![]() |
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
We don`t need it :D, te cred :-P ..dar vreau sa zic sa puneti poze adevarate, nu ma refer la tine :-P, dar la filmultele de sus :). Evident le-ati vazut dar puneti ce este facut de voi :D
|
1 Attachment(s)
sa pun si eu o poza facuta din camion in Mountrath Eire
e un 335 mi se parea misto 8) |
1 Attachment(s)
Maserati 4Usi:-)
Am modificat un pic poza |
wow... nici nu stiam ca este maserati in 4 usi.. e super...
|
Quatroporte ii zice dar mai meseriasa e parcarea care o facut-o.
|
Quote:
PS:Aici exista un permis special care trebuie la platit la luna si iti permite sa parchezi pe trecerea de pietoni si unde stationeaza autobuzele:rolleyes2... Scz de off WoB:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Revenind on topic:-):arrow:
|
frumos.... frumos....
|
4 Attachment(s)
we love jap
|
2 Attachment(s)
se pune daca erau in vitrina???
|
e din strainatate ???? e facuta de tn..... e buna...
merge !!! |
5 Attachment(s)
sa urc si eu cateva ca nu am mai postat de mulkt aici.
Imi pare rau ca nu am nici un super car dar pe unde umblu eu lumea e mai saraca :lol: :arrow: |
1 Attachment(s)
Quote:
911 Turbo Cabrio:-):arrow: |
2 Attachment(s)
Un Corvette si un Maserati Merak rosu (scz de poza, uitati-va bine si-l gasiti:D)
|
3 Attachment(s)
ramdom pics
|
3 Attachment(s)
Una si de la mine :P
|
da mi se mare mise sau se asorteaza un Aston MArtin langa un Audi 80:):):):):lol:
|
frumos venguish S-ul
|
73 Attachment(s)
Mai fac si eu poze din cand in cand, aici in FR...
Mam dat la spotting acuma vreo 2/3 saptamani... Si nu am prea facut poze/video zilele acestea... tot grabit umblu... ieri am ratat un Maserati 3200GT, un Lambo LP640, niste Mertzanuri ML55 si 63 AMG... un Jaguar XKR, zeci de Smarturi Brabus... zeci de Lexus... de Audi... de Porsche... Azi ma ratat un Lancia de collectie, un Ferrari Dino, doua M3 CSi, un M3 Cab... Un 997 turbo, un Corvette C5... un Citroen C5... un RS4... iara un ML55 AMG... Zeci de Z3 dintre care un Z3M... un Audi A4 V6...:cry: Restul am poze dar pun doar cele mai interesante... |
3 Attachment(s)
Ai vazut ceva...bravo:-)
Ceva din seara asta:-P:arrow: |
ce albastru urat are lamborghini-ul ala... cool pozele :D
|
faina colectie
|
-Lamborghini-ul ala albastru arat foarte bine in realitate, chiar mai bine decat ala galben...
-Frumos V8-ul Vantage Roadster si 997-elea turbo e frumos... dar mam saturat de atatea Jaguar XK, am un prieten ce avea unul, masina e interesanta dar nu e asa frumoasa ca un Maserati, nici macar ca un Porsche! |
8 Attachment(s)
Azi am mai vazut ceva :D
Adica Saab-ul 9-3 SE Viggen l-am pozat ieri... Restul, Smart Brabus, Lamborghini si Maserati sunt de azi... Maserati-ul nu stiu daca remarcati dar are un stegulet pe lateral si nu se vede bine pe poze, niste carbon pe la skirts... Astea sunt tipice versiunei MC Victory, doar ca aici nu e albastra... Ori cum, si daca nu e 4200 GranSport MC Victory, tot ramane 4200 GranSport ;) |
Quote:
|
eu cunosc spanioli care's foarte mandri si multumiti de logan breck.. nu l-ar schimba cu un leon ptr nimic in lume.. si mie.. mi-e greata de lagane...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Un Gallardo SE de la mine:arrow: |
20 Attachment(s)
Ieri, am fost la Squadra Modena, unde sunt client... Dar era inchs de 20 de minute cand am ajuns... :cry:
De aceia pozele sunt facute din afara show-room-ului :oops: 8) In rest am mai vazut un Ferrari Dino, un superbe Mini John Cooper Works... niste ML55 AMG, doi RS4, un kombi si unu berlina dar versiuna veche... un S6 vechi, un S8 Vechi, un S3 vechi, un F612 Scaglietti, doua Toyota Yaris TS, doi Smart Brabus, un Brabus Ultimate, niste Porsche-uri dintre care un Turbo... niste cayenne-uri, Cadillac-uri CTS/BLS, Mazda RX8, Volvo P1800 S, Porcshe 550 Spider, dodge Durango... si altele... o zi banala =)) DownLoad video-ul cu S3 ;) |
Quote:
arata foarte bine in poza... daca erau mai mari pozele.. se puteau folosi ca Wallpapers |
Quote:
super tari pozele, pacat ca ai ajuns tarziu... D prima poza nu o inteleg :( |
Pe prima poza e un 206 RC, dar puna ce am scos telefonu din buzunar era deja departe...
|
5 Attachment(s)
Iata ce am vazut cu prieteni:
Maserati 4200GT cu pachet GranSport... Masina e superba! 8) Am mai vazut un S-Type R dar n'am poze :cry: Dar voi ce mai vedeti pe la voi? |
Nu mai postati si voi? =$
16 Attachment(s)
:oops:
E al trelia post consecutiv... Nu vreau sa cred ca vorbesc singur! :rolleyes2 Oricum astea sunt masinile vazute astazi! :D Am mai ratat un Lamborghini Gallardo Spider Gri, un Lamborghini LP640 Roadster alb perlat si un Aston DB9... |
Eh...m-ai intrecut:lol:
PS:Incearca sa faci poze la masini semnificative, adica lasa deoparte smart, mini etc:D |
Faza cu Smart si Mini e ca primul, Smart, i zice Brabus Ultimate si Mini-ul este John Cooper Works =)
Sunt sigur ca intalegi acuma ;) =P |
2 Attachment(s)
GT
350GT imi place mult magaoaia .anul 1967 . |
Asta e intr-adevar o masina demna de acest thread...
|
in poza 2 se vede cutia de la HID-uri. . imi pot doar imagina cum arata jucaria pe strada in amurg.
daca stau si ma gandesc bine acum realizez ca l-am vazut prin centru 1 data cu ea! SAVAGE ! |
wow, e superb, si foarte bine intretinut.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning