![]() |
Re:
Quote:
Eu nu tin cu cineva anume [ adica sa fac smecheri de genu : sa iau de la unu si sa pun la altul ] . |
jajaja.. esti \"pesedinta\" juriului? :lol: :lol:
:peace: |
da...... el e crema =)) cireasa de pe tort =))
|
E MIEZU ma
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
no offence MaF|OtU, dar ideea era sa se implice doar fetele ;)
PEACE ! :peace: |
poate pAsArIcA si nu stim noi ... poate de fapt e o MAFIOATA =))
|
Varza...da VARZAAAAAAAAAAA !!!!!
GAJCIIIILEE ce facetzi???Hai ca moare inima in mine...HAI Feteleeeeeee Let`s Begiiin!!!!! |
lol :lol:
|
..
well sorry ptr intarziere de fiecare data cand am vrut sa pun mana azi pe calc ... a trebuit sa plec ... deci am sa dau pm -uri la fetele din juriu si .. mai departe stim noi ... am sa ma asigur de corectitudinea juriului ... pupici
|
Adriana nu va mai putea juriza acest \"concurs\" pentru ca azi s-a internat in spital :cry2: iar internarea poate dura foarte multa vreme :cry:
|
tks :( imi pare rau ptr ea :(
|
Pentru asta, ma retrag si eu din \"concurs\". Va rog sa nu ma luati in considerare in momentul in care veti intocmi lista completa.
Bafta tuturor! |
Mdeah......... ceva normal...era de asteptat.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Iubitzi femeile...ca ele au grija..sa va fota.....aiurea si nasol!!!!
|
Singurelu, as aprecia daca te-ai abtine de la astfel de comentarii.
|
Mda...da chiar m`am suparat.....deci pan la urma..mai bine o dam dracu de sectiune si`o inchidem...ce rost are sa ne mai plimbam atat...! de 2 sapt stam aici..si nika nu iese..care poll care vot..care IN - juriu...........nu stiu ce`o sa iasa....
ideea a fost una...atzi schimbat`o.......atzi adus`o la ruina...in fine..parerea mea...proprie si persoanala fara sa jignesc pe nimeni......mai ales FEMEILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ank daca vezi...potzi sa`mi dai una....daca am jignit vreo domnitza de pe aici! |
gata am dat pm-urile
|
Gata...gata....eu v`am zis..mai bine o conferintza ca la carte pe YM...la o ora stabilita...un moderator acolo.... si vorbim asa deschis care si cum......dar....nah!
|
singurelu` deocamdata tu esti participant la mister ... va fi in juriu o persoana care se va asigura de corectitudinea voturilor ...ma abtin de la alte comentarii
|
Bravo BlueEyes ;)
|
Stii Blu,la un moment data devine stresanta chestia asta...Si cum a zis cineva mai sus...8-9 pagini! Crede`ma ca a inceput sa ma streseze chestia asta!
Din cauza asta am devenit asa mai rautacios,cu toate ca nu`s genu...sorry guys....and girls....dar e stresant!.....Prea multa ... nu stiu ce sa`i zic......cum sa`i zic!....sorry..dar e prima data cand ma streseaza o chestie de genu..... SUNT STRESAT MAI MULT CA SIGUR.........!!!!!!!!!!!!!Cred ca am nev de ceva......................NOAPTE BUNA.................!!!! |
Singurelu` iute ce e ....in primul rand imi pare rau k esti stresat dar nimeni nu e de vina :( ... mai bine hai sa lasam comentariile pentru dupa concurs ...eu in prima instanta am postat aiurea pe aici dar apoi mi-am luat rolul in serios ....nu am chef sa intru in discutii ptr k deaocamdata eu sunt in juriu iar tu esti concurent iar orice discutie intre juriu si concurent ar putea fi interpretata ...soo .... better after :wink: si apropo ... tu ii vezi pe ceilalti concurenti stresati ??
|
...
3 Attachment(s)
da concurez si eu.....eu nu este om?... :twisted: :twisted:
Prenume:Ciprian Varsta:19 Greutate:71 Inaltime:175 Hobby`uri: M-am nascut obosit....deci hobby'ul meu : dormitul.......pentru a ma odihni... :lol: :lol: Pozele sunt cum sunt....dar mai vreau un tatuaj....fetele care ma voteaza vor avea oazia de a-mi vedea tatuajul.... 8) |
Cipin-KUS
este un picutz cam tarziu dar am sa ma consult cu fetele deocamdata eu astept pm-urile lor ....din partea mea ...la cati mai multi :P |
....
ei poate face-ti si voi o exceptie ....la asa un baiat dragut... :oops:
|
Totusi...a fost vorba de ceva....dar in fine fie...inca un concurent..................
Blue..asa`s eu.....STRESAT.....nu stiu de ce..dar asa sunt eu stresat...E ceva...al dracului,pot zice.Am fost cu ideea am vrut ceva fain sa iasa,mi s`a sters un post care sigur era bun,am vrut initial doar 5...apoi 10...acuma vad...nu mai stiu catzi!..Uite asa....ajungi la....Stress...poate ar trebui sa ma retrag si sa intr`un juriu....si .. AR FI BINE SA NU DATZI NUMAI NOTE PE LOOK EXT,AR TREBUI SA STIM MAI MULTE DESPRE \"BESTE MALE ON 4 TUNING\"...SA TZINEM CONT DE FIECARE PARTICICA A FIECARUIA,DE INTERIOR DE EXTERIOR.........TOTUSI E CEL MAI TARE SITE SI CEL MAI TARE FORUM DIN TZARA NU?AR TREBUI OLEAK....TOTUSI................ PAREREA MEA..PAREREREA MEA.........!!!!!!!!!!!!! DECI EU AS ZICE...FETELEEEEEEEEEEEEE..... LUATZI 10 OAMENI...CATALOGATZII FIECARE CUM VRETZI....FIECARE CONCURENT SA SE DESCRIE CALUMEA..NU BLA BLA BLA.....SI APOI SA FIE PURICAT DE VOI PE FATZA SI PE SPATE.VA DAM TIMP,2-3 SAPT MAXIM SI APOI SA POSTATZI FIECARE DIN VOI ..... PAREREA...DUPA CARE NOTELE,DE LA 1 LA 10........SI SA SE FACA ADUNAREA SI VEDEM \"BEST MALE ON 4 TUNING\"...SI SA`SI PRIMEASCA PREMIUL DE LA GRATZIAN!:P eu intru in aia 1o...................................!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! |
...
Singurel...sunt de acord cu tine in toate privintele cu exceptia limitarii numarului de concurenti....toti avem sanse egale nu?....cu cati mai multi cu atat concurenta mai mare...cu atat mai interesant concursul....R3SP3CT!
|
mdeah.........dar inscrierea a fost..dar nah :)....Hai Romania.... :)) sa zicem........se accepta :P!
|
Re:
Quote:
|
Si eventual sa facem un discurs despre pacea mondiala :lol: :lol:
|
Sau mai bine nu mai umpletzi pagina aiurea...ce`am zis eu...ce atzi inteles voi...pana mea...in fine fie..ramanetzi la ideile voastre..eu la ale mele..nu sunt decat un concurent.....:) .....si cel care a fost cu ideea...eu doar am propus.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si voi gata cu gura pe mine...trebuia sa ma astept!!!!
|
Singurelu, usor, sa nu crapi!
|
Acuma.....inca nu crap...ca`s un drac si jumate.....HAI CU JURIUL.....!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
|
oki... pozele sunt la alt topic..
hai sa vedem cine face parter din juriu.. BLueyes.. carmen...ema... care mai doreste, care mai pofteste?! |
in sfarsit..si eu..am dat pe la pc/birou/camera..deci,in primul rand,dak am vreo` leg. cu un baiat din cei inscrisi,nu inseamna ca`l voi vota!deja am votat pe cineva,si nu cred ca`mi voi schimba parerea.acum nush cat conteaza parerea mea d minora :baby: :chick:
|
.. nu`ti poti imagina.. cat de mult...
de fapt.. o s`o simti .. pe pielea ta.. cat de mult conteaza... ;) |
Parca trebuiau sa fie 10 baieti inscrisi ... La topicul acela inchis apar doar 8.
|
eh ... organizarea lui speeder...
(sa vedeti ce se ataca acum :lol: :lol: :lol: ) |
unii \"e\" surpriza :D si daia sunt 8 akuma...knd va hotarati cu juriul ala dati sfoara in victoriei sa fac pollul si sa ii pun si p ei 8)
|
ce surprize, ce victoriei... aici e 4tuning :lol: :lol:
Si ce va faceti atatea griji, ca se descurca fetele si singure.... se vorbesc ca daia au pm-uri... si dau notele candidatilor... si cand vor termina vor publica rezultatele.. nu mai faceti presiuni :lol: :lol: |
pfffffffffffffffffoaiiiiiiiiiiiiiiiii
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning