![]() |
Re: putin ajutor va rog
Bem ce vrei tu, si whisky, numa da-mi un cod ca e nashpa pe liniste.
|
Snap7 nu ai gasit pe acolo ceva de marimea unui card de credit pe care sa scrie tot ce tine de masina, serii.... asa aveam la Corsa.
|
Nu, n-am gasit. Mi-a zis si un amic de la o reprezentanta Honda sa ma uit dupa asa ceva dar nu exista. Astept acum un raspuns de la Honda Inidan. Sper sa fie cu noroc..
|
vezi ca ti-am dat add pe mess
poate rezolvam problema cu codul :-) |
Vezi ca am ID-ul schimbat. Ti-am dat eu add pe cel nou.
|
Stie cineva cum se leaga un turometru? Help plssssss
|
Uite un link care poate te ajuta: https://www.youtube.com/watch?v=IY_rLch-ggA
.. si trei fragmente luate de pe yahoo answers: Quote:
|
Wow , tot complica mi se pare si parca nu m-as apuca de capul meu sa-l montez :(
|
Parca era un seicento alb pe forum la MAsina mea Fiat care si-a montat turometrul
|
Este si un Ka, care are montat un turometru pe FORD KA
|
Va trebui sa gasesc un electrician meserias ;)
|
si eu vreau pe dacie ,cat ai dat pe el :lol:
|
1mil jumate, de la Cridem Oradea. Daca dai Cridem de google o sa te duca la ei direct. E un site bun si au o gramada de jucarele de tuning si tot ce comanzi iti trimit prin posta ;)
Sa-ti iei mai repede sa mergem sa le montam :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:peace: problema rezolvata :peace: Ursachele are turometru.
Multumiri Neutrino !!!! ;) Attachment 859151 |
Tre' sa ni-l prezinti neaparat :D .
|
prezentam, prezentam ;)
|
Apropos de "putin ajutor va rog" ... am cautat peste tot becuri de far de dracie de tipul de care am eu, si anume halogene de 55-65W fabricate de Tungsram... normal ca nu am gasit decat gunoaie care de noi lumineaza pe rosiatic si abia dau ceva lumina, fabricate de Osram sau alte firme cu titlu pompos... nici una macar sa se apropie de luminozitatea celor pe care le am! Si am nevoie de rezerve.... ca astea au deja 5 ani vechime :???: Cu ce as putea sa le inlocuiesc? Philips? Sau mai bine, cum as putea sa intru in posesia unei perechi de Tungsram-uri?.... Help! plsplspls :???:
|
Quote:
|
foarte frumos volanul masinii tale !si turometrul e ok,ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu montarea lui.
|
Multam', mai am putin de lucru si pot spune ca am pus la punct ursuletu ;)
|
Ma gandeam sa-mi pun alarma...oare unde monteaza ieftin si bun :) ...cu sau fara alarma lor?
stie careva? |
Eu stiu doar un lucru,sa nu te duci la Interalarm :D ,sunt client de-al lor,sau mai bine zis am fost.
|
Vezi la Tudoran.
|
Doamne feri la Interalarm.
Vezi pe varianta in Deva, vis-a-vis de OMV, este un baiat care monteaza alarme si din ce-am auzit e meserias bun. Dar totusi de ce vrei sa iti montezi alarma? Lasi lucruri de valoare in masina? |
nu n-am nimic de valoare in masina..tot timpu urc in apartament statia si casu si boxele, daca nu-s obosit tare iau chiar si jantele :D
Monteaza la Brand X alarme? Daca ma duc la tudoran o sa ma forteze sa-mi lipesc iar stikeru lui sau ma taxeaza extra pt ca l-am dat jos prima data:twisted: Acuma serios vorbind trebe o alarma ca in ultimul timp am observat ca se uita lumea cam prea atent la corsa... chiar si ieri am fost la deva la gara si se uita unu asa lung la ea..o examina prea bine Need Protection(imi iau un pechinez si-l tin in masina ca aia-s aldracu) |
Quote:
p.s. iti dau eu un ciobanesc german , asta in cazul in care nu-ti mai trebuie tapiteria din masina :D:D |
Salutare . Care stie sa mi zica la noi in HD se mai pot inchiria locurile de parcarea din fata blocurilor ???;) cam la ce preturi pe an ???
|
Quote:
|
Pai .... ??? de ce nu ??? :rolleyes2 .... deja HD-ul e in criza de locuri de parcare
|
Quote:
|
Quote:
1. Lumea nu mai stie sa parcheze , ocupa 2 locuri ca noh ni lene sa ne incadram (vezi la teatru pe acolo cum se parcheaza la rafa) 2. Exista zeci de epave de masini care stau degeaba si nimeni nu face nimic |
E mai bine sa platesti pentru un loc si sa vina sa parcheze altul acolo? Sau ingradesti cu lanturi si tevi ca sa aibe copii ce rupe? Chiar nu merita efortul. Va trebui sa ne obisnuim cu vanatoarea de locuri de parcare ;)
|
Quote:
|
Pentru cotetele alea lipite de asfalt se poate face reclamatie la primarie si daca nu le iau proprietarii de acolo o sa le salte primaria. Deocamdata oricum nu se inchiriaza locuri de parcare.
|
= FLO = , nu faci te rog o prezentare a ta si a masinii la useri ca sa stim cu cine avem onoarea :D
|
Eu ce sa mai zic, niciodata nu gasesc loc de parcare cand ajung acasa.
|
Dadi la tine asta chiar e o problema :lol:
|
Da ba Florinele fa o prezentare pe topicul cu pricina ca nu te-am mai vazut pe mult...:p
PS:Pai scuza-ma dadi dar trebuie sa fie niste "costuri" ca stai in zona "rezidentiala Rafa' " eu tot timpul gasesc loc de parcare la mine(pe iarba:evil: sau mai ales cand ma duc la Nadastie tot timpu gasesc loc:p ) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning