![]() |
Re: Bertone Super!!!
ha ha ha....neoane albastre undercar :lol: parca stiu si eu pe careva care are :P
|
daca isi pune albastre...sa ii ceri drepturi de autor!
|
indiferent de culoarea care o alege tre' sa-mi dea drepturile de autor :lol:
|
raule! daca imi pun si eu neoane...asta inseamna ca trebe sa "le ud"?
|
Baga o poza cu noul sticker pe masina ;).........
|
incepe lumea se posteze :lol: se vede ca s-au terminat examenele :lol:
|
Deocamdata nu Prea am ce sa mai Postez aici...Pot sPune doar ca masina a ramas in grija mea...Peste vreo 5 luni i se vor schimba jantele si va fii voPsita cu albastru!
|
uitate in catalogul de rieger tuning si ai sa vezi multe chesti faine care o sa-ti faca masina super eu de acolo mi-am luat bara de fatza si cea de spate...mult noroc bafta si bani gramade pentru ca itzi va trebui daca vrei sa iasa ceva fain si mai ales daca itzi pui LSD doors succes...
|
si cam ce jante iti fac cel mai mult cu ochiul?
|
frumos bertonele...lam vaz si eu mai demult.....cu tot cu chitul de "blonde-tuning cum a zis dex"...e tare mashinutza...
|
ms baieti:)...nush acuma ce sa ii caut...dar nici nu vreau sa ma uit ca imi fac sange rau...cand sunt banii atunci caut!!!
|
3 Attachment(s)
Bertonele meu... doar 1.8 din pacate, stiu ca e o culoare cam comuna pt un Bertone dar sper sa va placa... imi mai trebuie praguri, grila de fata cu semnul de la Opel i-am schimbat-o, faruri angel, sa-i pun si pleoape?
Stiti vreo firma care vinde stopuri de Bertone pe leduri? Am gasit numai pe bec, pe led doar pt astra coupe simpla :( |
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos...eu zic ca ar merita sa o lasi mai jos si sa ii iei leduri daca gasesti...cam atata
|
iai mai facut pana la urma ceva la bertone???
|
:)...Inca nu,deocamdata calibra este in servis si ma mananca de bani...bertonele o sa urmeze la timpul lui...adica peste cateva luni sper sa arate ca in poza cu albastru!
|
Quote:
|
ai mai pus ceva pe masina liviu??? de unde sunt cei 130 dee cai? :lol:
|
hhhhmmmm....i-am mai bagat turbo si vreo 3 cipuri,am invatat de la fata aia cu calibra...si asa am castigat aia 5 cai la care ai observat tu repede diferenta!!!Daca nu este buna varianta asta atunci am luat de la cali 5 cai!!!
|
:))))) sooooper tare liviu. mmmmm...nice :))) hai bafta !!!
|
Esti multumit de masinuta dupa primul drum mai lung facut cu ea?! ;)
|
Salutare tuturor....am o mare rugaminte la voi...Ma ajutati sa gasesc niste jante frumoase ptr bertone???Pretul vreau sa ajunga pana la 1000 de euro cu tot cu cauciucuri,ideea ar fii sa imi dati o parere cam ce ar da bine pe masina!!!Va multumesc
|
5 Attachment(s)
Salutare...ce ziceti merg jantele astea pe masina??
|
nice...dar ar fi mai bine ceva cu black crom...parerea mea ptr ca mashina e gri si plafonul negru...
|
2 Attachment(s)
Salut Liviu. Ceva asemanator ca ale tale, am si eu.M-am gandit sa le vopsesc spitele ca da mai bine. Aaaa...si binenteles, suspensia lasata.
|
cred ca ar merita niste jante mai deosebite liviu. (parerea mea :lol:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi pentru urarile de bine.La fel si tie ;) . Jantele le-am luat din Germania luna trecuta(parca) Cu tot cu gume m-a costat cam 800 de euro. |
am sa ma interesez de ceva misto si preturi ca pt tine si am sa te anunt.
p.s. si eu te-am pupat :lol: |
Fratilor...care jante ar da mai bine pe masina??
http://janta.ekontent.ro/home/brandu...z-intenso.aspx http://janta.ekontent.ro/home/brandu.../dezent-s.aspx |
Quote:
Pe mine m-ai bagat cam in ceata :confused: As merge mai mult pe cele cu buza....si intradevar alea ar da bine pe masina daca sunt pe 17 si pui cauciucuri de la 225 in sus.....pe pate cam 235....sau cat e maximul. ;) Am votat..... |
cele cu buza ;)
|
liviule...nici un semn!?!?! te-ai razgandit??
|
Multumesc mult ptr sfaturi baieti...avand in vedere ca a venit zapada pe aici nu ma mai grabesc sa imi iau...vreau sa le iau cu cauciucuri de vara...e bine asa ca mai am timp sa mai caut:)!!MULTUMESC ptr sfaturi
|
Liviule vezi ca am revenit pe Opel ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning