![]() |
Re: Membri online Pitesti!...
Ce greutate are mini? :)
|
Quote:
|
cam periculos daca era cooper s...desi cred ca mai creste si in greutate...
|
Quote:
|
da, e dragut...daca pun masina la punct...poate facem o comparatie...
|
treceti-ma si pe mine AG 1X MYM ...:-P
|
Si eu sunt pitestean "de weekend". Masina: GOLF V5 GTI, AG xx SBI.
|
Sall si eu pitestean eu n-am masina mai am 3 ani pana iau carnetu adeabea astept.
|
sunt si eu p-aici...
|
welcome :)
|
Si eu Pitestean.:wave:
AG-13-MIV Logan 1.4 KissFM Bleumarine(dintr-un club...altul decat cele de pe 4tuning) Dar si eu pe aici!8) |
Quote:
|
Deci se numeste loganclub,ne mai intalnim si noi din cand in cand(saptamanal zicem noi;) )
|
1 Attachment(s)
Salut! Pt impatimitzii tuning-ului, s-a infiintzat un nou club: http://speed4u.myforum.ro va astept.... inscrierea gratuita.... :D:D:D:D
|
Quote:
apropo care e treaba cu clubul asta?? macar da su tu detalii, instiinteaza lumea ;) |
2 Attachment(s)
poi planuri avem.... si sunt simari.... vrem sa fim si legali, adik q acte in regula..... majoritatea suntem din Campulung si ne intalnim in fiekre saptamana. intra pe http://speed4u.myforum si o sa vezi mai mooolte.....:D:D:D
|
golfu ala alb nu e al lu dan?
|
n'seara
|
Quote:
bine ai venit pe la noi |
Sal baieti...si bine v-am regasit.Din pura intamplare stie careva de unde iau folie imitatie carbon de calitate ?K vrau sa ma apuc sa modific putin o vectra b....sa nu cumva sa vin la vre-o intalnire stock :))))
|
Mai bine ii arunci un tips....si nu mai esti stock.....asa se tuneaza mai nou :))
|
Quote:
nu mai speria si tu omul boby ... dupa ce ca suntem putini pitesteni pe forum , mai bine sa ii primim cu bratele larg deschise pe toti ... |
Quote:
|
duminica la 8 ...
|
Big boss e o cunostiinta mai veche....deci nu il sperii :). Eu chiar si acum ma duc "pe afara" :)
|
Quote:
si eu , pe la 10 jumate ies ... acum am pus sa mananc .. termin si ies pe strazi |
Quote:
sau vopsesti capota alba, pui plasa de tzantzari si dai cu negru....am vazut facuta asa si puteai sa juri ca e imitatie carbon! 8) |
Quote:
|
pt cine e interesat...nu folie ...ci colant auto..se numeste la ceea ce spuneti voi folie....pt cine este interesat vb cu bobby_gsi.. sau cu sco....incepand de la ...imitatie de carbon pe capota/pavilion/spate....parasolare...orice culoare...orice dimensiune vreti si cum vreti se pot face ....era sa uit......tribale/orice tattoo pt masina.....vb...
|
Vreau si eu un desen pe capota....de fapt doua.......vreau un compresor desenat...si o turbina mare mare... cat ma costa si in cat timp e gata?
|
Quote:
mai e un tip care face asa ceva in pitesti, are un magazin pe dumbravei.... face tot ce vrei... ai preturi mai bune decat el?? |
Quote:
|
airbrush e ceva......colantu pe masina..e cu totul altceva......si la preturi.....poate da..poate nu......nu pot sa spun lucru asta...sa vad ce preturi are el.....si...vad ce pot oferii eu.....si stam de vb
|
Quote:
|
Airbrush e tipu ala de la stefanesti de face MINUNE si alta nu...
Manelau da un pm cu nr de telefon sau macar ID sa stam de vorba ca astia cu care am vb pana acum din Bucuresti sunt cu scoruri cam la deal...asa poate o fack aici pe plan local |
menelau_menelau2007 asta e id meu....stam...de vb....colantu nu e neaparat 3M...sunt mult mai multe firme ..ma rog nu conteaza....vb pe mess...
|
m-ar interesa si pe me un colant im carbon pt capota logan:D la ce pretz e? montaj?
|
Mai bine o vosesti ca iesi mai ieftin;)
|
...pai mai ieftin dar va arata ca Maria-Ioana de la legalele de sambata:D:D:D
Mai bine macar colantata sau cu airbrush si mai bine:rolleyes2 |
dacia aia cu maria ioana era facuta de cezar
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning