![]() |
Re: Italia? e cineva?
Eu sper Romania, daca a facut 0-0 cu Franta are ceva sanse, cred eu :lol: (la fotbal sunt = 0)
Pe Rai Uno trebuie sa fie sau daca ai antena prin satelit (digi tv, max etc), pe TVR1.. |
Merci Fabian.
Multi spun ca o sa fie 3-1 pentru Romania, toate cele 4 goluri date de Banel: 3 la italieni in poarta si unu la noi :lol:. In caz de castiga Romania, sa mor de nu imi iau o duba si o vopsesc in rosu, galben si albastru :D. Hai Romaniaaa!!!! |
Romania , iti tinem pumnii!
|
:D ..1-1 ...tot e bine, suntem in avantaj :P ....ce s-au mai vaitat italienii la tv :lol: :lol:
:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol: |
BRAVO ROMANIA!!
chiar daca am avut ghinion si noroc eu zic ca e bine. Hai olanda!!! Olanda 1- Franta 0 |
Se pare ca o sa-mi vopsesc duba pana la jumate :lol:.
Ce sa zic, m-am certat mai cu toti vecinii ca ei zic ca meritau sa castige... si eu mai artagos ii contraziceam mereu pana s-au lasat pagubasi :D. Sa speram mai bine la urmatoarele meciuri! °Numai bine. |
din Firenze va salut pe toti cei din Italia de aici de pe forum ...
|
salut baieti....astia din it...hai sa ne intalnim si noi....undeva pe la mijlocul drumului...io stiu.... nu suntem multi...deci cred k putem ceva... so ?
io sunt in Bevagna (PG) Umbria |
Esti pe langa mine :) ...
Eu sunt din Grosseto (GR) Toscana, aici in Ianuarie cam pe 10/15 e un meeting de masini de epoca si modificate cu participanti mai din toata Toscana si chiar alte regiuni, ar fi o idee... |
pai poate ne vedem pe acolo....sa imi dai si mie nishte detalii...mai exact unde se tine
|
ceau baieti, si io is din italia :P si sincer nu ma prea agita :D is ocupat aproape tot timpu :P ...scoala ... antrenamente .. conservator si tot dinastea ... dar pana la urma ii fain si pe aici nu ma ca ... nu ii acelasi tuning ce il vad in romania :D mai deloc ... io stau in padova. ceau la totzi
|
saptamana viitorare am si eu o intilnire de ferrari la bibbiena, arezzo, plus raliu de masini de epoca nu stiu ce. daca am sa ma duc a sa iau nise poze.
|
Ce intalnire Ferrari ? ... Ar trebuii sa fie Millemiglia daca n-a fost deja, trece pe autostrada Cassia, care trece pe langa Arezzo :)
|
http://www.1000miglia.eu/italiano/home.html#
incepe pe 13 si de termina pe 17, dupa ce scrie acolo, si trece si pe la sansepolcro, deci pe linga unde stau si eu. dar in afara de asta mai este o cursa care se cheama Lo Spino, facuta pe muntii de prin zona, si cu ocazia asta fiecare an se aduna in oraselul unde stau eu vreo 30-40 de ferrari, anu' asta am sa le numar si eu pentru cultura mea, chiar sunt curios sa vad cite sunt, acum doi ani a fost si un enzo. si la vara mai este si un raliu |
Spune-mi si mie te rog frumos data exacta si orasul precis, poate reusesc sa dau o tura :D
|
13 Attachment(s)
am sa ma informez la supermarket pentru data precisa ca afiseaza acolo tot progamu' saptamana viitoare, locul e Bibbiena, la 30 km de Arezzo si 60 de Firenze, daca vii de la Firenze este un pas de facut, de la Arezzo strada mai dreapta, atentie oricum la radare ca astia nu mai stiu cum sa fure banii la contribuabili:D. am sa vin cu informatii mai detaliate in cursul saptaminii, intre timp niste masini autohtone care am facut si eu cite o poza, plus altele de anul trecut, daca nu gresesc.
nu stiu daca se ajunge la cite bucati am spus de'asupra, anu' trecut primul care a intrat, cu un f430, a facut cite un drift, sgomot de murea lumea...:shock:. raliul de masini vechi este tot pe imprejurimi, nu pe pasul care vine de la firenze, pe altul, total pe unde stau eu sunt vreo 5 trecatori de astea8), si se desfasoara simbata si duminica cam de la 11 incolo |
Multumesc ! Da, da...stiu unde este Arezzo, am vizitat toata Toscana in 7 ani :lol:
La Bibbiena a plantat tata cu echipa lui o gramada de hectare de vita de vie pentru vin, pentru Chianti mi se pare :D |
http://www.prospino.com/lospino.php
aici sun informatzii despre cursa despre care vorbeam, raduno ferrari nu stiu inca cind este dar cred tot in zilele alea. uitete si per site, poate scrie pe undeva ca nu am avut timp inca sa ma uit |
17.05.2009 ore 9:00 :D
Multumesc mult ;) |
Re: ITALIA
16 Attachment(s)
Salut..de vreo luna si ceva m-am mutat si eu in Italia,mai exact intr-o localitate numita Ferrara,aproape de Bologna,timp in care am fost si eu la un eveniment auto,de la care am sa atasez niste poze...sper sa nu fie prea multe..
..mai vreau doar sa precizez k in pozele de mai jos,este un bmwe36 coupe de culoare roz,care a participat la concurs,a carui proprietar este un roman.. enjoy:arrow: |
Super, Maluch-ul ala e demential... Clio-urile sunt interesante :D
Insa eleronul de pe Maserati e kitsch. Macar daca era facuta toata masina in stilul Trofeo :) |
ma dar ce ati patit nu mai e nimeni de prin italia
|
15 Attachment(s)
eh....eu am fost doar in vacanta...vreo luna 2...in fiecare vara :D am adunat cateva poze...de-a lungu a 2 ani :lol: si mai sunt....dar nu mai gasesc celalte poze ;)
P.S : am fost langa verona...la vreo 2-3 km:D |
9 Attachment(s)
niste poze de week-end-ul trecut de la Ferrara,mai exact Molinela...unde am fost si eu prezent...pozele sunt cam aiurea deoarece sunt facute cu telefonu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are nimeni drum din BELLARIA in cluj-napoca in data de 12 septembrie dupamasa?
daca vine cineva rog sa ma sune 0741174458 contra cost, evident |
30 Attachment(s)
in seara asta la o festa in Argenta(Ferrara)...
|
20 Attachment(s)
inca un set..
|
sal,prin ROMA am vazut trei masini cu nr de italia cu sticker 4 tunning,o sa strang si yo ceva poze
|
2 Attachment(s)
fost inpatimit bmw
|
Salutare.. este cineva de prin zona Toscana?? eu sunt cam nou prin Italia si as vrea sa cunosc mai multe lucruri in legatura cu viata de noapte din aceasta zona.. asta daca exista :D
|
am ajuns si eu in Italia,in Cerchio langa orasul Avezzano.E cineva prin zona asta ?
|
baieti, recomandati mi si mie ceva firme de net bune din italia !
ca in italia maicamea are un amarat de stick de la nu stiu ce firma ( o sa ma interesez si o sa va zic exact numele ) , 100 de ore pe luna, dar abia prinde semnal....si de fiecare data cand pica ii ia 15 minute din alea 100 de ore :) stam cate 30 de minute sa prindem legatura |
ALICE
|
Salut,aveti idee pe unde se strang baietii in Napoli sau imprejurimi?
|
salutare din roma cand ne intalnim la un gratar?
|
Cineva din Genova?:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning