment dat consum instantaneu de 54 % -plecat de pe loc cu 4500 de ture:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning