![]() |
Re: Masina Mea......
o vedem la sala polivalenta expusa
|
mersi mersi:-) daca va fi ceva pina la urma aici la noi atunci sigur particip cu inca cativa:D
|
Pai din cate se aude ceva o sa fie ! Sa speram ca o sa fie ceva frumos si de acuma in colo sa avem parte de asa ceva tot mai des ;) ;)
|
3 Attachment(s)
Daca totu mere bine la anu vreau sa imi iau o rabla cu 5000euroi :D cam asa ceva va fi...
|
Calule iara visezi?:))
|
frate multa bafta la masina dar parerea mea ca nu gasesti asa masina ce ai pus in poze cu 5000;) ....poate daca mai pui un 1 in fata:D
|
2 Attachment(s)
niste update-uri la masina plus am adaugat un filtru sport k&n ,evacuare sport si remapare de soft
|
Ma gandeam sa pun si eu niste poze cu masina mea...dar MAI BINE NU!!!
|
pune mai sa vedem si noi ce conduci
|
:peace: OK...Maine pun ceva poze...acum nu mai am timp...nu are nimic "EXTRA"...(DACIA 1310)...ACUM AM INCEPUT CEVA SA FAC PE EXTERIOR, DAR NU PREA AM BANI...
|
poi e normal pt noi parinti nostir nu castiga in euro dar treptat se pot afce multe lucruri frumoase nu trebe facute toate o data si in pasuri :) ma man ca pui poze abia astept sa vad cu ce te lauzi :)
|
Fie care cu ce are si sasi resecte ce are!!! cum zicei nu toti primim salar in euro !
|
da ai dreptate :)
|
7 Attachment(s)
:peace: Niste poze cu modificari ce am facut...:peace:
Parintii mei nu imi dau bani pt modificari... |
este ceva muzica nu gluma :) spor la treaba in continuare
|
ESTE...trebue sa schimb cablurile...ca sunt subtiri...
|
te pricepi cu muzica vad si eu am ceva probleme cu muzcia pe cielo da la mine e simplu e doar o statie un tub am avut dvd player da lam dat jos si am luat mp3 player ca e mult mai buna calitatea
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
este un cielo simplu nu prea frumos...joi va intra din nou la doctor imbunatatiri body kit la smoke design si sper sa iasa ceva mai k-lumea asa ca nu va asteptati sa fie nu stiu ce e o masina simpla
|
Sper ca pui poze si dupa modificari...SUCCES!!!
|
da no sa mai vina mare lucru decat alte praguri si ceva facut pe la spoilere si o sa mai vina o suspensie sport in rest masina ramance cum o vezi nu stiu cat de reusita e
|
ce ai facut cu dvd playeru ca mar interesa
|
poi il mai am da nu e de vanzare
|
in caz ca te razgandesti anunta-ma
|
hmm atunci inseamna ca nu ar trebui sa imi fie rusine cu muzica din masina mea :D.
|
Am si eu in sfarsit un BMW. De 30 de ani visez la un BMW. Are un motor cu 6 cilidrii, 150 cai, 2000 ccm. Cu asta nu prea raman in "rusine". Am fost si raman un pasionat de BMW, dar trebuie sa va zic, ca m-a dezamagit motorul de 320D. Am avut un 320D, inainte de asta, dar nu m-a satisfacut. Am vandut-o in prima saptamana dupa ce am cumparat. M-am dus inapoi in Germania si am acumparat una care sa fie pe placul meu ;).
|
5 Attachment(s)
Niste poze cu masina
|
misto tare masina
|
f frumoasa masina si sa ai noroc de ea si citi mai multi km:-)
|
2 Attachment(s)
hai ma...m-am hotarat sa postez si eu aici nebuna mica... cu toate ca nu scrie numele meu in talon...
|
arata bine polo sal stapanesti sanatos ce conteaza cinei in talon...
|
Hell e un inceput spor in continuare ! Frumos Benju so stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc... si eu sper sa ma bucur de ea. Are cineva o idee, daca pot sa-i pun un chip?
|
Quote:
|
da se poate pune
|
Am o problema. Arde martorul de air-bag. Asa am cumparat masina de la nemti. Air-bagurile sunt la locul lor, nu sunt sarite. Cred ca senzorul mate de sub scaun are ceva. Nu stie cineva o "smecherie" sa-mi stinga ? Un test la reprezentanta e 240 lei. Mie nu merita sa dau atata, doar sa puna pe tetster si de acolo sa-mi stearga problema sau sa-mi stinga becul.
|
din pacate numai din computer poti sa scoti treaba aia,mai stiu cineva care a patit la fel,dar nici o sansa cu "improvizatii"
|
Quote:
|
Il cunosc chiar foarte bine. Merci mult. Apropo: ai un urs foarte frumos. Si eu am vrut sa-mi iau "ursulet", dar din fericire mi-a intrat o afacere si am cumparat E46. Dar si azi ma gandesc, sa-mi iau una. Sa ai noroc de ea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning