Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

sNap7 16-02-09 20:16

Re: putin ajutor va rog

Bem ce vrei tu, si whisky, numa da-mi un cod ca e nashpa pe liniste.

xxdadixx 17-02-09 16:15

Snap7 nu ai gasit pe acolo ceva de marimea unui card de credit pe care sa scrie tot ce tine de masina, serii.... asa aveam la Corsa.

sNap7 17-02-09 16:20

Nu, n-am gasit. Mi-a zis si un amic de la o reprezentanta Honda sa ma uit dupa asa ceva dar nu exista. Astept acum un raspuns de la Honda Inidan. Sper sa fie cu noroc..

robu 24-02-09 17:51

vezi ca ti-am dat add pe mess
poate rezolvam problema cu codul :-)

sNap7 24-02-09 18:03

Vezi ca am ID-ul schimbat. Ti-am dat eu add pe cel nou.

HD87DGR 29-03-09 13:52

Stie cineva cum se leaga un turometru? Help plssssss

sNap7 29-03-09 22:09

Uite un link care poate te ajuta: https://www.youtube.com/watch?v=IY_rLch-ggA

.. si trei fragmente luate de pe yahoo answers:
Quote:

"Very simple. 3 wires one to ground, one to the wire from the coil that goes to the distributor and one to power the light for night driving."

"all i know that the black wire should be connected to ground. and the red one to power. batt...? but the other two i dont know"

"One of the two remaining wires is probably for the light inside. The other wire probably goes to the negative side of the ignition coil. To find the ignition coil simply follow the center high tension wire from the distributor cap."

HD87DGR 30-03-09 11:09

Wow , tot complica mi se pare si parca nu m-as apuca de capul meu sa-l montez :(

xxdadixx 30-03-09 12:03

Parca era un seicento alb pe forum la MAsina mea Fiat care si-a montat turometrul

Kedy 30-03-09 13:37

Este si un Ka, care are montat un turometru pe FORD KA

HD87DGR 30-03-09 15:18

Va trebui sa gasesc un electrician meserias ;)

SpYk3 30-03-09 21:10

si eu vreau pe dacie ,cat ai dat pe el :lol:

HD87DGR 31-03-09 09:15

1mil jumate, de la Cridem Oradea. Daca dai Cridem de google o sa te duca la ei direct. E un site bun si au o gramada de jucarele de tuning si tot ce comanzi iti trimit prin posta ;)
Sa-ti iei mai repede sa mergem sa le montam :lol:

neutrino006 31-03-09 11:27

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2196545)
Va trebui sa gasesc un electrician meserias ;)

Mah! tu doar sa gasesti locul unde-l pui pe bord, ca vin eu sa ti-l leg, ca doar nu-i spuma chimica :lol: Daca nu are schema de conectare ne putem da seama cu ajutorul unui multimetru ce rol are fiecare fir ;)

HD87DGR 31-03-09 11:45

Quote:

Originally Posted by neutrino006 (Post 2199095)
Mah! tu doar sa gasesti locul unde-l pui pe bord, ca vin eu sa ti-l leg, ca doar nu-i spuma chimica :lol: Daca nu are schema de conectare ne putem da seama cu ajutorul unui multimetru ce rol are fiecare fir ;)

:lol: pai am si schema :lol:

HD87DGR 03-04-09 15:24

1 Attachment(s)
:peace: problema rezolvata :peace: Ursachele are turometru.

Multumiri Neutrino !!!! ;)
Attachment 859151

r27kul 03-04-09 17:52

Tre' sa ni-l prezinti neaparat :D .

HD87DGR 03-04-09 21:19

prezentam, prezentam ;)

neutrino006 09-04-09 11:15

Apropos de "putin ajutor va rog" ... am cautat peste tot becuri de far de dracie de tipul de care am eu, si anume halogene de 55-65W fabricate de Tungsram... normal ca nu am gasit decat gunoaie care de noi lumineaza pe rosiatic si abia dau ceva lumina, fabricate de Osram sau alte firme cu titlu pompos... nici una macar sa se apropie de luminozitatea celor pe care le am! Si am nevoie de rezerve.... ca astea au deja 5 ani vechime :???: Cu ce as putea sa le inlocuiesc? Philips? Sau mai bine, cum as putea sa intru in posesia unei perechi de Tungsram-uri?.... Help! plsplspls :???:

HD87DGR 09-04-09 13:28

Quote:

Originally Posted by neutrino006 (Post 2224238)
Apropos de "putin ajutor va rog" ... am cautat peste tot becuri de far de dracie de tipul de care am eu, si anume halogene de 55-65W fabricate de Tungsram... normal ca nu am gasit decat gunoaie care de noi lumineaza pe rosiatic si abia dau ceva lumina, fabricate de Osram sau alte firme cu titlu pompos... nici una macar sa se apropie de luminozitatea celor pe care le am! Si am nevoie de rezerve.... ca astea au deja 5 ani vechime :???: Cu ce as putea sa le inlocuiesc? Philips? Sau mai bine, cum as putea sa intru in posesia unei perechi de Tungsram-uri?.... Help! plsplspls :???:

ai link ;)

andrei09 09-04-09 21:12

foarte frumos volanul masinii tale !si turometrul e ok,ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu montarea lui.

HD87DGR 09-04-09 22:27

Multam', mai am putin de lucru si pot spune ca am pus la punct ursuletu ;)

F.R.Sonic 21-04-09 12:20

Ma gandeam sa-mi pun alarma...oare unde monteaza ieftin si bun :) ...cu sau fara alarma lor?
stie careva?

r27kul 21-04-09 13:36

Eu stiu doar un lucru,sa nu te duci la Interalarm :D ,sunt client de-al lor,sau mai bine zis am fost.

xxdadixx 21-04-09 14:47

Vezi la Tudoran.

sNap7 21-04-09 18:00

Doamne feri la Interalarm.
Vezi pe varianta in Deva, vis-a-vis de OMV, este un baiat care monteaza alarme si din ce-am auzit e meserias bun. Dar totusi de ce vrei sa iti montezi alarma? Lasi lucruri de valoare in masina?

F.R.Sonic 21-04-09 23:11

nu n-am nimic de valoare in masina..tot timpu urc in apartament statia si casu si boxele, daca nu-s obosit tare iau chiar si jantele :D
Monteaza la Brand X alarme?
Daca ma duc la tudoran o sa ma forteze sa-mi lipesc iar stikeru lui sau ma taxeaza extra pt ca l-am dat jos prima data:twisted:

Acuma serios vorbind trebe o alarma ca in ultimul timp am observat ca se uita lumea cam prea atent la corsa... chiar si ieri am fost la deva la gara si se uita unu asa lung la ea..o examina prea bine
Need Protection(imi iau un pechinez si-l tin in masina ca aia-s aldracu)

BaLaurzor 24-04-09 23:04

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2255609)
nu n-am nimic de valoare in masina..tot timpu urc in apartament statia si casu si boxele, daca nu-s obosit tare iau chiar si jantele :D
Monteaza la Brand X alarme?
Daca ma duc la tudoran o sa ma forteze sa-mi lipesc iar stikeru lui sau ma taxeaza extra pt ca l-am dat jos prima data:twisted:

Acuma serios vorbind trebe o alarma ca in ultimul timp am observat ca se uita lumea cam prea atent la corsa... chiar si ieri am fost la deva la gara si se uita unu asa lung la ea..o examina prea bine
Need Protection(imi iau un pechinez si-l tin in masina ca aia-s aldracu)

la xbrand iti vor recomanda un sistem inchidere centralizata si alarma la pret de 600 ron parca si ai garantie pe viata, sincer baietii de acolo mi-e mi-au placut , mi-au schimbat casu care nu avea iesire rca cu unul care avea si nu au cerut nimic in plus fata de diferenta , deci eu am incredere in ei, oricum merita sa intrebi ca doar nu te costa nimic ....

p.s. iti dau eu un ciobanesc german , asta in cazul in care nu-ti mai trebuie tapiteria din masina :D:D

= FLO = 25-04-09 00:43

Salutare . Care stie sa mi zica la noi in HD se mai pot inchiria locurile de parcarea din fata blocurilor ???;) cam la ce preturi pe an ???

HD87DGR 25-04-09 10:02

Quote:

Originally Posted by = FLO = (Post 2264572)
Salutare . Care stie sa mi zica la noi in HD se mai pot inchiria locurile de parcarea din fata blocurilor ???;) cam la ce preturi pe an ???

Deocamdata nu se pot inchiria locuri de parcare la blocuri dar s-ar putea ca in viitorul apropiat sa vina o hotarare a Consiliului Local prin care sa se poata face si asta dar nu se stie la ce preturi. Oricum nu cred ca merita efortul...

= FLO = 25-04-09 10:12

Pai .... ??? de ce nu ??? :rolleyes2 .... deja HD-ul e in criza de locuri de parcare

SpYk3 25-04-09 11:57

Quote:

Originally Posted by = FLO = (Post 2265004)
Pai .... ??? de ce nu ??? :rolleyes2 .... deja HD-ul e in criza de locuri de parcare

lasa ca parcam pe iarba sau in parcare la kaufland :lol:

BaLaurzor 25-04-09 12:00

Quote:

Originally Posted by = FLO = (Post 2265004)

e in criza din cauza a doua lucruri :
1. Lumea nu mai stie sa parcheze , ocupa 2 locuri ca noh ni lene sa ne incadram (vezi la teatru pe acolo cum se parcheaza la rafa)
2. Exista zeci de epave de masini care stau degeaba si nimeni nu face nimic

HD87DGR 25-04-09 12:15

E mai bine sa platesti pentru un loc si sa vina sa parcheze altul acolo? Sau ingradesti cu lanturi si tevi ca sa aibe copii ce rupe? Chiar nu merita efortul. Va trebui sa ne obisnuim cu vanatoarea de locuri de parcare ;)

= FLO = 25-04-09 12:18

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2265216)
E mai bine sa platesti pentru un loc si sa vina sa parcheze altul acolo? Sau ingradesti cu lanturi si tevi ca sa aibe copii ce rupe? Chiar nu merita efortul. Va trebui sa ne obisnuim cu vanatoarea de locuri de parcare ;)

Te inteleg ce zici ..da ... ajung la nivelul in care pun mana pe bata de scandal seara cand ajung acasa si nu am loc de parcare ...plus ca am cateva cotete care sau lipit de asfalt ... si daca as plati mi as lua vreo 2 ..marcate cu acele chestii metalice cu lacat , sa cumpar loc langa loc

HD87DGR 25-04-09 12:23

Pentru cotetele alea lipite de asfalt se poate face reclamatie la primarie si daca nu le iau proprietarii de acolo o sa le salte primaria. Deocamdata oricum nu se inchiriaza locuri de parcare.

BaLaurzor 25-04-09 12:25

= FLO = , nu faci te rog o prezentare a ta si a masinii la useri ca sa stim cu cine avem onoarea :D

xxdadixx 25-04-09 12:27

Eu ce sa mai zic, niciodata nu gasesc loc de parcare cand ajung acasa.

HD87DGR 25-04-09 12:29

Dadi la tine asta chiar e o problema :lol:

F.R.Sonic 25-04-09 12:32

Da ba Florinele fa o prezentare pe topicul cu pricina ca nu te-am mai vazut pe mult...:p
PS:Pai scuza-ma dadi dar trebuie sa fie niste "costuri" ca stai in zona "rezidentiala Rafa' " eu tot timpul gasesc loc de parcare la mine(pe iarba:evil: sau mai ales cand ma duc la Nadastie tot timpu gasesc loc:p )

All times are GMT +2. The time now is 13:09.

- Copyright 2026 4Tuning