![]() |
Re: Evenimente
sau cand va dati mascati numerele ;) ...dar neaparat sa stea cineva de 6 sa nu va prinda si cu numerele mascate ca e mai nasol !
Succes ! |
A inceput sa se imputa treaba, stiu asta de la cineva :suspiciou . Trebe grija mare ca e nasol pe bune...
|
Quote:
|
da buna idee......oare dece nu vati gandit mai devreme...
|
am auzit ca va fi un tuning show la brasov!!!!
e adevarat??? daca da cand si la ce ora??? |
ma gandeam si eu...ca trebuie un pic mai multa atentie cu ce zicem si cu ce uploadam pe aici ca totusi e un forum public poate intra oricine si nu cred ca vrea nimeni probleme.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mia zis un priten de a lu yakone!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
cine merge la baraolt pana la urma? aveti careva 2 locuri pentru mine? ca sa pare ca nu termin masina pana in weekend. Multzam
|
Hai cu mine :) si asa suntem vecini....
|
se impute treaba mai baieti.:bat: ..tractoru a cazut...in fiecare seara de la surse sigure va zic...sta garda in parc...e nasoleala...tre sa ne plimbam altundeva...
PS: pedeapsa este de 3 ani de inchisoare pentru intreceri ilegale:!: :!: :!: |
inca nu e dar o sa fie din septembrie....din cate stiu eu
|
BMW M-power..este pentru ca sau intamplat o gramada de cacaturi...
oricum e nasoleala... si la noi este nasoleala... pentru ca si noi cand am fu am fu o gramda si sa si strans o gramada de lume si vestea circula repede...asa ca e urat de tot... si faza mai este una...deja se cunosc masinile...:???: :!: :!: :!: |
asta e cel mai grav trebuie sa fim f atenti ce vorbim ca oricine se poate inregistra pe forum inclusiv politzaii si intalnirile/liniutzele ar trebui stabilite ori prin telefon ori pe mess sau pm de acum in colo. nu de alta dar sa nu ne trezim intr-una din zile cu girofarurile dupa noi :D
|
oricum...nu vreau sa cobesc...ca nici mie nu imi convine...dar intr-un timp fff scurt ne vom trezi cu ei pe cap...pentru ca ne stiu si locu de intalnire...si nu e greu sa se sifoneze cand facem gasca de plecat la plimbari....si poate ne dau si ei o demonstratie de dosare penale si etc...se impute treaba...e mic orasu si se afla..sunt multe guri sparte si multe priviri invidioase care ne pot face rau printr-un simplu telefon...dar ata ete...TREBUIE SA FIM MAI SECRETOSI SI SA FIM NUMAI INTRE NOI ACOLO UNDE MERGEM CA SA NU EXISTE SURPRIZE!!!!
|
si fara multa "galagie" pana la "locul faptei" ! ;)
|
fratilor care cum pleaca la baraolt...care participa...care e spectaror???
|
da si tu nishte detalii
de la ce ora incepe, care sunt grupele....etc |
asata e tot ce am gasit pe site-ul lor...
REGULAMENT PARTICULAR 1. La concursul automobilistic: Conurs de accelereare auto-moto –editia a VII-a 2. Locul desfăşurării: Baraolt, in fata Primariei 3. Data desfăşurării: 28. mai 2006 4. Organizator: Club Auto Crono, E-mail: [email protected] 5. Panou de afişaj: la secretariatul concursului 6. Taxele de inscriere: Taxa de inscriere pilot: 15 lei Taxa cumulată pentru 2 categorii 25 lei Taxa suplimentară pentru depâşirea vitezei de 20 km/h in parc tehnic: 10 lei Taxa suplimentară: 5 lei pentru nerespectarea orelor de la art.8.2; 8.4. 8. PROGRAM 8.1 Inceperea înscrieriilor: 22. 05. 2006 10: 00 Locul: Club Auto Crono 8.2 Incheierea înscrierilor: 28. 05. 2006 12: 45 Locul: Secretariat concurs 8.3 Verificări administrative: 28. 05. 2006 12: 00 Locul: Secretariat conc. 8.4 Verificări tehnice: 28. 05. 2006 12: 15 Locul: Parc tehnic 8.5 Manşe de concurs: 13: 00 8.6 Afişarea clasamentelor provizorii 15: 30 Locul: Secretariat conc. 8.7 Expirarea timpului de contestaţie 16: 00 8.8 Festivitate de premiere 16: 15 Locul: Secretariat conc. 9. Premii: Diplome, Medalii, Cupe 10. Oficialii concursului: Arbitrii auto legitimaţi de Club Auto Crono. |
Eu particip cu una bucata Corrado si inca una bucata CL. Daca nu pot cu amandoua o sa fac alegerea acolo;)
|
eu cu una bucata de OCTAVIA (poate vin si cu ML-u)...
|
imi bag picioarele, vin si eu cu tigaia mea;)
|
Quote:
aveti grija cu ce puneti pe forum ca la bacau deja ... a cam intrat cineva pe felie o sa vedeti detaliile acolo |
pai din cate am vazut au cam ramas doar filmuletele de la legale pe forum...sau ma insel? multumim d inform. ;)
|
Imi pare rau sa anunt neparticiparea la BAraolt, din cauza avariilor suferite de Corrado in noaptea asta...:???: :cry: :cry: Masina are Full-Casco si urmeaza sa fie reparata, dar probabil ca va dura ceva...Succes participantilor si aduceti cupele la Brasov, indiferent de culoarea "politica". Bafta:!:
|
Quote:
|
pt Baraolt......cine mai pleaca in jurul orei 11? mai devreme nu pot si mie urat sa merg singur....ast reply
|
Visi frate in ciuda disputelor dintre noi doi...imi pare rau frate...sper sa fii tu bine ca fiarele se indreapta...da-le draqu...numai bine...!!!!
|
Bigu plecam frate...da la 11 cel tarziu sa ne caram din oras...restu la cat plecati fratilor :!::?:
|
cati kilometri sint pana la Baraolt??????????
|
Quote:
poi trebuie sa stiti si voi ce si cum ca sa nu patiti ca noi |
cica ar fi vreo 70 de km dar stie cineva cum e drumu.....ca as veni shi yo!!!!
|
dupa feldioara cica e umpic nashpa....asa am auzit......io ma intalnesc cu freak la 11.10 la benzinaria petrol grup dupa pod, daca vrei vino cu noi
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sorry 4 you visi...nasol in astfel de momente....sper sa aiba o insanatosire grabnica masina si soferita...multa bafta
|
in legatura cu plecarea la baraolt...eu zic sa plecam mult mai repede fiindac inscrieri se fac pana la ora 12 ... pentru cei care participa...o sa revin cu detalii;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning