Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

Lao 03-07-07 13:52

Re: al meu daewoo cielo rosu

Nu da jos proiectorul ca umpli filtrul de praf si apa in caz de ploaie. LAsa-l asa, ca sta foarte bine si are aer destul.

MaTzA 03-07-07 14:22

macar pt 2-3 zile sa vad cum se comporta...

o_kh3 03-07-07 15:42

deci ai zis sef... cat oferi pe jenti ca am stat si m-am gandit si..... daca nu mi-a iesit combinatia cu mecu.... poate te storc pe tine de bani ca sa imi fac si eu tinichigeria.... astept raspuns

MaTzA 03-07-07 17:10

1 Attachment(s)
mai asteapta si tu putin...ca le iau...
pan auna alta...am coborat...si uitati cum am gasit masina...nush ce sa fac...

George_P. 03-07-07 17:17

Noul Cielo Evo dupa modelul Sei/Sebastian asta va fi :D

Multa bafta smechere !!

El Vico 03-07-07 17:30

Matza fa rost de bani pentru un motor , un sfi un c20let si va fi ceva cu adevarat grav , cum era sgsu(fosta masina a lu sebi) pe dambovita candva..... de se intreba lumea ce motor o avea.

Geo_ZGA 03-07-07 17:46

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 979658)
mai asteapta si tu putin...ca le iau...
pan auna alta...am coborat...si uitati cum am gasit masina...nush ce sa fac...

Pai...poti sa-i pui farurile la loc :lol: cu sau fara "devil eyes" :p

MaTzA 03-07-07 17:49

...am lamurit problema asta pe mess El Vico ;)
Si sa va spun ceva destul de important pt mine...eu port un mare respect pt oricine care a facut ceva din masina lui...aici nu e loc de indoiala...dar fiecare e unic in felul lui..sei-ul este sei...sgs...este sgs..etc...eu sunt eu , si masina asta este singura facuta in acest fel...asa ca pe viitor rog a nu ma mai compara cu altii. Multumesc si sper ca nu ati luat in nume de rau , ca nu vreau asta...vroiam sa intelegeti ce vreau eu defapt sa fac pe viitor... sper sa ma fii facut inteles...
P.S. mos craciun vine mai pe seara nu???

Geo_ZGA 03-07-07 17:52

Pai si mos gerila sa faca poze...si sa-mi dea si mie id de mess :D ca vad ca e priceput mosul. Cand ma duc zilele astea la cumparaturi imi iau si niste baghete din alea :lol: sa fac si eu "traforaj"

MaTzA 03-07-07 17:56

sshhhh... ca ma dai de gol.... p.s. matza_mihai

Lao 03-07-07 20:00

Dacă nu ai faruri cu geam clar o să dea in kitsh rău de tot. ;)

George_P. 03-07-07 20:12

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 979955)
Dacă nu ai faruri cu geam clar o să dea in kitsh rău de tot. ;)

N-avem nevoie de parerile tale kitchoase aici...

MaTzA 03-07-07 20:13

voi decideti...

Lao 03-07-07 21:50

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 979984)
N-avem nevoie de parerile tale kitchoase aici...

Flit mă!! :lol:

DACIA-Wrc 03-07-07 22:20

hai pune poze cu ele montate ca sunt chiar curios

Geo_ZGA 03-07-07 22:34

Hai Matza, te-ai intors din test drive? :P cum sunt?

@ Lao, am vazut poza cu ele puse mai devreme, in casa, si sa stii ca se vad destul de bine. Sa puna Matza poze, ca sa ne clarifice daca e obligatoriu geam clar sau nu :)

MaTzA 03-07-07 22:55

2 Attachment(s)
si pozele mult asteptate. Pot sa va spun 2 lucruri si o concluzie...
1. nu trebuie geam clar...zic eu...
2. cand va apucati de asa cv gasiti o zii libera si sa faceti cercurile la marimea corespunzatoare... doapele astea nu ma satisfac absolut deloc...
Concluzia...trebuiesc facute alte cercuri...alte led-uri ( de la zexstar , dai un ban...dar te vezi si mai pe miaza-noapte...)
Dar 1 lucru este bun...filtrul(vam innebunit cu el) se aude extraordinar...(lucru ce pot sa-l confirme muncitorii din pasajul marasesti...in a 2-a trage extraordinar de frumos...si sunetul...sa tot ii dai... oofff... bani imi mai trebuie sa ma apuc in weekend de alte cercuri...ca nu pot sa le las asa..

Lao 03-07-07 22:59

Mie tot nu-mi plac. DAR important e să-ţi placă ţie, nu mie.

De ce nu le faci albe data viitoare?

Ia să vii joi la 19.00 la Polivalentă să aud şi eu filtrul ăla. ;)

MaTzA 03-07-07 23:01

asta am zis si eu...ca nu-mi plac astea...alb...nu...tot rosii. Nu pun rosii. Nu pun deloc.

Geo_ZGA 03-07-07 23:07

Matza, sa inteleg ca sunt mici cercurile, nu? Nu arata rau, dar nu au intensitate...la zextar sunt mai "smekere" led-urile?

Vorba lui Lao, vino joi cu masinutza la intalnire, ca si eu tot zic ca vin, vin, vin...si nu am mai ajuns :( munca... ce zici, ne vedem joi pe la 19-19.30 la Polivalenta?

MaTzA 03-07-07 23:25

ne vedem :)

B-63-WZD 04-07-07 02:05

Pai daca se lasa cu intalniri la Polivalenta , sper sa primiti si un "rookie". Am sa incerc sa ajung si eu.

o_kh3 04-07-07 08:51

bai matzishor daca te uitai pe site-ul care ti l-am dat eu vedeai ca omu a pus pe spatele cercului o folie refelctorizanta..... cea ce ii dadea o stralucire mai mare ....si deasemenea in jurul ledului da cred ca pe aia ai dat-o......

DACIA-Wrc 04-07-07 09:34

poti pune si folie de aluminiu, din aia ce se foloseste la acoperit mancarea, invelit, etc.
si chiar are efect, problema ii pana o tai ca una doua se rupe.
daca-ti faci alte cercuri incearca sa faci distanta dintre ele mai mica.
adica acolo pe unde bagi ledurile sa o faci mai mica ca sa nu se vada spatiul asa de mare.
foarte bine arata, imi plac.
culoarea nu-mi place dar cum zicea si lao tie sa-ti placa.
teoretic nu ai voie cu rosu pe masina decat in spate
scrie in codul rutier rosu in spate si lumina alba sau galbena in partea din fata a masinii.
vezi sa nu ai probleme cu politia.

TM32CIP 04-07-07 10:19

Filtru ala, ai toate motivele sa te lauzi :D Multi intorc capu cand trec cu Tico pe strada, la semafoare ce sa mai zic :lol: Nu iti da 1000 cai in plus, dar e senzatie + ca auzi motoru, lucru 'necesar' zic eu la orice sofer pasionat .... cand ii vad pe unii ca, conduc cu nasu' in turometru imi vine sa-i dau cu capu de bord ......

ps: mishto devil eyes, se puteau mai mari sau chiar 2 pe un far .... la mine fiind lupa clara, ledurile puternice si becul din far albastru xenon type arata beton, un albastru mai spalacit, "foggy" .......

ps2: :lol: intreaba un prieten de-al meu ce finala sa isi puna pe cielo, voi stiti .... cat de mare, etc ? Bafta matza, fa ceva cu interiorul :-)

Geo_ZGA 04-07-07 10:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 981002)
Filtru ala, ai toate motivele sa te lauzi :D Multi intorc capu cand trec cu Tico pe strada, la semafoare ce sa mai zic :lol: Nu iti da 1000 cai in plus, dar e senzatie + ca auzi motoru, lucru 'necesar' zic eu la orice sofer pasionat .... cand ii vad pe unii ca, conduc cu nasu' in turometru imi vine sa-i dau cu capu de bord ......

ps: mishto devil eyes, se puteau mai mari sau chiar 2 pe un far .... la mine fiind lupa clara, ledurile puternice si becul din far albastru xenon type arata beton, un albastru mai spalacit, "foggy" .......

ps2: :lol: intreaba un prieten de-al meu ce finala sa isi puna pe cielo, voi stiti .... cat de mare, etc ? Bafta matza, fa ceva cu interiorul :-)

Din ce stiu eu (si nu stiu nimic :P)...uite 2 poze mai jos, de pe site-ul Borla, cu toba amortizoare (finala) si toba detentoare (intermediara) cu dimensiuni. Sunt identice cu cele stock, deci punct de referinta cand schimbi cu altceva :)

o_kh3 04-07-07 10:53

daia zic banda reflectorizanta.... ca nu se rupe ...

Geo_ZGA 04-07-07 10:55

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 981047)
daia zic banda reflectorizanta.... ca nu se rupe ...

Se gasesc diverse abtibilduri reflectorizante, albe si fara model...gen cum sunt "ochii de pisica" (fara nici o aluzie Matza ;) )

MaTzA 04-07-07 13:01

mai baieti...mie-mi trebuie ca partea reflectorizanta sa fie cu lipici :d
partea de sus o sa o fac , cat mai mica posibil. in jurul ledului am pus folie de aluminiu.
P.S. la rosu nu renunt. ori cu rosu ori fara...multe facem si nu ne lasa politia :D

Geo_ZGA 04-07-07 13:15

Matza...faci o gramda de chesti si nu esti in stare sa lipesti un abtibild reflectorizant pe bagheta aia? :lol: hai sa fim seriosi, o lipesti imediat, nu trebuie sa fie facuta deja cu lipici

TM32CIP 04-07-07 13:27

pui un rand de lipici pe partea inelului, pui o bucata mare de staniol si lasi sa se intareasca putin, apoi cand iei usor la "frecat" va ramane doar staniolul lipit, ce e im exces va pica :)

MaTzA 04-07-07 13:51

o sa fac un test pe astea...sa vad cum iese...
ms pt incurajari :)

o_kh3 04-07-07 13:52

ce semnatura ne-am tras sef...

TM32CIP 04-07-07 15:25

Cif, e exact cum se lucreaza cu foitza de aur ...... atat ca asta e aluminiu :lol: parerea mea, incearca pe altceva first, sa vezi daca merge ok (adezivul,folia,etc) si dup'aia pe devil eyes ..... sa nu ma injuri daca nu ti-a iesit :D bafta :peace:

aXeL.ZeY 04-07-07 18:49

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 979695)
Matza fa rost de bani pentru un motor , un sfi un c20let si va fi ceva cu adevarat grav , cum era sgsu(fosta masina a lu sebi) pe dambovita candva..... de se intreba lumea ce motor o avea.

Serios ? sa-i zici si lu Sebastian, cred ca ar fi fericit sa afle ce motor avea masina lui. Eu cred ca tu nici nu stii ce inseamna C20let si montarea unui asemenea motor, postezi sa nu adormi.
Pt informatia ta masina avea C20xe era motorul de 2000 cmc 16v ce echipa modelele GSi de la Opel.

George_P. 04-07-07 22:39

Traiasca ala ce-a inventat filtru, a fost un smecher...

Se aude super motorul acum...mai vreau, mai vreau:D

Bogdan YBR 04-07-07 23:46

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 979695)

in primu rand masina avea SGG nu sgs
si nu avea let pus pe ea pt ca necesita modificari radicale un cielo pt un motor de 204 cai.
avea montat un motor de GSI de 148 cai (daca imi aduc bine aminte).
sunetul acela nu era produs numai din motor ci si din teava drepta pe care o avea trasa direct din saxofon pana in spate fara nicio toba.

El Vico 05-07-07 02:45

Am zis un sfi , un c20 let si se auzea asa ca avea teava de inox e la serpisori pana in spate fara catalizator !!!
Axel nu ma mai invata pe mine codurile la motoarele OPEL ca le stiu .
YBR are la numar b 83 sgg si masina o stiu din 2002 cand au aparut legalele ,la vremea aia am admirato mult timp si stiu totul despre ea ( sebi o tinea la doru tomina )
Si stiu ce costuri ar insemna sa pui un sfi pe cielo , lam intrebat pe ILIE daca ai auzit cumva de el........... modifica motoare Opel
Iti dau pm cu un eventual cost de schimbare a motorului.

El Vico 05-07-07 02:48

Si nu postez ca sa adorm stai tu linisit........ ca zic c20xe ca zic sfi tot aia e ,nu cred ca am mentionat ca avea sebi pe ea pus let sau sfi.......

El Vico 05-07-07 02:51

Pt informatia ta masina avea C20xe era motorul de 2000 cmc 16v ce echipa modelele GSi de la Opel.

Si nenea c20xe a fost pus pe kadett ,astra ,calibra si vectra a !!!!!
nu numai pe gsi ca gsi era si de 2.0 8v 115 cp documenteazate tu sa vezi !!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning