![]() |
Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC
am o singura nelamurire. masina e ok, e chiar beton dar nu inteleg dc WRC???nu prea seamana cu un wrc.sper sa nu t superi.
|
ii frumos opelu,bravo taticule,dar jantele........eu zic ca merita mai mult mashinutza aia,ca-i belea!:)
|
Quote:
:D Quote:
Cand avea 80-SAD toata lumea zicea ca vine de la SADic sau trist sau mai stiu eu ce ... Quote:
|
frumoasa frumoasa am vazut si ce poate sa faca... mai ales cu evacuarile :D
|
Quote:
I-am tras niste naposim si decanofort inainte si s-a cam stricat la stomac ... si a dat cateva rafale cu flacari ... pe coor ... :))) http://www.ohwi.com/ubb/graemlins/partytime[1].gif |
lasa-ma k eram cu bishop la un moment dat in spatele masinii si nu mai puteam sta..mi se infudasera urechile....:twisted::lol:
|
hahahahaha ... se stransese lumea k la urs :) .... oricum .. frumoasa rafala :D
|
1 Attachment(s)
arata mai bine in realitate :twisted: :twisted: :twisted:
Arata mai bine cu noile jenti :-P :arrow: |
ba sa ma kak pe ala care mi-a sters msg lasat aici
yo nu l`am sters... blowwind |
Quote:
|
5 Attachment(s)
-> poze.. ;)
dau mult mai bine cu noile jenti, scuze de calitatea ultimelor 2 poze.. sunt facute cu tel. |
X-Ray-Eyes sincer masina este superba.. nici nu stiu ce cuvant i se potriveste!extraordinara e foarte putin spus.. eu sincer am ramas uimit!
FELICITARI! P.S: Mai stii ceva de ala care vroia sa faca nova lui gti mai frumoasa decat masina ta? :lol: :lol: :lol: :lol: |
masina este criminala! imi incanta ochiul de fiecare data cand o vad prin oras. sincer, o stiu de cand era stock, si n-am crezut niciodata ca va iesi asa ceva din ea... munca, pasiune... felicitari!
|
1 Attachment(s)
sper de data asta sa nu mai fie sters postu!
De la mine pt cumnatu cu dedicatie va doresc vizionare plac***a si sonor la maxim! |
1 Attachment(s)
Poza facuta de Madskillz , photoshopata tot de Madskillz , copyright Anonymous Motorsport :D
congratz x-ray :D |
lool.....:lol: 8) hope U like it...
|
Este foarte tare masina. Lucratura de nota 10. Felicitari proprietarului!!!
|
Quote:
|
nu stiu cum am ratat sa trec pe aici fara sa votez! :) cu toate ca sunt mici chestii care nu-mi plac,dar nu tre sa-mi placa mie, dau "este extraordinara" ! bv si la mai multe lucruri frumoase! :)
|
masina e TAREEEE/ SUNT SUPERBE JENTILE
|
Quote:
Din masina de anul trecut , nu a mai ramas decat caroseria ... Toata partea mecanica a fost inlocuita cu una de la Calibra Turbo , cu un f. mare Up-Grade ... Si cand ma refer la parte mecanica , ma refer la : Motor , cutie , calculator , electronica , cadru fatza , Pompa servo frana, caseta servofrana noua , pompa benzina 255l/h , butuci in 5 prezoane ( fatza + spate ) jante Breyton Imagine pe 17 noi , cauciucuri noi Dunlop SP SPORT MAXX 215/40/ZR17 ... Si lista continua ... O investitie f. mare intr-un an ... Sper sa merite efortul , pe 1 Aprilie . |
Felicitari pt. efortu depus sper sa te vedem pe 1 aprilie ! Inca odata felicitari si un vot la "extraordinara"
|
Extraordinara ....as zice ceam mai extraordinara....da cum nu este posibil .....ramane ...asa si un proprietar idem masinii ..felicitari andrei .....cel mai bun exemplu de tuning probabil ....
|
votat ''este extraordinara'',felicitari proprietarului pentru munca depusa si pentru rezultatul obtinut ;)
|
Ultimile premii castigate :
4TuningFEVER 1) BEST OF CONSTANTA ~ https://forum.4tuning.ro/showpost.php...05&postcount=7 2) TOP 3 Best Engine ~ https://forum.4tuning.ro/showpost.php...09&postcount=9 2 cupe la 1 TuningShow ... Il astept pe urmatorul ... urmeaza sa modific partea audio destul de grav ... + interiorul ... |
Quote:
|
^^idem :2gun: :rockon:
|
Quote:
---------------- https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/48507-golf-2-a.html => Please Coment |
Quote:
|
Am votat si eu "este extraordinara" pentru ca asa este cu adevarat. Exceptand premiile, stiu cat a muncit proprietarul la masina, stiu cat suflet a bagat in ea (sa nu vorbim despre partea materiala, care este substantiala) si banuiesc ce poate. Din cate il cunosc nu se opreste aici, asa ca WATCH OUT!!!
|
da ,dah ....e reusita ;):D
|
Supertare masina, ce n-as da sa arate si a mea asa :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Cateva poze ... mai sexy !
|
Tot respectul pt o masina care sta in top de 3 ani de zile !
|
intrebare pt proprietarul masini.....cat ma costa un spoiler fata ca al tau?...as fi recunoscator daca imi dai idee de unde pot face rost cel putin de unul asemanator...asta am inteles ca e creatie proprie! un 10 pt masina e criminala
|
superba masina....felicitarile mele nu stiu cat de mult conteaza :D
|
foarte bine realizata. acest model de opel astra se preteaza foarte bine la tuning (am avut si eu una) :-)
|
totul pare ok...pana la sigla de skyline GTR...nu vad rostul.... :???:
|
Ma tot gandesc.. cei care au votat kitsch si nu s`ar urca la volan .. ce modificari la masini au ..
anyway .. @tha_nox: a explicat proprietarul .. pe undeva pe aici.. ca a pus sigla doar la salon .. la misto .. sa vezi ce se mirau baietii.. "uite ba skyline" :lol: |
Quote:
Eu nu pot sa iti zic ce masini au dar pot sa-ti dau cateva indicii sa-ti dai seama cine sunt si cum pedaleaza la tricicleta lasata mostenire de strabunicu : Un frustrat pasionat doar de tehnica dar la practica e multimea vida ,vreo 2-3 disperati sa isi vanda rablele vechi sa iasa din criza sa treaca iarna printre care si 1 care a inceput sa-si vanda de prin casa fiind invatzat cu banutzi de la parinti , unu care habar nu are ce reprezinta bucata aia mare de fier de sub capota in care intra multe furtune si are fire de mai multe culori , unu care din cauza marii pasiuni pentru limba romana a ajuns sa fie banat pe forum , altul care este un adevarat frecator de menta si are ca motto in viata regretul ca va ramane la fel de prost , inca unul care in viata reuseste doar daca il ajuta altii astfel reusind si el sa treaca strada , vreo 2 pasionati de Nimic , un proprietar de Kitsch veritabil 100% si inca un pasionat de datul din gura mocca si fara rost . Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning