![]() |
Re: Despre noi..
Quote:
Sa ai noroc de LOZ si cum ziceai nu se stie s-ar putea sa te apropii si de 300.:D |
si noi asteptam primavara, sa putem dezlantui sutele de cai ascunsi sub capota :D numic nu e mai bun ca mirosul de benzina si a cauciucului ars :D
|
papa cat doua canale si un cal insetat...jale la mare ma, apai las ca la 4,7 lei benzina...ne permitem:lol:
|
4 Attachment(s)
SALUT TUTUROR !!!!
Nume: Adi Varsta: 20 ani Permis: Inca nu ! il to fac ... Ocupatie: somer Masina: Bmw e30 .318i multumita lui 82nah am ajuns la aceeasta achizitie ! :D Despre mine:.... bla ..bla .blllaaa ... :lol: |
LEEPU ! ce faci mah ? ai descoperit forumu ? :)
|
Episodu nr.23 serialu 2
Reintoarecea lui Carlos. :) :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Sers CARASULE :) bine ai venit
|
Multumesc,multumesc pt primirea asta calduroasa :*
|
adicaras16 super BMW-ul ;)
Sa ai parte de cat mai multi km parcursi fara incidente:) |
Quote:
Ms mult marius_bmw_gtm :lol: |
Duminica de la ora 18 la Interx haidetzi toata lumea!!!!:D
|
am crezut ca numai cu dacia este voie :D venim venim, numai sa nu fie iarasi -700 de grade =)) skoda rules :D
|
foarte frumos bmw-ul :D o toba sport? :D
|
MS ! Toba sport nu am pe ea ...dar am ramas fara toba odata si suna frumos si fara :)) am si aruncat vechia toba ...am sa imi pun toba sport cand o sa am carnet-u in mana ...pana atunci nu am cum sa merg cu ea si sa vin ...Cand va fi carnet va fi si toba sport !
|
punem la baiatu ceva acolo....stii tu ce trebe.....si poate si ai asa ceva;)
|
da mah nahore, dar daca baiatu nu vrea. cand vine la noi cu masina si ne arata carnetu' punem una din oficiu :D
|
Quote:
|
cand o sa ai carnet, suna-ma,si se rezolva ;)
|
Si cum aflu nr tau ? nahor il are ?
|
Asa Leepule asa iti cauti clienti vezi daca intri pe forum mai des ai si clienti noi poate:D
|
hai mah ca nici tie nu ti-ar strica o toba pe skoda:D
|
chiar ma care e cea mai ieftina toba la voi?
|
pentru ce masina ti-ar trebui? dacia? undeva de la 400-450 ron in sus, cu montaj cu tot
|
si fara montaj?;;)
|
si fara montaj este tot atat, montajul este gratuit :P
da mah caras, nahor are nr meu. |
OKI .Ms Atunci :D Sper sa ne vedem cat mai curand ! :lol:
|
da da. spor la invatat, si bafta la examen :D
|
Ms Ms !:lol:
|
Skodaszema si eo tot la atelier la tine am pus toba :D
|
Quote:
|
ar fi bine ca toate discutiile ce nu tin de prezentarea userilor sa se mute in thread-ul chat, ca acolo se poate scrie orice!
|
cine are nevoie de tobe sport sa vina la mine la atelier, si discutam :D sau cum zice dl Korne, vorbim pe chat
|
Quote:
|
@CheLu_Gti....scoate evacuarea, lasa gazele sa iasa direct pe galerie, sa vezi atunci :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
sa ma preznt si eu (oficial)
Nume: Cosmin Porecla: Cosi Varsta: 24 Permis: A, B Studii: Electromures,Inginerie Mecatronica Masina: Renault Laguna '95 1.8, SEAT Cordoba '06 1.4TDI, Opel Kadett '86 1.6(90cai) Ocupatie: sisteme audio de la a la z absolut orice NOI si Second..incinte custom...instalari...amplificatoare..subwoofere... orice tine de car-audio...masini de competitie(db drag si sound quality). multi ma stiu si au auzit unele din sistemele realizate de mine. mai instalez kituri xenon....spoilere..praguri...fac portbagaje custom si cat de curand interioare custom(fibra de sticla). faruri si stopuri, neoane interior/exterior. pt detalii id mess cosibmx sau intrebati pe forum sau tel la 0742006576 intre 10-18 zilnic Hobby: Femei, Masini, BMX, Snowboard, Tuning Show, Db Drag, Sound Quality, si cam ce tine de sport extrem. |
3 Attachment(s)
Salut la toata lumea si eu sunt nou pe forum :
Nume: Flavius Porecla: Fla Varsta: 19 Permis: A, B Masina: Dacia 1310 TLX 1989 si masina de familie:P Skoda Fabia 1.4 16v 2008 Studii: Gr. Sc. Ion Vlasiu Ocupatie: Student, si in rest pierd timpu Despre mine:... Cel din stanga din poza sunt eu... |
Quote:
care esti tu :-P??? sa intelegem si noi care-i faza cu poza |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning