![]() |
Re: Top Speed- Opel
Vectra OPC -380 hp - top speed pe A2 = 298 Km/h.:D
|
Quote:
presunun ca masina o simte-ai sigura la vit aia, de i-ai dat asa, nu!? |
Quote:
Legat de siguranta este OK. Din cauza vitezei am schimbat franele cu unele performante : http://www.hispecbrake.co.uk/Convers...0360%20Mon.htm G.:D |
240 km/h- kadett GSi 2.0 ; 220km/h-kadett GSi 1.8 ; 245 km/h- astra GSi 16v
|
240km/h opel ascona (2.0 16v) cat de reali or fi nu pot garanta
|
Ba voi aveti cutii de diesel :)
|
Opel Vectra A 2.0 C20NE 230 km/h.
|
ce diesel ma bobby?
f16 cu primele 4 scurte si 5 luuuuunnnnngggg |
Nu stiu detaliile astea.....dar sunteti niste nenorociti....cum sa mergi frate cu vitezele astea? Inconstienti.....altceva ce sa zic..... eu am un kadett e....si cam cu 106 merg la drum intins.......hai maxim 130 cand ma mai "preseaza" cate un logan tunat.
|
Quote:
|
Eh....glumesc iti dai seama...lasand gluma la o parte....cum dreaq sa iau si eu viteze asa mari ca suratii mei cu c20ne cand eu la 5000 de ture am 160 km/h? Vreau si eu a 5-a ca a voastra :P
|
:lol:
F16 lung e baza la top speed insa la una scurta a-3-a cel putin pe mine ma omoara ! Se termina la 170 !:lol: |
Iti dai seama ce rapoarte are daca la 160 am 5000 de ture. Parca cu cutia originala a masinii era mai sprintena la top speed dar se pare ca am nimerit una si mai scurta de care sunt multumit...nu sunt eu ala sa alerg de nebun, 110-130 imi e de ajuns, cu toate ca as vrea si eu un 5 luuuuuung
|
Quote:
Tu cum ai rezolvat? |
Ford transit 160km/h :D cred k se putea si 170 dar erea aglomerat in fata :D
|
Quote:
|
215 km/h-Opel Vectra B 1.8 16v.
|
Opel tigra 1.4 16v 90hp....200km'h...atat arata ceasul din bord....real nu stiu ...data viitoare incerc si cu un gps
|
astra g caravan, 1.7dti16v, 200 in cadere libera(panta) :D
ps. 180 pe drum drept, dar am fumat o tigara pana am ajuns la viteza aia :shock: |
asta nu este nimic..unul cu un renault de 15 ani a prins 500 km/h, dovada o face o amenda trimisa acasa de pol romana, de altfel foarte respectabila ;)
|
salut baieti am si eu niste ceasuri de vanzare raid pt ulei pres si temp si voltmertu plus suport de 3 ceasuri pe fond alb cu 7 culori plus suport ornament de plastic pt stalp bertone 0722851291
|
230 si in Germania si la noi pe A-Soarelui Bertone 2,2
|
opel astra f gsi c20ne 220 pe autostrada soarelui nu se plafonase da aia nu e autostrada de mers ce mai mult de 160..
|
200 km/h
Astra G 1.6 16v benzina:top99+ |
vectra b 1.6i 220 in bord,cand am adus-o din germania acu era trecut de 220...acelasi lucru in romania dar numai ca de data asta surpriza pe gps numai 205km/h...asa ca nu va luati dupa afisaj
dar tin sa mentionez ca alea 50-60 de sec can a stat dupa 200 vibra volanu de ziceai ca-i picamar |
Opel Calibra C20XE - SFI 200 Km/h si mai ducea bine dar era drumul alunecos :D
Kadett 1.6i - 190km/h Kadett 1.3SV - 180km/h |
Opel Astra G Caravan 1.7 DTI cea mai mare viteza cu ea a fost de 180 aveam in jur de 4400 ture , mai mult nu am incercat pt ca urca foarte greu...
|
Quote:
Sorry de offtopic,dar mi-a parut amuzant sa vad ca nu sunt singurul care a zburat cu avionul pe sosele:)))) |
Tigra 1,4 90 cp 200 km/h este limitata !
|
este limitata ca altfel fuge 280 ... cu a 3-a... :lol:
nu este limitata.... atat poate , si nu stiu cat este de reala viteza pt ca vitezometrul are si erori ... Bafta ! |
astra g 1.8 16v sport 220 km/h posibil sa mai fii mers ceva (cred) nu eram in blana
dar am lasato moale, drumul , incepea sa se termine linia dreapta |
1 Attachment(s)
GTC 2.0 turbo
|
240 ? :d
|
Trecuse putin de 250...nu se vede prea bine in poza ...imi tremura mana:lol:
|
240+ vectra c20xe
|
260 :twisted: cu astra opc
|
220 nu a fost chiar top speed... au fost prinsi pe o distanta de vreo 600 metri. Astra C20LET
|
180 saptamana trecuta pe A2 cu Opel Corsa 1.7 diesel
|
Salut , io am avut un opel tigra 1.6 16 valve si cand veneam d la munte cu 4 pers in masina am atins viteza de 195 km/h . Greu de crezut sau nu ramane lalatitudinea voastra , insa masina nu mi mai este in propietate asa ca nu aveam de ce sa mint. Ps: si acum mai plang dp ea...:<
|
200 km\h opel astra 2.0 dth ploiesti-campina(fara radare)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning