![]() |
Re: BMW 325i - B-70-CTL
Quote:
|
cesurile alea multe nu sunt puse la misto fiecare indica cate ceva si sunt puse cu cap.numai ceasurile alea fac cat o dacie:D
|
Tot RESPECTUL meu pt acest proiect si pt cei care au contribuit la el
|
Quote:
Nu pot sa va spun decat ca momentan am dat motorul iar jos, ca sa pot sa-l fac asa cum vreau eu de mult timp. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Ce mai faci? Cand te turbam si pe tine? Apropos...nu stiu daca ati aflat dar din vara asta eu sunt dealerul renumitei firme de tuning de BMW ...ACTIVEAUTOWERKE din Miami Sa vedem ce o sa iasa Quote:
Da clima am mutat-o jos ...arata mult mai bine dupa parerea mea...de fapt dublu DIN face diferenta Cat m-a costat bordul sa-l imbrac? ...sincer nu mai stiu pt ca dupa cum vezi am imbracat aproape tot ce se putea imbraca in piele Se poate face cu orice culoare iti dai seama Quote:
|
Iti sta bine la cravata si cu turbina in mana :)) sa le stapanesti sanatos si sa o vedem cat mai repede pe sosea intr-o forma si mai buna.Bafta!
|
cata ce sa fac am grija de pisica cat despre turbare mai stau un pic .ce ti-ai luat tu acolo sunt piese de mii de dolari si cand or sa fie puse pe masina o sa scoata figurile celor de pe magheru.abia astept sa te intorci si s-o vedem la treaba.
|
Si alte modificari ?!? ... la Estetica ma refer ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
ma gandeam la asta ce ziceti? |
cata parerea mea e ca asa cum este e perfect pozele alea arata f bine nimic de spus dar pisica blanda zgaraie rau;)
|
Quote:
|
superba
|
parerea mea ca barile cele-i rosii sunt urate,daca vrei pastreaza barile tale si "umflo" putin ca ar da bine si nasu' negru,parerea mea
|
Superba pisica am vazut si eu ce poate......masina are biele si pistoane forjate......sau o sa-i puneti??
|
Quote:
Anul asta o sa fie cu totul altceva..... |
si cam ce putere scotea cu internele stock?
|
CTL nu crezi ca ar fii mai bine sa faci un topic la BMW si sa o prezinti acolo? Este una din cele mai frumoase masini ale clubului No Speed Limit si totodata una din cele mai puternice masini din tara! Decizia iti apartine! Te salut si te respect pentru munca pe care ai depuso la aceasta masina incredibila!
|
Quote:
Quote:
|
gt35r ?
compresia cat va fi? axe nu schimbi? |
hahahha
este GT4094R DBB , 8,5:1 CR Ba da am si axe |
Quote:
~700 cai astepti masina? |
1 Attachment(s)
Quote:
http://www.turbo-garage.com.ua/prjtbmw3.php |
pentur 750 cai 680ccm este mult prea putin...
In schimb foarte frumos performanta cu o astfel de turbina...are un a/r mare, in schimb performanta pe 402 e destul de mediocru...cel putin la asemenea performanta. |
Quote:
|
Da stiu ca se putea scoate si cu gt35R puterea asta
Numai ca , cu un 4094 eu scot puterea asta la18-20psi pe cand cu un 35r o scoti la 24-26psi daca ai noroc iar flow-ul de aer e diferit Iar la un 4094 ai avantajul deT4 Pe cand gt35r e T3 sa nu crezi ca nu imi place cea ce vad cu un 35r din contra ...imi pare bine ca stiu acum cam pe unde ma aflu Quote:
|
Quote:
Sa nu uitam, boostol e masura in admisie, deci daca iese mai multa aer in evacuare intra mai mult la parte de admisie...asta inseamna ca daca au turbo mare iese mai mult = intra mai mult la aceasi presiune. De asta poti face aceasi putere la o presiune mai mica cu o turbine mai mare. Cum spuneam, nu e destul sa fie mare carcara turbinei dar si A/R-ul trebue sa fie pe masura. gt35 nu prea are multa treaba cu T3, nici GT40-ul cu T4, ambele sunt mai mari iar intrarea e indiferenta. |
Nu poti sa spui ca GT35R e la fel ca GT4094
Sunt cu totul diferite , uitate si tu la flow map si ai sa vezi diferentele GT35R e dat pana la 600hp pe cand GT4094 e pana la 800hp |
Quote:
|
OK
asa e cum spui tu ..dar eu vb de GT4094 Care de fapt este partea calda de la gt4088 cu compresor de GT42 , Iar intercoolerool meu e de 1600cfm , zic eu ca o sa fie destul de mare plus N-tercooler, plus intalatie de apa pe intercooler, plus instalatie de metanol O sa vedem ce o sa iasa pOATE aqm sa dau o tura pana in ungaria, am in plan la vara sa vin pe acolo, pt ca am niste prieteni |
Mult succes in finalizarea proiectului,sunt nerabdator sa-l vad alergand :D
PS: ca impatimit al tuningului de calitate te respect in tot ceea ce faci,bravo si la mai mare !!! |
Quote:
Merci frumos |
In ce stadiu e masina acum ?!? ... modificari aduse ?!? :D ... urmeaza ceva "BIG" ? ...
|
Quote:
modificari aduse: majore urmeaza ceva BIG ---DA |
Frumos , Frumos ... asteptam poze :D:D Succes !
|
CTL-ul tot respectul pt aceasta bijuterie de BMW...o stiu masina de cand era albastra si avea racing flags pe ea...te admir pt ceea ce ai facut,faci si vei face cu aceasta masina...abia astept sa vad proiectul tau finalizat(in special motoru:D)!sa ne ti la curent,numai bine
|
Quote:
|
:oops: da...verde...my bad...sorry
|
Quote:
|
Quote: