![]() |
Re: Intalniri
pt cei care vin maine la cluj diseara ne intalnim la ora22 la MBO city sa vorbim ce si cum
|
no baieti ne vedem si maine seara la 21 la city
|
Se poate numa sa nu fie asa timp naspa cu ploaie! Si sa se mai adune lumea ca si sapt trecuta.
|
oficial declar muresul mort.vineri seara am fost doua masini.sinbata neam chinuit un pic si ne-am adunat 4-5 masini .Oare astai valoarea muresului.astept sa ma contraziceti vineri 30-05-08 la ora 22 la city
|
ar fi o idee buna sa ne adunam putin :D
|
Nu cred ca o sa fie cineva cine sa il contrazica pe NUTU in seara asta la MBO CITY :))
|
Pai Din Pacate Pijule No Fost Nimeni :cry:Cred Ca Nu Le Plac Masinile La Baieti:?:(poate Papusile?):lol:
|
Vin si eu .....:D
Numai ca am niste acte de rezolvat la masina :rolleyes2 dar se rezolva repede Pijule mai zii si tu cate ceva pe mess,vorbesc singur ??? |
Ehh cre ca so dat lumea pe papusi cum zici chiar nu stiu ce se intampla!!!!!Dar totusi sa speram ca duba bac vine mult da multa mai multa lume !!
|
dada... la fel ca anu trecut... bai, eu tot cu taxiul vin si altii deloc...
|
deci facem ceva maine(vineri) seara?
|
facem facem.....
|
Sa vedem ne aduna o gasca de o minciuna buna ?:lol:
|
va suparati daca va intrec cu dacia lu tata ? :))
|
In seara asta ne adunam la o poveste la MBO CITY ?
|
no pijule tot ai zis ca dupa bac vine lumea . daca ai dreptate dau o bere de la cola daca nu dai tu.
|
daca vine lumea vin si eu
|
no...se aduna de o iesire la sovata azi ?
|
Nu se prea aude nimika da si vremea e f naspa !
|
Ce ziceti daca.....
Ce ziceti daca in loc de vineri seara sa ne intilnim duminica la 10 dimineata.Sa iesim si noi cu masinile cum ies motoristi .Si cear fi daca neam pune si noi stati cb ca si soferi de pe tir,au bataie lunga si putem sa vb din tot orasu.Daca sunteti deacord hai sa ne intilnim si sa punem detaliile la puct.
|
Re: Ce ziceti daca.....
sa stii ca m`am gandit si eu la faza cu statiile... :) ar fi o idee beton daca am avea toti...nush cum o fost inainte...ca io vineri v`am cunoscut ptr prima data ...dar mi se pare ca ii cam slabutza miscarea...suntem putini...si activitatea de pe forum ii chiar scazuta...daca se lasa de`o intalnire diseara vin si eu.
|
Sa stii ca nu e o idee rea ar fii ceva sa ne intalnim si noi ziua si sa ne plimbam una !Si cu statiile nu ar fii rau numai ca nu cred ca toti ar fii de acord si totusi daca ar sa ne punem toti ar fii bine sa ne punem aceeasi model!
|
Quote:
|
Ideea e buna cu statia... Despre intalnire... cred ca o sa mearga mai multi duminica la intalnire...
|
intalnirile nu au farmec ziua! de aia se si organizau noaptea.
|
[QUOTE=Dutzu 307;1632397]intalnirile nu au farmec ziua! de aia se si organizau noaptea.[/QUOTE
asa farmec aveau ca veneau numai doua trei masini sau poate pe restu nu-i vedeam de intuneric :rolleyes2 asa ca m-am gindit sa ne vedem ziua8) pote vin mai multi:idea: ps. dutule tu pe unde umbli ca nu team vazut de mult |
poate daca ar fi sambata seara... vineri seara toti sunt obositi...
|
nu prea is pin oras ca as fi venit! faculta :(
|
Auziti hai sa incercam o saptamana duminika ZIUA si sapt viitoare sa ne intalnim sambata seara la 10! Si sa speram sa vina mai multa lumea la intalniri cum se zice (de la mic la mare)ca am auzit si chestie din aia ca (pai nu cunosc pe nimeni si mie jena)
|
Quote:
si mie mi-ar placea seara... dar mai bine duminica ziua decat vineri seara... sambata seara e mai bine... :)) cine zicea ca ii e jena... de ce oare??? |
n`are dc sa`i fie jena la nimeni...cand am venit si io vineri seara ptr prima data mi`am dat seama din prima care`s baietii...super de treaba toti...asa ca haidetzi si nu va fie frica:))
|
aaa... inca ceva... sa postati inainte de intalnire cu vreo zi doua...
|
Pai hai sa isi deie fie care cu parerea cum iar conveni sa ne adunam la o intalnire!
|
Maine seara ne int la city ?
|
Nu stiu , pai ziceti ne intalnim maine seara sau sambata seara?
|
sambata seara... pe la ce ora???
|
seara de la 9-10 la city
|
pana la 21:30pot sa raman...
|
pana la urma va fi ceva azi seara???