![]() |
Re: E46 - Un e46 rosu
am eu niste jante adevarate pentru masina ta daca vrei :)
|
Nu mersii :)) ieri ce i-am cumparat inca un set identice cu ale mele :)) .ONN topic- masina a primit valva PCV pentru un relantii mai stabil.
|
3 Attachment(s)
Si al 2-lea set de jante :)) cand ma gandeam ca nu am sa mai dau de altele ....
|
Quote:
|
:)) Erau prea ieftine si rare sa le las. Next up : eleron csl
|
gusturile nu se discuta :D eu prefer mai mult jantele mari...marimea ideala pe e46 pt mine e 19" :))
|
4 Attachment(s)
Mica ieseala :
|
Nu ma poate ajuta nimeni cu un capac pentru jantele mele?Nu am reprezentanta BMW in oras si nu il gasesc nici pe alte site-uri... BBS RT sau Style 19 este numele jantelor.Codul capacului este 36131182309
|
Quote:
£21.74 + £7.66 postage pe e-bay sau aici: http://www.genuineautoparts.com/uk/o...FZEK0wodIcYF0w |
3 Attachment(s)
Mersii colegul am gasit cu greu dar am gasit in oras la mine :D.Acum sa astept sa vina.
Garnitura la capacul de la distributie si la chiuloasa ca dadeau ulei ambele ...+ curatat cat se poate locul :D |
3 Attachment(s)
O bucurie facuta la 60 km de casa....lipita cu bizon dar degeaba..
|
3 Attachment(s)
Poze poze poze:
|
3 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat ,nici nu am mai facut cine stie ce investitii dar acum revenim cu forte proaspete :
-revopsire bara fata,spate prag dreapta aripa spate dreapta,manere fata spate si ornamente spalator faruri. Piese schimbate intre timp : suportii la motor ,semnalizari fata,carenaj mic fata Urmeaza sa ii montez si sistemul de spalatori faruri cu tot ce trebuie adica vas si motoras,furtunase ,spalatori si oranmente. |
Frumoasa masina, imi place mult culoarea. Pe viitor sa schimbi si periile de la geamuri. ;)
|
Ai dreptate sunt coapte si chiar trebuiesc schimbate. Cand le voi gasii argintii le voi schimba ca in caz de ma plictisesc de ele sa le colantez inapoi in negru lucios.
|
5 Attachment(s)
Si am schimbat si chederele respective, am terminat masina de revopsit pe elemente,plastice ornamente sub faruri cu spalator ,plafon negru,praguri interioare m si volan m care trebuie neaparat retapitat.
Galbenul din faruri parca imbatranea asa ca am renuntat la el si am schimbat si difuzorul spate deci.... o suma de treaba :)) |
5 Attachment(s)
Avem tunele de aer,volan retapitat +multe alte piese :lol: pe la motor.Cateva poze cu sora mai tanara 8)
|
Frumoasa si ingrijita rosiatica colegu.
|
2 Attachment(s)
Sora mai tanara s-a vandut si a ajuns tot la un pasionat care deja s-a apucat de intretinerea ei la modul serios.
Intre timp se lucreaza si se lucreaza si la a mea de la un salariu la altul :)) |
2 Attachment(s)
Se lucreaza permanent.Interiorul rosu full electric de care am facut rost era singurul pentru care as fi renuntat la alcantara al meu.Saptamana viitoare se va schimba si suspensia cu una reglabila.
|
Quote:
Ce suspensie ai de gand sa pui? |
3 Attachment(s)
O reglabila destul de bunicica de pe o masina donatoare,acum am montat si furtunasele cu vasul si pompitele la sistemul spalator .Urmeaza toba sport de la magnaflow.Nu se duce lipsa de ocupatie la ea deloc:)) totdeauna e ceva de lucru.
|
3 Attachment(s)
Se tot lucreaza :)) Revopsirea fetelor de usi azi si maine a scaunelor .Pana acum totul a iesit surprinzator de bine :
|
4 Attachment(s)
Finish deocamdata cu interiorul pana pe 31 la sfarsitul lunii in curs,atunci urmeaza modificarea banchetei spate pentru a putea fi rabatabila.
|
2 Attachment(s)
Si avem si volan retapitat cu piele perforata :)) si ata rosie sa nu fie deocheata in ton cu interiorul ::lol:
|
5 Attachment(s)
Work work work - timpul trece dar eu tot investesc timp,pasiune si piese:
Harman kardon ,senzori de parcare,camera de marsalier, |
1 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa scap de fostele jante de aluminiu care erau foarte grele pentru unele pe 15 respectiv 7,5 si am trecut la style 53 de 5 kg jumatate bucata probabil cele mai usoare jante pe 15 din catalogul BMW.
Nu sunt cele mai frumoase jante pe 15 :))dar totusi sunt de iarna iar cel mai important lucru sunt usoare. Cunoaste cineva jante pe 15 mai usoare de atat?Ma refer care au fost puse pe e46 din fabrica nu cele dedicate. Intre timp s-a montat un subwoofer destul de ok ca sa fie in tonalitate :)) cu instalatia harman kardon,buton deschidere portbagaj de pe bmw seria 5 si directia facuta ca se cerea de multa vreme. Sarbatori fericite la toti colegi de forum si un an nou cu tot mai multe progrese la masinutele noastre! |
Super update la masina, nu am mai intrat de ceva vreme si vad ca ai schimbat multe Bravo!!
si legat de jante , Cate kg are roata adica janta plus anvelopa? eu am ramas la 17 pentru iarna si 18 pentru vara, bine alea pe 18 nici nu le-am pus cauciucuri pe ele sa vad daca sunt ok cu caroseria . Am avut tablele de 15 si nu mi se pareau ok pentru o masina cum este bmw o destabilizeaza foarte mult avand balonul mare se legana masina , plus aderenta pe numai 195, pleca mult mai repede de spate! |
3 Attachment(s)
5,20kg are o janta fata de 6,50 cat aveau fostele.Nu am gasit altele mai usoare pe 15:d.
S-au schimbat bratele pe fata,am facut rost si de pragurile exterioare model M, s-a montat perdeluta electrica pe spate plus buton deschidere portbagaj separat de pe seria 5. Aseara din lipsa de ocupatie am izolat si usile urmeaza capota : |
felicitari! masina este senzatie 8)
|
2 Attachment(s)
Pozeeee# multumesc colegul :peace:
|
3 Attachment(s)
Parbriz nou cu senzor de ploaie ,bricheta spate si trimuri black cube :
|
8 Attachment(s)
Mult timp de la ultima postare dar nu a fost zi ca masina sa nu fie desfacuta si lucrat la ea.Intre timp :
-cotiera spate cu suport depahare -a 3 tetiera montata -buton cu 4 pini cu lumina pentru fetele de usi spate -buton harman kardon functional si subwoofere spate harman -auto leveling montat pe brate si trase firele pana in interior -stopuri spate FL(am renuntat la china pe led) -faruri cu lupa ZKV (am renuntat la farurile cu lupa morimotto de 3') -fete de usi rosi din piele -manere imbracate in piele -modul GM SW 4.5 -instalatie electrica pentru airbag-uri spate -praguri de individual |
Foarte frumoasa!
Cotiera spate cu suport pahare ai gasit-o la culoare cu tot cu suporturi sau ai adaptat suportul de pahare pe ea? |
2 Attachment(s)
Am adaptat suportul pe ea ca sa nu o retapitez acum.
Saptamana asta ajunge sezutul la bancheta spate cu suport pentru scaunel copil.(modelul din poze) |
3 Attachment(s)
Tot nu am reusit sa fac rost de bancheta respectiva,tot mai caut cel care trebuia sa mi-o trimita s-a retras din tranzactie....
Intreeee timp am schimbat bordul cu unul de coupe individual pentru un strop de "individual" in plus :lol: ( glumind doar) Astazi am facut rost si de memorii pentru partea stanga pe care le voi monta cu un prieten . Deci ,pasiunea si placerea de a face ceva la ea nu trece cu una cu doua, poate ca timpul trece dar unele lucruri raman la fel chiar daca nu postez ca odinioara. Next-up volanul imbracat in 2 culori exact ca gel din poze.E utimul lucru pe care il voi mai pune cu rosu la interior :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Montare reglaj memorii si pe parte stanga dar si pastrarea celor de pe drepta.
|
Quote:
Bravo!!! |
3 Attachment(s)
Dotari noi :
- incalzire in bancheta spate cu plasa de carbon ,releu si siguranta pe instalatie. -maneta cu spalare intensiva -stalpi laterali de la jumatatea masinii imbracati in piele neagra plus ornamentele de langa ei in continuare. M-am hotarat sa modific si trimul la volan cu ceva mai deosebit in ton cu interiorul.Am reusit sa achizitionez pe cod de produs original BMW ,stema cu BMW INDIVIDUAL in locul celei de M .Trimul urmeaza si el sa fie imbracat in nappa. Atasez o poza dupa care m-am inspirat :oops: |
Foarte tare ce faci la masina, ai gasit stalpii îmbrăcati in piele sau i ai.imvracat tu, daca se poate o poza te rog.
Cat despre cotiera cu suport pahare ce se vede pe fundal, am vazut pe fb ca o vindeti, oare reusesc sa adaptez suporți pahare pe cotiera mea simpla, fără spatiu depozitare? Baftă in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning