![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
Ms Mustang..stai linistit..cel putin din felul in care postezi la mai multe topicuri mi-am facut o idee destul de buna despre felul in care gandesti si imi place..esti realist ..si nu m-am oparit ..dar am tinut sa clarific problemele pe care le-ai evidentiat tu..si mai este o intrebare la care nu am raspuns..spuneam ca nu-mi doresc dragostea aia pasionala care sa ma faca sa-mi pierd capul cu totul..dar fii sigur ca daca nu ma simt atrasa sexual de acel eventual partener ..cade din start orice relatie cu caracter amoros ca sa zic asa cu el...consider ca sexul este o parte f importanta intr-o relatie..atata tot ca nu sunt de acord cu ala "casual'..nu sunt facuta ptr avenuri micute..vreau o relatie ..una singura si cu un viitor..si ca sa fiu sincera ..nu vreau un tip lipsit de experienta care dupa un timp de "bine" vrea sa vada cum e si cu alta..un barbat copt stie ptr ce a ales sa fie langa mine..si cu bune si cu rele...si viceversa..cand spun barbat copt nu fac referire la vreun "bosorog":))..mie 7 ani deja mi se par prea multi diferenta intre parteneri..diferenta o face felul in care gandeste nu varsta..asa cum alte fete de varsta mea inca cred ca tot ce zboara se mananca asa si cu voi..nu exista un tipar
|
pentru mine mai important e respectul, deci 1 vot de la mine pentru respect
|
Pentru ca o iubire sa dainuie in timp trebuie sa existe respect reciproc, sinceritate, comunicare intre cei doi, etc.
Raspunsul meu e: iubirea. Fara ea nu exista restul. |
alegerea mea e respectul asta e baza....de aici incepi si cladesti ceea ce vrei...si cum se poate....
|
respectul bineinteles asta e mai important in toate
|
respectul e mai important decat orice
|
Din moment ce iubesti pe cineva ii porti si respect, eu asa stiu si asa ma comport.
|
Quote:
|
nu iubesti cu adevarat daca nu respecti in acelasi timp...dar totusi, o iubire ieftina valoreaza mai putin decat o prietenie buna...
|
Am votat si eu iubirea, insa vroiam sa votez amandoua deoarece cred ca acolo unde este iubire apare automat si respectul, si cand zic iubire nu zic iubire de genul "te iubesc, cat e ceasul?" ce iubirea in adevaratul sens al cuvantului..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning